Senior Advies biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een standaard (levens)testament. Daar staat een zeer schappelijke prijs tegen over. Daarnaast is Arnout Punt een prettige/kundige ma... Leggi di più
Zeer prettige ervaring! De informatiesessie was zeer verhelderend en nuttig. Het contact daarna met Arnout Punt was heel prettig en persoonlijk. Hij nam ook ruim de tijd om alles duidelijk uit te l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn man en ik vonden het tijd worden om één en ander te regelen, we maakte een afspraak met Arnout Punt van Senior Advies. Arnout kwam bij ons thuis en we kregen een goede uitleg over allerlei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Senior advies geeft financieel advies aan senioren op drie deelgebieden. - Testament advies - Hypotheek advies - Vermogens advies Kom naar onze gratis lezingen door u in te schrijven op www.gratislezing.nl. Gratis voorlichting.
Prof. J.H. Bavincklaan 2 - 4, 1183 AT, AMSTELVEEN, Paesi Bassi
- 020 - 4632990
- intake@senior-advies.nl
- profinance.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Deskundigheid en objectiviteit .
De gesprekken met de erfrecht specialist, de heer Arnout J. Punt waren zeer verhelderend en constructief. Geen enkele opdringerigheid om onze levens testamenten door Senior Advies te laten verzorgen. Zijn advies heeft er zelfs toe geleid dat wij om kostentechnische redenen uiteindelijk toch voor het notaris kantoor hebben gekozen die onze bestaande testamenten had opgesteld. No hard feelings van zijn kant, maar zelfs begrip. Hoe objectief kan je zijn!

Risposta di Senior Advies
Alles geregeld, dat voelt fijn!
Arnout kwam bij ons thuis en we kregen een goede uitleg over allerlei zaken, het voelde vertrouwd alsof we hem al jaren kenden.
Nu hebben we dmv een testament en levenstestament alles op papier, map in de kast en geen omkijken meer naar!
Dank voor de prettige samenwerking.
Joop en Brenda v Ommen, Amstelveen.

Aanrader
We hadden al actie ondernomen om een levenstestament op te stellen, toen we een bericht lazen over de lezing erfrecht en levenstestament van de heer Punt, Senior Advies. Dit was voor ons aanleiding om ook de verouderde testamenten te herzien. We hebben snel een afspraak kunnen maken.
Na het inventariseren van onze wensen en het toelichten van de concept testamenten was het definitieve testament snel en goed geregeld. Ook de notariële procedure verliep vlot.
De begeleiding van Senior Advies is een aanrader.

Risposta di Senior Advies
Goed dat we deze stap hebben genomen.
Na de bijeenkomst voor erfrecht en levenstestament zijn wij dit proces gestart.Alles was voor ons goed geregeld. We hadden een prettig gesprek en onze wensen zijn goed in de akten vastgelegd. Wij kunnen Arnout van harte aanbevelen. Hij heeft met veel geduld onzen wensen op papier gezet.
kortom, wij zijn zeer tevreden...

Risposta di Senior Advies
Deze lezing is een aanrader
De lezing was onderhoudend, leerzaam, met inbreng veelal in de vorm van vragen van het aanwezige publiek. De presentatie was ontspannen en geestig en verzorgd door iemand met zeer veel ervaring
Een aanrader.

Top.
Na de presentatie van de heer A. Punt besloten met hem verder te gaan en geen spijt hij had veel geduld en alles is nu heel goed geregeld ben daar heel blij mee.

Risposta di Senior Advies
Een rustige en duidelijke presentatie
Het was een rustige en duidelijke presentatie met een juiste manier van omgaan met vragen uit de zaal. Betrok het publiek bij het verhaal.

Gratis lezing in buitenveldert
De lezing over testament en levenstestament was duidelijk. Ook met de humor en persoonlijke gebeurtenissen meegemaakt.
Ik vond het interessant en enerverend.

Erg helder met uitleg
Arnout doet wat hij beloofd
Arnout doet wat hij beloofd: een duidelijk process waarin al het nodige is opgenomen, duidelijke uitleg over ingewikkelde zaken als erfrecht en belastingen, hulp bij belangrijke keuzes, concept evalueren en aanpassen, tot en met de passeren bij de notaris. Dit alles met een prettige toon en samenwerking.
Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden met de uitgebreide uitleg en adviezen op maat van Dhr. A.J.Punt.
Alles in begrijpelijke taal. Nu de aktes via de Notaris gepasseerd zijn geeft dit inderdaad rust.
Familie Konings - Bernhardt
Duidelijk uitgelegd
Duidelijk uitgelegd
Vragen goed beantwoord
heb me aangemeld
Heel duidelijk en idd is het zaak de…
Heel duidelijk en idd is het zaak de financiële rompslomp op orde te brengen.
Mijn ervaring met Arnout J. Punt
De heer Punt straalt op een sympathieke manier kennis, ervaring en vertrouwen uit en weet dat ook in de persoonlijke ontmoeting en documentatie waar te maken. Mocht hij een klein steekje laten vallen dan pikt hij dit snel en charmant op.
Het door hem aanbevolen notariskantoor deed wat het moest doen, aktes passeren, maar daar hield het mee op.
Helder en Kundig
De presentatie door Arnout Punt was helder en enthousiastmerend om nu echt een testament en levenstestament te gaan regelen. En deed hij kundig en ook weer in een prettige en ongedwongen sfeer. Dus heel tevreden.

Risposta di Senior Advies
Reken er maar op: fout op fout op fout.
Er zijn erg veel fouten gemaakt, in namen, geboorte- plaatsen en -datums, onze financiele situatie verdubbeld, etc.
Onze voornaamste erfgenaam kwam in geen enkel concept voor .......
En geen een keer is er excuses aangeboden. In tegendeel, wij moesten actie ondernemen zodat hij ons kon uitleggen wat een concept is en er in een concept nou eenmaal fouten kunnen zitten.
Het laatste was dat de afspraak met de notaris niet doorgegeven was aan ons en na informatie te vragen wanneer we bij de notaris terecht konden werd de opmerking gemaakt "ik heb geen toegang tot de agenda van de notaris".
Het lijkt ons dat iedereen hierover zijn/haar eigen conclusies kan trekken.

Een eye-opener
De lezing van de heer Punt was een eye-opener voor ons. Genoeg stof tot nadenken. En we zijn overtuigd van de noodzaak om eindelijk tot actie over te gaan om onze zaken dmv een levenstestament eens goed te regelen… voordat het te laat is.

Heldere uitleg
In een ongedwongen sfeer een informatieveen heldere presentatie aangehoord, waarna mijn ogen zijn geopend.
Ik begrijp nu dat het beter is enkele vervolgstappen te nemen. Dank!

Risposta di Senior Advies
Arnout is een zeer bekwame man
Arnout is een zeer bekwame en vriendelijke man, die het vertrouwen gauw wint. Zeer deskundig en goed advies over het levenstestament en het testament. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Risposta di Senior Advies
Erg goed en duidelijk uitleg gegeven.
Erg goed en duidelijk uitleg gegeven.