Op aanraden van vrienden dit kastje besteld. Er is een technische systeemstoring waardoor een geen bevestigingsmail verstuurd kan worden. Ik kreeg een dag later een nieuwe optie toegestuurd via... Leggi di più
PROTVKASTJE.NL maakt waar wat ze op hun site aangeven. Snelle levering, prima ondersteuning en razendsnel. Makkelijk te installeren en prima beeldkwaliteit. Met zoveel zenders duurt het wel even v... Leggi di più
Wij kregen geen kastje maar een app. Heeft het gedaan maar sinds weken doet hij het niet meer. Ik heb gemailt en appje gestuurd maar hoor helemaal niks. Volgens mij worden we gewoon opgelicht. Jammer... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Wij kregen geen kastje maar een app
De app werkt niet altijd, kastje is super!
Ik kreeg een dag later een nieuwe optie toegestuurd via WhatsApp om een app te downloaden , helaas wilde me dit niet lukken, klantenservice heeft meegeholpen met die app, maar helaas.
Hierop kreeg ik een dag later het kastje toegestuurd en het aansluiten ging super gemakkelijk..
Bedrijven blijven zich ontwikkelen , maar klagen over een app die niet werkte is niet fair, klantenservice kwam snel met een oplossing en alles werkt super! Ben er super blij mee
Oplichters
Ik heb 6 dagen geleden PRO TV abonnement afgesloten waarbij ik ook heb betaald voor de tv box,play en plug,die99,95 kost en heb 189,95 voor de voor abonnement,maar nog steeds geen pro tv box ontvangen,ze zeggen dat ze een andere provider hebben waardoor de tv box niet meer nodig is,als je wat vraagt krijg je geen antwoord,is weggegooit geld,mensen begin er niet aan
Lost problemen op en vraagt later nog eens of alles nog steeds naar behoren werkt
Dit is de juiste, betrouwbare partij
Echt supersnel geholpen en geregeld. Ik ben via een scam site opgelicht waarschijnlijk dus ik was wat terughoudend. Toen heeft TV-kastje.nl gewoon alvast uit goed vertrouwen mijn abonnement geactiveerd. En ik kon dus al alles zien en toen heb ik dus betaald gewoon echt top service.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Als er iets is wordt het binnen 24 uur opgepakt en opgelost. Prima service.
Zeer goed snel online.
Zeer goed snel online.
Storing snel verholpen via WhatsApp
Snel en goed geholpen.
Snel en goed geholpen.. prima service .
Goede kwaliteit.
Dit bedrijf is goed behulpzaam en ze…
Dit bedrijf is goed behulpzaam en ze nemen de tijd voor jou en als je bericht stuurt krijg je snel antwoordt dus snelle service en kwaliteit is ook goed dus ik raad mensen aan deze bedrijf nemen wij zijn dik tevreden gr t.j
Het is een top service goed bedrijf als…
Het is een top service goed bedrijf als je probleem hebt je word gelijk geholpen ben zeer tevreden klant ga zo door
Ik had probleem met de app een…
Ik had probleem met de app een berichtje gestuurd en het probleem was snel opgelost. Perfect
Werkt super!
Super service via WhatsApp en het kastje werkt top!
Wel belangrijk om de .nl site te gebruiken!
Ik had eerst de verkeerde site
Ik had eerst de verkeerde site
.com moet je niet hebben
Hier vlot geholpen zelfs op zondag
Niet twijfelen, gewoon kopen.
Goed product, snel geleverd. Met een beetje hulp makkelijk in te stellen, je krijgt de juiste & snelle hulp. Ik zou het opnieuw kopen. Ik raad dit product ten zeerste aan.
Snelle service via whatsapp
Service is top, snelle afhandeling van vragen of problemen via whatsapp.
Werkt prima!
I had a problem with the tv,so i…
I had a problem with the tv,so i couldn’t watch anymore. One message to them and within no time they fixed the problem.
Really great and fast service. Thanks.
Great service!
It took a bit longer due to the December month, but there was contact about that. Thanks for the great service. Also with setting it up.
Top kastje
Top ! Snel geleverd en goede ondersteuning, ik ben er blij mee
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.