Setup er egentlig ok, men der er simpelthen for mange fejl... Der er trafiksituationer hvor man på samme billede skal reagere anderledes. Det dur ikke,... Der er for mange billeder hvor det ikke er en... Leggi di più
Jeg bestod første gang på teoriprøven. Der er gode videoer som genopfrisker godt på oplært teori og de test der er, er gode og tæt på dem som der kommer til den rigtige prøve. Man kan godt mærke, a... Leggi di più
En ommer brugte lang tid på de første 35 prøver og billeder, men de var for gamle og ubrugelige. Køb hellere teori ved --------de har fuldt opdaterede billeder/prøver , jeg brugte en uge hjemme med... Leggi di più
Rigtig godt tillæg til almindelig teori, efter at køre alle prove.dk tests igennem fik jeg en fejl ved første forsøg hos færdselsstyrelsen. Der er nogle af test prøverne hvor logikken ikke er ens,... Leggi di più
100% Beståelsesgaranti ! Bestå ALLE 42 teoriprøver på Prove.dk i første eller senest andet forsøg og vær sikker på at du vil bestå teoriprøven hos politiet i 1. forsøg ellers vil du få pengene tilbage. Læs mere på vores hjemmeside. På Prove.dk får du adgang til 30 teorilektioner til bil og motorcykel, teorilektionerne findes på 6 sprog. Derudover er der 40 teoriprøver på 19 sprog.
Kongevejen 106, 2830, Virum, Danimarca
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Lever ikke op til de forventninger jeg har, tror ikke at det gør noget for om man består eller ej, synes der er mange af spørgsmålene de lige burde kigge på en gang til

Risposta di Prove.dk
Hver tredje gang jeg tager en teoriprøve og trykker afslut skriver den "serverfejl" og jeg skal tage den helt forfra, mega træls!!

Risposta di Prove.dk
Jeg købte en måned og lavede alle prøverne med mere end 5 fejl på de fleste i 1 forsøg men bestod i 2 forsøg jeg brugte 3 uger på det og bestod i 1 forsøg til teoriprøve med 4 fejl

Risposta di Prove.dk
Dårlige og ukorrekte formuleringer.
De første 15+ prøver, er spørgsmål som er taget ud fra en teoriprøve for 20 år siden.

Risposta di Prove.dk
Det er det bedste hjemmeside for lærer teori og består teoriprøven

Risposta di Prove.dk
English questions are so bad.
reply: for example on your eBook the paragraph about the alcohol use is the most confusing paragraph in English i was ever reading.

Risposta di Prove.dk
Der er alt for mange spørgsmål til den rigtige teoriprøv som der ikke er på jeres hjemmeside. Og det gør man ikke har nogle anelse om fx. lovbestemelser

Risposta di Prove.dk
I would give it 0 if it was possible. English wording is horrible to understand and questions are unrealistic

Risposta di Prove.dk
Hello, the pro.dk website is quite nice, and I solve the driving license questions on the pro.dk site and I'm quite satisfied. However, there are areas I'm not happy with. There seems to be no issue with the questions in Danish, but there are typographical errors in the Turkish translation of the driving questions. Not too many, but they are somewhat conspicuous. Therefore, the Turkish writings in the translation questions need to be corrected due to these errors. Moving on to the text narration, the Turkish text narration is terrible. How terrible? Well, the person reading the question twists and distorts the questions a bit, which I didn't like. The questions should be read as they are written, but instead, he changes and distorts them, not really reading the questions as they are. The Turkish is also not good, it did not satisfy me, I'm sorry but unfortunately, I will have to give you a satisfaction score of 2, I'm sorry it was a disaster, I'm sorry but it really needs a lot of fixing.

Risposta di Prove.dk
Kan virkelig anbefales, gentog alle prøver på hjemmesiden indtil jeg bestod og kunne nemt klare den rigtig prøve ved første forsøg. Tak for hjælpen :)

Risposta di Prove.dk
5 stars without doubt, one of the best website to pas the driving license exam.

