Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere år med on/off smerter i nakke/kæbe/skuldre. Efter disse behandlinger og øvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen – det gør en kæmpe forske... Leggi di più
Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der får skader og vil have den bedste r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste måneder og for 2 år siden, pga af smerter i nakke og skulder forårsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas Jørgensen. Jørgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstå, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsøger stadig at gøre op hermed – vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gå.
Hvem er vi?
Scritti dall'azienda

- Du er i fokus
- Med afsæt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og træning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestræber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sætte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primære mål.
- Hvor finder du os?
- ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på Sjælland og i Jylland.
- Tilskud til behandlinger
- De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra læge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i Dragør har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).
Informazioni di contatto
Danimarca
- hello@protreatment.dk
- protreatment.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Hvis jeg kunne ville Lærke fra Tinglev få 10 stjerner
Jeg har været så glad og tilfreds for ProTreatment i Tinglev, hvor jeg havde behandler Lærke Berg. Kunne jeg give 10 stjerner så ville du få det fra mig.
Jeg kom efter et forløb ved kommunal træning som også var god, efter et fald hvor jeg brækkede håndled og fodled - men jeg var ked af min gang og kom til Lærke i Tinglev, som hjalp mig så meget at jeg går langt bedre end da jeg kom. Det er det bedste som er sket - jeg har fået god viden fra dig og ved jeg skal træne videre, men det gav ro i mig med mange af de ting jeg fik at vide.
Stor ROS til dig herfra. Jeg vil til hver en tid komme tilbage til dig, hvis behovet kom.
Kh. Lone

Risposta di ProTreatment
Rigtig god og professionelle fysioterapeut, dårlig oplevelse med sekretæren
Jeg har gennem flere år gået på holdtræning, og manuel behandling i Tinglev, hos Kristine.
Hun er meget dygtig og ved lige hvad jeg har brug for. Holdtræning hos Kristine, gør at jeg kan bevæge mig frit, og holde kroppen ved lige efter en blodprop.
Dog har jeg rigtig dårlig erfaring med sekretæren, som sidder i venteområdet.
Hun har på et tidspunkt meget højlydt påstået, at jeg skyldte for 3 behandlinger. Det var ubehageligt, udmygende. Da jeg altid betaler på mobilpay, kunne jeg vise at der var betalt.
Der var på et tidspunkt blomster i træningslokalet, som udløste et astmaanfald hos mig. På trods af, at jeg sagde det flere fange til hende, skulle blomsterne være derinde. Jeg endte med at sætte dem på hendes bord hver gang jeg kom. Efter ca 1 mdr, kom blomsterne ud af træningslokalet.
Jeg oplever ligeledes at hun meget højlydt, over telefon gentager folks cpr.nr., så alle der venter på behandling kan høre hvad hun siger. Det er uprofessionelt .
Det er oplevelser jeg har haft gennem de sidste par år, med sekretæren.

Risposta di ProTreatment
Begge mine knæ er OK for løb igen
ProTreatment i Svinninge.
Behandler: Alexander Jepsen
Mit venstre knæ var skadet ved skiulykke feb 2022. Højre knæ skadet ved uheld med trailer sep 2023.
Jeg havde ikke løbet siden feb 2022 pga kraftige smerter i knæene, når jeg prøvede.
Jeg var selv startet på på GLAD øvelser; men fik rigtig godt styr på øvelserne, da behandlingen hos Alexander startede. GLAD øvelserne blev løbende tilpasset og udvidet over en periode på 4-5 måneder med i alt 7 konsultationer.
Mit ønske med opstart af løb bevirkede, at træningen blev justeret, så jeg bedre kunne praktisere mellem fods landing ( i st f hæl landing).
Jeg begyndte løb i maj/juni med 2-5 km af gangen - og er nu oppe på 3 x 13 km om ugen.
Takket være Alexanders høje faglighed og min flid😃
Henrik 70 år

Jeg er lidt rystet over
Jeg er lidt rystet over, at man kommer til ProTreatment og får at vide at der er et 'specialist'-tillæg på 100 kroner, selvom jeg har en sundhedssikring hos PFA.
Jeg kontakter PFA for at høre om det er ok. Jeg får så at vide, at det er fordi den klinik jeg har valgt ikke har overenskomst. Hmmmm... Så de får ikke det tilskud fra staten og den lægger de så over på mig - og kalder det et 'specialist-tillæg'
Vær dog ærlig. Sig dog blot I ikke har overenskomst og derfor tillægger i et tillæg - alt andet er fuldstændig uanstændigt.
Gider ikke virksomheder som lyver - ellers god behandling de 10 gange jeg var der, men 1000 kr fattigere pga manglende overenskomst

Risposta di ProTreatment
Super dygtig til at behandle i en rolig…
Super dygtig til at behandle i en rolig atmosfære; hjælper både med konkret lindring og langsigtede øvelser for at undgå at skulle være her for tit :)

Thomas Sørensen fra Ålsgårde
Thomas Sørensen fra Ålsgårde, er den eneste fysioterapeut jeg har mødt, der virkelig arbejder seriøst og i dybden med problemet. Jeg har været skulderskadet længe og gået hos flere fys, men først nu er der bedring på vej.

Verdens bedste fys…
Er sikker på at der ikke findes bedre fys!
Min søn har været i forløb det seneste år hos Maria i afd. Ålsgårde.
Så kompetent, sød og forstår virkelig at skabe en tryg og behagelig ramme.
Har hjulpet min søn så meget, og jeg ved ikke hvor vi havde været uden Maria, TAK

professionel og engageret
Meget lyttende og prøver virkelig at finde de rette øvelser. Det blev til et meget professionelt forløb med personlig træner. Har på et par måneder julpet meig med en skavank jeg har haft i 5 år.

