Valutata 4 stelle su 5

Goeie groep, al veel interesse zaken gezien waar ik ook van kunnen profiteren en uitsparen heb. Sommige zaken vind ik moeilijk uit te zoeken en helemaal niet handig, maar ja, niets is perfect, verwach... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is het ideale platform om op dagelijkse boodschappen en occasionele boodschappen flink te besparen. Tevens blijf je ook zeer goed op de hoogte van alle nieuwigheden. Waar ik vroeger al eens veel t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik gebruik promojagers al enkele jaren omdat je met elkaar interessante promo´s kan delen en de folders van alle winkels makkelijk kan raadplegen. Enige nadeel vind ik soms het posten van promo´s op F... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Nog zeer weinig goede deals

De tijd van nog echt goede deals lijkt voorbij bij deze onderneming. Er wordt wel veel gepost maar dat lijkt mij vooral reclame. Dat heeft voor mij geen meerwaarde in tegendeel: reclame voor inkomsten en daar draait men nu op. Veel leden maar erg weinig activiteit en de deals die door medewerkers gepost worden zijn in tegenstelling tot vroeger toch maar minnetjes. Zelden dat er nog eens iets verschijnt dat ook maar lijkt op een echt koopje. En als er dan iets goedkoops op komt komen daar extra verzendkosten bij waardoor het toch weer te duur wordt. Mijn besluit is dat er veel rommel op hun site staat waar geen kat interesse in heeft omdat het gewoon reclame is van supermarkten of webshops. Via facebook hebben ze 2 groepen waarvan eentje met extreme deals. Veel extreems zie ik niet dus begrijp daar hun opzet niet goed van. Deze heb ik dan al verlaten en zal hetzelfde doen bij de andere groep. De site zelf zal ik nog af en toe eens checken.

2 aprile 2026

Goede deals

Soms hele goede deals op terug te vinden, soms gaat het ook over ‘duurdere producten’ die eenmalig in korting staan maar waarvan de huismerken nog steeds goedkoper zijn. Zou misschien handig zijn om in de toekomst hier de vergelijking tussen te maken

1 marzo 2026

Promojagers is Top

Ik ben vooral actief op hun Facebookpagina en raadpleeg regelmatig de folders op hun website. Ik heb via hen al vaak mooie kortingen kunnen krijgen 😊

28 febbraio 2026

Al koopjes gedaan

Dank zij Promojagers heb ik al snel goede deals gevonden. De meeste tips helpen effectief om geld te besparen. Soms is het aanbod wat druk of zijn er dubbele posts, maar ik ben toch zeer tevreden.

Community

Door een grote community die dagelijks iets post, kan je zelf kijken wat je interesseert.

Meer uit je geld halen

Heel complete site waarop de community koopjes en besparingen deelt. Handig voor zowel je dagdagelijkse boodschappen als voor grote aankopen (elektro, reizen,...). Je vindt er kortingscodes, bespaartips, en je kan voor je favoriete producten ook een deal alert aanmaken. Ideaal voor wie niet graag teveel betaalt

Valutata 1 stelle su 5

Gunther & Pieterjan beliegen de mensen LET OP

Promojagers die ook op Facebook actief zijn en die onder leiding staan van Gunther & PieterJan is eigenlijk al een paar jaar bezig met hun eigen leden op te lichten. Let maar eens op de vele linken die moderatoren plaatsen om mensen zogezegd te laten besparen. Achter die linken zitten verdienmodellen ( affiliates ) waardoor Gunther & Pieterjan en de andere moderatoren geld verdienen aan de mensen. Dit zonder dat ze de mensen dit laten weten. Het gaat Promojagers puur om te verdienen op de mensen hun kap en NIET om hun te laten besparen!!!! Bovendien hebben ze op hun Facebookpagina Promojagers ook een post gemaakt waarin je EERST op Trustpilot de allerbeste score MOET geven om dan pas kans te maken op een Rowenta stofzuiger. Dit is een illegale manier van stemmen ronselen op Trustpilot! Trap hier aub NIET in!!! Ze behandelen zelfs hun eigen mensen als vuil en als leden van hun Facebookgroep de waarheid zeggen, worden ze DIRECT verbannen. Dit uit schrik omdat andere mensen de waarheid zouden te weten komen over wie en wat Gunther & PieterJan eigenlijk ECHT zijn! Gunther staat regelmatig in de krant HLN en is soms zelfs te gast in VTM Nieuws. Ik vraag mij af wat DPG media er van zal vinden als ze weten hoe Gunther ECHT is en met welke praktijken hij zich bezighoud! Niemand wil samenwerken met valserikken! En we zullen dan ook DPG media informeren over wat er allemaal gebeurd bij Promojagers en Gunther! Dit kan niet! Eerlijkheid, kennen ze duidelijk niet!

25 febbraio 2026

Promojagers, een vaste waarde

Promojagers is voor mij echt een vaste waarde geworden. 🙌 Dankzij de duidelijke deals en snelle updates heb ik al vaak geld kunnen besparen zonder uren te moeten zoeken. Wat ik vooral waardeer, is de eerlijkheid en de actieve community. Natuurlijk kan er altijd nog uitgebreidere filters of alerts komen, maar de meerwaarde is er absoluut. Bedankt om besparen leuk én toegankelijk te maken! 🥳🎉

26 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Promojagers is mijn geheime wapen ...Dat blijft tussen mij en de promojacht… 🤫 Elke promojager heeft een geheim. Dit is het mijne ✨ Onzichtbaar voor velen, onmisbaar voor mijzelf… 🖤

Promojagers is mijn geheime wapen tegen dure boodschappen: meer acties, minder zoeken, maximaal plezier! 💥🛍️
Reeds regelmatig kunnen genieten van een mooie actie, die ik anders nooit zou ontdekt hebben.
Doe zeker op dezelfde manier verder.
Wat beter kan... gewoon geen idee, promojagers is een vaste waarde voor mij op facebook

26 febbraio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più