ProTreatment Recensioni 250

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere år med on/off smerter i nakke/kæbe/skuldre. Efter disse behandlinger og øvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen – det gør en kæmpe forske... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der får skader og vil have den bedste r... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste måneder og for 2 år siden, pga af smerter i nakke og skulder forårsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Clinica di fisioterapia

Scritti dall'azienda

ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas Jørgensen. Jørgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstå, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsøger stadig at gøre op hermed – vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gå.

Hvem er vi?

Scritti dall'azienda

Du er i fokus
Med afsæt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og træning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestræber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sætte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primære mål.
Hvor finder du os?
ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på Sjælland og i Jylland.
Tilskud til behandlinger
De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra læge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i Dragør har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Hvis jeg kunne ville Lærke fra Tinglev få 10 stjerner

Jeg har været så glad og tilfreds for ProTreatment i Tinglev, hvor jeg havde behandler Lærke Berg. Kunne jeg give 10 stjerner så ville du få det fra mig.
Jeg kom efter et forløb ved kommunal træning som også var god, efter et fald hvor jeg brækkede håndled og fodled - men jeg var ked af min gang og kom til Lærke i Tinglev, som hjalp mig så meget at jeg går langt bedre end da jeg kom. Det er det bedste som er sket - jeg har fået god viden fra dig og ved jeg skal træne videre, men det gav ro i mig med mange af de ting jeg fik at vide.
Stor ROS til dig herfra. Jeg vil til hver en tid komme tilbage til dig, hvis behovet kom.
Kh. Lone

23 settembre 2024

Kære Lone.
Det er vel nok en virkelig dejlig tilbagemelding! Mange tak for at dele din oplevelse og dine fine stjerner.
Vi deler straks det hele med Lærke.

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig god og professionelle fysioterapeut, dårlig oplevelse med sekretæren

Jeg har gennem flere år gået på holdtræning, og manuel behandling i Tinglev, hos Kristine.
Hun er meget dygtig og ved lige hvad jeg har brug for. Holdtræning hos Kristine, gør at jeg kan bevæge mig frit, og holde kroppen ved lige efter en blodprop.
Dog har jeg rigtig dårlig erfaring med sekretæren, som sidder i venteområdet.
Hun har på et tidspunkt meget højlydt påstået, at jeg skyldte for 3 behandlinger. Det var ubehageligt, udmygende. Da jeg altid betaler på mobilpay, kunne jeg vise at der var betalt.
Der var på et tidspunkt blomster i træningslokalet, som udløste et astmaanfald hos mig. På trods af, at jeg sagde det flere fange til hende, skulle blomsterne være derinde. Jeg endte med at sætte dem på hendes bord hver gang jeg kom. Efter ca 1 mdr, kom blomsterne ud af træningslokalet.
Jeg oplever ligeledes at hun meget højlydt, over telefon gentager folks cpr.nr., så alle der venter på behandling kan høre hvad hun siger. Det er uprofessionelt .
Det er oplevelser jeg har haft gennem de sidste par år, med sekretæren.

10 ottobre 2023

Kære Randi
Det glæder os meget at høre, at du har været glad for vores behandlings- og holdtilbud. Vi lover at give dine fine ord videre til Kristine.
Vi skal beklage, at du har haft mindre gode oplevelser med vores sekretær, som vi ellers kun oplever få en masse søde og rosende ord med på vejen fra vores øvrige patienter. Men du skal have tak for din ærlige og meget konkrete tilbagemelding.
// Team ProTreatment

Valutata 5 stelle su 5

Begge mine knæ er OK for løb igen

ProTreatment i Svinninge.
Behandler: Alexander Jepsen
Mit venstre knæ var skadet ved skiulykke feb 2022. Højre knæ skadet ved uheld med trailer sep 2023.
Jeg havde ikke løbet siden feb 2022 pga kraftige smerter i knæene, når jeg prøvede.
Jeg var selv startet på på GLAD øvelser; men fik rigtig godt styr på øvelserne, da behandlingen hos Alexander startede. GLAD øvelserne blev løbende tilpasset og udvidet over en periode på 4-5 måneder med i alt 7 konsultationer.
Mit ønske med opstart af løb bevirkede, at træningen blev justeret, så jeg bedre kunne praktisere mellem fods landing ( i st f hæl landing).
Jeg begyndte løb i maj/juni med 2-5 km af gangen - og er nu oppe på 3 x 13 km om ugen.
Takket være Alexanders høje faglighed og min flid😃

Henrik 70 år

19 settembre 2024

Kære Henrik
Sikke en fin anmeldelse! Vi håber fortsat at det går fremad, og at du har det godt. Mange tak for at dele din oplevelse og for de flotte stjerner.
Det hele vil blive del med Alexander med det samme!

