1. Consulente per le risorse umane

Herramienta de benchmarking salarial.

• Av de Sor Teresa Prat 15, 29003, Málaga, Spagna

• prosfy.com

4,3

Bemchmarking salarial sencilla

Empecé a usarla para hacerme una idea del salario que tenía que pedir en mi empresa y a la hora de buscar trabajo fuera, me parece una herramienta de benchmarking salarial increiblemente rapida y facil de usar.

2 luglio 2024

Esta aplicacion me permite ver los…

Esta aplicacion me permite ver los salarios de diferentes puestos de trabajo en paises diferentes y calcular cuanto vale todo mi equipo. Creo que es una herramienta muy util para evaluar costes de los empleados y ver cuanto deben cobrar.

27 giugno 2024

Interesting and useful!

I've been using Prosfy for around half a year, and it has truly transformed our approach to compensation management. The app excels in salary auditing, providing detailed and accurate analyses of our salary structures, which helps us maintain fairness and compliance. The salary benchmarking tool is equally impressive, allowing us to compare our compensation packages with industry standards, ensuring we stay competitive.

Something to highlight about Prosfy is its focus on salary transparency and addressing wage gaps. Employees now have easy access to their pay information, fostering a culture of trust and openness. The app also provides valuable insights into pay disparities based on gender, ethnicity, and other factors, enabling us to take proactive steps toward equity in our compensation practices. From my point of view, Prosfy is a really, really useful tool for any organization looking to enhance its salary auditing, benchmarking, remuneration processes, transparency, and wage gap analysis.

8 gennaio 2024