bonus rules readable, not buried in weird text
Starburst froze halfway through a round and was then replaced by a grey unavailable message. What should have been a ten-minute break turned into troubleshooting the lobby, even though support already... Leggi di più
selfie with id annoyed me, but then payouts fine
Login codes arrived out of order during lunch. Somehow, I had to rotate the screen twice to confirm the form. boring account functions should just work. It was a small issue until the account pages ke... Leggi di più
- Casinò
- Allibratore
- Sala per giochi d'azzardo
- Casinò o centro scommesse online
- Rivenditore di scommesse sportive online
Alawin | Ekskluzywnie: 350% do 18 000 zł + 300 DS + 1 Crab
Albania
- promo-door-now.click
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Better odds than I expected
didn’t drain my balance instantly, lasted a while
Better odds than I thought
Actually managed to withdraw more than I deposited once
Verification smoother than expected
Uploaded documents, got verified same day, then withdrew
Bonus wagering done
Managed to finish wagering, withdrew small leftover
good break from netflix
sometimes i spin instead of binge watching
Light fun, no pressure
Feels like light fun, not pushing me to bet huge
Better than previous site
moved from another casino, this feels less buggy
No drama withdrawal
Requested payout, two days later money on account.
Support finally replied
support answered my question in chat, not rude
Better than expected odds
Thought it would eat everything, but balance lasted surprisingly long
Not too flashy, good
No crazy animations, just clean games, which I prefer