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er lidt rystet over

Jeg er lidt rystet over, at man kommer til ProTreatment og får at vide at der er et 'specialist'-tillæg på 100 kroner, selvom jeg har en sundhedssikring hos PFA.

Jeg kontakter PFA for at høre om det er ok. Jeg får så at vide, at det er fordi den klinik jeg har valgt ikke har overenskomst. Hmmmm... Så de får ikke det tilskud fra staten og den lægger de så over på mig - og kalder det et 'specialist-tillæg'

Vær dog ærlig. Sig dog blot I ikke har overenskomst og derfor tillægger i et tillæg - alt andet er fuldstændig uanstændigt.

Gider ikke virksomheder som lyver - ellers god behandling de 10 gange jeg var der, men 1000 kr fattigere pga manglende overenskomst

19 luglio 2024

Kære Poul

Vi har forsøgt at række ud til dig her via Trustpilot for at komme i direkte dialog med dig, da det nemlig er lidt svært for os at give dig et 100% retvisende svar, når vi ikke kender til alle detaljer omkring lige netop dit behandlingsforløb hos os. Så denne tilbagemelding bliver lidt generel og overordnet og rammer måske forbi din aktuelle situation, da vi som sagt mangler præcise oplysninger for at kunne give dig et svar, der er rettet direkte mod dig og din specifikke situation.

Men det er på et helt overordnet plan korrekt, at vi har et specialisttillæg på kr. 100 for udvalgte specialistbehandlere. Dette tillæg er gældende, uanset om man har sundhedsforsikring eller ej. Det er også en af grundene til, at der altid på forhånd orienteres om, at man booker tid hos en specialist, da der er en meromkostning forbundet hermed.
På klinikker, der har overenskomst med sygesikringen, hvilket gælder for alle vores klinikker med undtagelse af vores klinik i Dragør, gør det sig gældende, at ens sundhedsforsikring indtræder og betaler det beløb, man selv skulle have betalt som eget-bidrag, hvis man var kommet til fysioterapeut med en henvisning fra lægen.

Et eksempel: en behandling koster kr. 327,12. Heraf dækker ens henvisning fra lægen kr. 128,56, og man har så sin patientandel på kr. 198,56, som man selv skal afholde ”af egen lomme”. Det er så typisk dette bidrag, der dækkes af ens sundhedsforsikring, hvis man har sådan en.
Har man så imidlertid booket tid hos en specialist, så er der en meromkostning på kr. 100, hvilket man altid er orienteret om, inden man booker tiden, og dette beløb dækkes hverken af henvisningen fra lægen eller ens sundhedsforsikring, og man ender med en samlet regning på kr. 100 for behandlingen, som man selv skal afholde, da man har booket tiden hos en specialist.

Det skal siges, at denne ordning også er afstemt med PFA, der kender til vores udvalgte behandlere, hvor der påløber en egenbetaling.

Det glæder os imidlertid at høre, at du havde glæde af vores behandlingen de 10 gange, du var hos os.

Når vi rigtig gerne ville i kontakt med dig, var det selvfølgelig for at kunne svare i mindre generelle vendinger, og også supplere den besked, du har fået fra PFA.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte på klinik@protreatment.dk, da vi rigtig gerne vil høre mere om din specifikke oplevelse.

// Team ProTreatment

Valutata 5 stelle su 5

Super dygtig til at behandle i en rolig…

Super dygtig til at behandle i en rolig atmosfære; hjælper både med konkret lindring og langsigtede øvelser for at undgå at skulle være her for tit :)

12 settembre 2024

Kære Kim
Mange tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse både med den konkrete lindring og de langsigtede øvelser.

Thomas Sørensen fra Ålsgårde

Thomas Sørensen fra Ålsgårde, er den eneste fysioterapeut jeg har mødt, der virkelig arbejder seriøst og i dybden med problemet. Jeg har været skulderskadet længe og gået hos flere fys, men først nu er der bedring på vej.