Risposta di ProTreatment
Min Datter døjede med et løbe knæ
Min Datter døjede med et løbe knæ, og kunne derfor ikke spille fodbold. Uden behandling hos ProTreatment, var hun aldrig blevet klar til idræts efterskole. Stort tak til Alexander i Svinninge

FYSIOTERAPEUT I REGSTRUP
Jeg går hos
FYSIOTERAPEUT KHUSHBU YAQUBI på GLAD holdet i Regstrup. Kan varmt anbefale hende. Fra at jeg intet kunne når jeg kom hjem fra arbejdet. Kan jeg nu gå op og ned ad trapper, gå ture, og have en hverdag med mindre smerter. Har også skruet ned for smertestillende piller i hverdagen.

Super behandling med rrsultater
Formidabel professionel behandling givet af min “fys” Ruben Feldborg.
Både til Holdtræning og på land og i varmtvandsbassin samt individuel treatment

ProTreatment Aarhus C - anbefalet med hele mit hjerte + min ryg
Yderst nyttig og professionel behandling fra yderst kompetente og venlige fysioterapeuter. Individuel behandling med patienten i centrum. Kan specielt anbefale Camillas ryghold, hvor holdtræning opleves som motiverende og sjov, fremfor, som en 'pligt'.

Fin behandling for løbeskader
Fin behandling for mine løbeskader. Fik gode øvelser til at holde dem væk i fremtiden og er nu “helbredt”. God pro behandling!!!! Vis tillid og du bliver belønnet. De ved, hvad de laver.

Tusind tak for hjælpen 👍
Tusind tak for hjælpen 👍
Efter 2 måneder med ondt i ryggen, var jeg så heldig at møde Victor Cordes hos
Pro Treatment
Det tog ham ca en halv time at løsne mit hold i ryggen og efter 2nd behandling, kunne jeg nå jorden igen
Super prof.
Fysioterapeut der virker
Fem stjerner herfra 👍

Risposta di ProTreatment
Tæt på at give 4 stjerner pga…
Tæt på at give 4 stjerner pga parkeringsforholdene i Helsinge, men mine fysser og Mette er dygtige, fleksible og opfindsomme og fortjener 5 gode stjerner.

Risposta di ProTreatment
Behandling mod slidgigt har hjulpet
Peter gav mig nogle øvelser, som jeg har gennemført hjemme og derudover har han behandlet mig for slidgigt i skulderen. Og det har hjulpet meget, så nu kan jeg sove uden smerter i skulderen, og jeg kan undvære indsprøjtninger med binyrebarkhormon.

Dygtige kompetente behandlere
Dygtige kompetente behandlere. Perfekt forløb. God stemning og meget service mindede.

Tryghed og øget livskvalitet
Jeg er af flere omgange blevet behandlet af de dygtige og erfarne fysioterapeuter på klinikken i Ålsgårde hos ProTreatment. Blandt andet i forbindelse med voldsomme smerter i ryggen pga. en diskusprolaps samt uheld hvor jeg er kommet voldsomt til skade med venstre ben. Den suveræne behandling de har ydet hos ProTreatment, får mig til tasterne for varmt at anbefale dette sted. Ikke mindst grundet deres faglige leder Maria Sabroe, der er vanvittigt dygtig. Har tidligere forsøgt at hente hjælp hos andre fysioterapeuter uden nævneværdig effekt. Hos ProTreatment er de unikke, idet de evner at diagnosticere og meget præcist sætte ind med en kombination af manuel behandling og træning, som ingen andre formår. Man bliver hjulpet ud af et smertehelvede. Tusind tak for hjælpen.
Bedste hilsner
Thomas Ohm

Bedste klinik i hele omegnen
Bedste klinik i hele omegnen
Jeg går ved klinikken i Nørresundby, efter at have forsøgt at finde det helt rigtige sted i mange år. Som kompliceret kronisk smertepatient kan man opleve enten at blive presset ud i ting man ikke er klar til, ikke blive taget alvorligt, eller ganske simpelt blive opgivet. Og mange klinikker presser folk til at træne selvom manuel behandling ville gavne mere i situationen. Men Lise fra ProTreatment vidste lige præcis hvordan hun skulle gribe det an, da jeg startede ved hende. Hun har fulgt mig hele vejen fra da jeg var invalid, førtidspensionist og brugte elkørestol, til at jeg går 10-15.000 skridt om dagen og styrketræner 4-6 gange ugentligt. I starten kom hjem til mig 3 gange om ugen. Min træning var i starten “bare” at rejse/sætte mig 5 gange på en stol, og små bevægelser i sengen. Så begyndte vi at gå i 5 minutter med min rollator - baby steps. Hun forstod at jeg startede fra absolut ingenting, og at jeg fik voldsomme smerter af enhver ny bevægelse. Spol frem til nu, hvor det kun er én ugentlig manuel behandling, jeg er fysisk aktiv, og starter på uddannelse på nedsat tid efter sommerferien! Hun har været en kæmpe stor del af min recovery efter 8 hofteoperationer. Derudover går jeg til bassintræning ved Kasper, og han er også rigtig dygtig og har en seriøs men humoristisk tilgang til det at træne. Vil anbefale klinikken til alle!

Super professionelt personale
Super professionelt personale, som hurtigt fandt og behandlede mit problem.
Er næsten helt ked af at være færdigbehandlet 😆

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.