Risposta di Prove.dk
Meget godt hjemmeside. Jeg bestået eksamen i første forsøg.
Jeg har lige lavet alle 42 test en gang og gentaget dem, jeg ikke bestod første gang.

Risposta di Prove.dk
Ikke ligesom den rigtige teoriprøve, anbefales ikke.

Risposta di Prove.dk
Har problemer med at billeder ikke kommer frem, eller spørgsmål ikke bliver læst op og når der så er billede og oplæsning så er der intet afkrydsningsfelter.
Det for dårligt. Når man tager fat i dem siger de man skal bruge en totalt ukendt browser, og når man så downloader den så virker deres system heller ikke!! og se siger der er intet de kan gøre. ! Totalt uprofessionelt, og virkelig dårlig stil. :(
Fint nok med billeder men nogle spørgsmål og svar er så dårligt skrevet at man skulle tro et børnehave barn havde lavet dem.. (uformuleret)

Risposta di Prove.dk
Dumpede 2 gange selvom jeg havde 0 fejl på ALLE prøver på siden. Til selve teoriprøven blev jeg stillet spørgsmål, jeg aldrig var blevet stillet på siden. Jeg var ikke nervøs eller noget som helst før prøven, og var chokeret over jeg dumpede. Jeg har været til eksamener uforberedt og fået 10 taller. Så, jeg vidste at,der noget galt og rigtigt nok. Efter den sagkyndige anbefalede mig, at bruge en anden side, bestod jeg med det samme.

Risposta di Prove.dk
Virkelig nogle snyde spørgsmål og decideret fejl i prøverne.. det handler på jeres hjemmeside om at gætte sig frem til hvad i mener..

Risposta di Prove.dk
There are many mistakes in the Turkish language. People who don't speak Turkish read and explain things in a way that is hard to understand and sometimes makes no sense.
Türkçe dilindi bir sürü hata var. Türkçe bilmeyen insanlar okuyor ve anlatıyor anlaması zor ve bazen anlamsız konuşuyor.

Risposta di Prove.dk
Jeg har prøvet 2-3 af de her trænings-sider og de har alle deres problemer. Men prove.dk er ganske udmærket og hvis man træner med alle 42 øvelser mindst 1 gang, evt køber bogen så skal man nok bestå. Grunden til at jeg ikke giver 4 eller 5 stjerner er at jeg ligesom hos andre steder kan se at der er fejl og prøver som er så subjektive og man skal f.eks. bedømme om der er under 10 m fra et kryds eller 30 m fra en jernbane-overskæring, hvor jeg overhovedet ikke er enig i løsningen og det syntes jeg er voldsomt irriterende. Det samme når man skal vurdere afstanden til modkørende og det har indflydelse, der er nogengange hvor løsningen overhovedet ikke giver mening. Men man kan sagtens bruge det alligevel til at træne og jeg syntes faktisk at det er et rigtigt fint produkt der sagtens kan hjælpe. Jeg vil bare ikke give 4 stjerner fordi der er for mange steder hvor jeg er uenig i løsningen og 4 eller 5 stjerner kræver endnu bedre forklaringer og at man er enig i løsningen i højere grad. Men det her er heller ikke dårligt - 3 stjerner betegner jeg som middel - ikke dårligt. Retfærdighedsvist skal siges at jeg tror måske alle de her hjemmesider lider af de samme problemer med dårlige løsninger eller fejl løsningerne og der hvor det er subjektive løsninger (f.eks. afstands-bedømmelser) har jeg ikke gidet at kontakte firmaet da det er svært at bedømme 10 eller 30 meter på et billede. Det er fint til træning og det er et plus at der er 42 prøver gange 25 billeder at træne på, så på den måde er det helt ok!

Risposta di Prove.dk
Rigtig god hjemmeside til teori.
jeg var oppe til teori idag og bestod. Jeg kan kun anbefale prove.dk da deres prøver er meget sværere end dem man får til den rigtige prøve, derfor er det godt at kunne de svære så har man altså meget nemmere ved teoriprøven.
dog var der nogle gange lidt problemer med deres hjemmeside, men det gik væk igen.
tak for hjælpen.