10 settembre 2024

Kære Stine.
Tak for din fine anmeldelse - vi deler det med Thomas med det samme.
//Team Protreatment

Verdens bedste fys…

Er sikker på at der ikke findes bedre fys!
Min søn har været i forløb det seneste år hos Maria i afd. Ålsgårde.
Så kompetent, sød og forstår virkelig at skabe en tryg og behagelig ramme.
Har hjulpet min søn så meget, og jeg ved ikke hvor vi havde været uden Maria, TAK

5 settembre 2024

Risposta di ProTreatment

Mange tak for din søde ord og de flotte stjerner! Vi deler straks dine rosende ord med Maria.

professionel og engageret

Meget lyttende og prøver virkelig at finde de rette øvelser. Det blev til et meget professionelt forløb med personlig træner. Har på et par måneder julpet meig med en skavank jeg har haft i 5 år.

25 marzo 2024

Kære Jens
Mange tak for din varme feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Min Datter døjede med et løbe knæ

Min Datter døjede med et løbe knæ, og kunne derfor ikke spille fodbold. Uden behandling hos ProTreatment, var hun aldrig blevet klar til idræts efterskole. Stort tak til Alexander i Svinninge

2 agosto 2024

Risposta di ProTreatment

Tusind tak for både den flotte anmeldelse og de flotte stjerner! Vi deler dine rosende ord med Alexander med det samme.

FYSIOTERAPEUT I REGSTRUP

Jeg går hos
FYSIOTERAPEUT KHUSHBU YAQUBI på GLAD holdet i Regstrup. Kan varmt anbefale hende. Fra at jeg intet kunne når jeg kom hjem fra arbejdet. Kan jeg nu gå op og ned ad trapper, gå ture, og have en hverdag med mindre smerter. Har også skruet ned for smertestillende piller i hverdagen.

18 luglio 2024

Hej Niels.

Hvor er det dejligt, at høre om din positive oplevelse hos Khushbu og på GLA:D holdet. Vi er glade for at høre, at du mærker en forbedring i din hverdag.
Dine fine ord og stjerner er delt med klinikken i Regstrup og særligt med Khushbu.

Tak fra Team ProTreatment.

Super behandling med rrsultater

Formidabel professionel behandling givet af min “fys” Ruben Feldborg.
Både til Holdtræning og på land og i varmtvandsbassin samt individuel treatment

18 luglio 2024

Hej Flemming.

Mange tak for din anmeldelse og dine fine ord!
Vi sætter stor pris på, at du har delt dine oplevelser.

Tak fra Team ProTreatment

ProTreatment Aarhus C - anbefalet med hele mit hjerte + min ryg

Yderst nyttig og professionel behandling fra yderst kompetente og venlige fysioterapeuter. Individuel behandling med patienten i centrum. Kan specielt anbefale Camillas ryghold, hvor holdtræning opleves som motiverende og sjov, fremfor, som en 'pligt'.

4 luglio 2024

Kære Ciara
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores fysioterapeuter og særligt Camillas ryghold. Det betyder meget for os at høre, at træningen har været både motiverende og sjov for dig.

Fin behandling for løbeskader

Fin behandling for mine løbeskader. Fik gode øvelser til at holde dem væk i fremtiden og er nu “helbredt”. God pro behandling!!!! Vis tillid og du bliver belønnet. De ved, hvad de laver.

12 luglio 2024

Kære Arne
Mange tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med behandlingen af dine løbeskader.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Tusind tak for hjælpen 👍

Tusind tak for hjælpen 👍
Efter 2 måneder med ondt i ryggen, var jeg så heldig at møde Victor Cordes hos
Pro Treatment
Det tog ham ca en halv time at løsne mit hold i ryggen og efter 2nd behandling, kunne jeg nå jorden igen
Super prof.
Fysioterapeut der virker
Fem stjerner herfra 👍

21 giugno 2024

Kære Finn
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Victor har kunnet hjælpe dig så hurtigt og effektivt. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tæt på at give 4 stjerner pga…

Tæt på at give 4 stjerner pga parkeringsforholdene i Helsinge, men mine fysser og Mette er dygtige, fleksible og opfindsomme og fortjener 5 gode stjerner.

13 giugno 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de fem stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med behandlingen, og at både dine fysioterapeuter.

De bedste hilsner
Team ProTreatment

Valutata 5 stelle su 5

Behandling mod slidgigt har hjulpet

Peter gav mig nogle øvelser, som jeg har gennemført hjemme og derudover har han behandlet mig for slidgigt i skulderen. Og det har hjulpet meget, så nu kan jeg sove uden smerter i skulderen, og jeg kan undvære indsprøjtninger med binyrebarkhormon.

14 giugno 2024

Kære Flemming

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Peter har kunnet hjælpe dig med både øvelser og behandling.
Vi er glade for at have været en del af din bedring.

//Teamt ProTreatment

Dygtige kompetente behandlere

Dygtige kompetente behandlere. Perfekt forløb. God stemning og meget service mindede.

7 giugno 2024

Kære Torben
Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb og har oplevet en god stemning og service.

Tryghed og øget livskvalitet

Jeg er af flere omgange blevet behandlet af de dygtige og erfarne fysioterapeuter på klinikken i Ålsgårde hos ProTreatment. Blandt andet i forbindelse med voldsomme smerter i ryggen pga. en diskusprolaps samt uheld hvor jeg er kommet voldsomt til skade med venstre ben. Den suveræne behandling de har ydet hos ProTreatment, får mig til tasterne for varmt at anbefale dette sted. Ikke mindst grundet deres faglige leder Maria Sabroe, der er vanvittigt dygtig. Har tidligere forsøgt at hente hjælp hos andre fysioterapeuter uden nævneværdig effekt. Hos ProTreatment er de unikke, idet de evner at diagnosticere og meget præcist sætte ind med en kombination af manuel behandling og træning, som ingen andre formår. Man bliver hjulpet ud af et smertehelvede. Tusind tak for hjælpen.
Bedste hilsner
Thomas Ohm

4 giugno 2024

Kære Thomas

Tusind tak for din grundige og meget flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Det gør os glade at læse, hvilken forskel behandlingen hos ProTreatment i Ålsgårde har gjort for dig, og vi er både glade og stolte over, at du har følt dig tryg og godt hjulpet gennem nogle svære forløb. Din ros til teamet – og ikke mindst til Maria Sabroe – varmer, og vi sørger selvfølgelig for, at dine ord bliver givet videre.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og står klar, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner
Team ProTreatment

Bedste klinik i hele omegnen

Bedste klinik i hele omegnen
Jeg går ved klinikken i Nørresundby, efter at have forsøgt at finde det helt rigtige sted i mange år. Som kompliceret kronisk smertepatient kan man opleve enten at blive presset ud i ting man ikke er klar til, ikke blive taget alvorligt, eller ganske simpelt blive opgivet. Og mange klinikker presser folk til at træne selvom manuel behandling ville gavne mere i situationen. Men Lise fra ProTreatment vidste lige præcis hvordan hun skulle gribe det an, da jeg startede ved hende. Hun har fulgt mig hele vejen fra da jeg var invalid, førtidspensionist og brugte elkørestol, til at jeg går 10-15.000 skridt om dagen og styrketræner 4-6 gange ugentligt. I starten kom hjem til mig 3 gange om ugen. Min træning var i starten “bare” at rejse/sætte mig 5 gange på en stol, og små bevægelser i sengen. Så begyndte vi at gå i 5 minutter med min rollator - baby steps. Hun forstod at jeg startede fra absolut ingenting, og at jeg fik voldsomme smerter af enhver ny bevægelse. Spol frem til nu, hvor det kun er én ugentlig manuel behandling, jeg er fysisk aktiv, og starter på uddannelse på nedsat tid efter sommerferien! Hun har været en kæmpe stor del af min recovery efter 8 hofteoperationer. Derudover går jeg til bassintræning ved Kasper, og han er også rigtig dygtig og har en seriøs men humoristisk tilgang til det at træne. Vil anbefale klinikken til alle!

10 giugno 2024

Kære Camilla.

Tusind tak for din utrolig varme anmeldelse! Vi er så glade for at høre om din rejse og den udvikling, du har gennemgået sammen med Lise og Kasper.

Vi ønsker dig alt det bedste på din fortsatte rejse, og du er altid velkommen tilbage, hvis du har brug for hjælp.

Super professionelt personale

Super professionelt personale, som hurtigt fandt og behandlede mit problem.
Er næsten helt ked af at være færdigbehandlet 😆

29 maggio 2024

Kære Birgitte.
Mange tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen, hvis du skulle få brug for vores hjælp en anden gang.
//Team ProTreatment.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più