Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak Profilmontage - for nyt ståltag august 23 Alt i alt en rigtig god oplevelse, lige fra første besøg/opmåling, med tilbud tilsendt dagen efter - samt opstart og afslutning som aftalt - med et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De 3 længer blev renoveret med sort stål tag på 14 dage incl vejrlig dage ( 2) God information fra tømmerne omkring disse dage da stål pladerne ikke kan monteres forsvarligt ved for stærk vind.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en super oplevelse hele vejen. Fra starten nemme at komme i kontakt med og interesserede i opgaven. Super behagelig konsultent/tilbudsgiver som tog sig rigtig god tid til at os. Dygtig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carpentiere

Scritti dall'azienda

Vi har fokuseret på montering af nyt ståltag siden 2011, det har givet os en stor ekspertise i montering af stålplader. Vi har kun danske håndværkere, så du kan uden problemer kommunikere med os, og vores konsulenter har alle en lang erfaring fra branchen. Det giver sikkerhed for et godt resultat.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Nyt ståltag august 23

Tak Profilmontage
- for nyt ståltag august 23
Alt i alt en rigtig god oplevelse, lige fra første besøg/opmåling, med tilbud tilsendt dagen efter - samt opstart og afslutning som aftalt - med et mega flot resultat :-)
Skønt team at have gående. De kendte hver deres opgaver og udførte dem til fuld tilfredshed.
Også nemt af komme i kontakt med Jer på kontoret og få svar på spørgsmål undervejs.
Endnu en gang tusind tak - og fem stjerner til Profilmontage
Med venlig hilsen Ole Nielsen

14 agosto 2023

Risposta di Profilmontage

Hej Ole. Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris. Sig endelig til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang. Dbh Team profilmontage og Maxbyg

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lagt et ståltag på mit hus…

Jeg har fået lagt et ståltag på mit hus af profilmontage tilbage i december 2021 - og jeg har været SÅ tilfreds med hele forløbet.
Meget professionelle hele vejen igennem, fra start til slut.
Opkald, opmåling og mails, og ikke mindst de 2 søde og meget meget dygtige tagmænd som lavede mit nye tag, og hold da op de har knoklet i frost og regnvejr og nu har jeg det flotteste tag og er så glad for det. Og skal siges at jeg er blevet mødt med varme og hjælpsomhed og har været tryg i hele processen … jeg kan varmt varmt anbefale dette firma ❤️
Kærlige hilsner
Jette Jørgensen
Varde

20 marzo 2022

Hej Jette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du er godt tilfreds med arbejdet. Du må endelig sige til hvis vi kan hjælpe dig igen en anden gang. Ha en god dag :-) Dbh

Valutata 4 stelle su 5

Nyt flot tag på Ryttervænget 23

Hvis man kunne give halve stjerner så ville det være fire og en halv stjerne, men kun lige fordi at det manglede og forberede at putte presenning over vores udestue, da det begyndte og regne, så får i fire og hvis man kunne fire og en halv stjerne.

7 marzo 2022

Risposta di Profilmontage

Hej Henrik. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med arbejdet. Sig endelig til hvis vi kan være behjælpelige igen en anden gang. God dag :-) Dbh

Valutata 5 stelle su 5

Super firma, orden i tingene, venlig og imødekommende ekspedition

Super firma hvor der er orden i tingene, en venlig og imødekommende ekspedition ved henvendelse pr. telefon/chat og en lynhurtig fremsendelse af den afgivne ordre - man bestiller og næste dag er varen leveret (også selv om man bor i Jylland) - flot, kan ikke være bedre.

17 luglio 2021

Risposta di Profilmontage

Hej Kirsten. Tak for din flotte anmeldelse. Jeg tror dog, at lige denne anmeldelse går til vores søsterselskab profilmetal.dk som er dem som leverer og producerer stålpladerne. Jeg sørger for at give din flotte anmeldelse videre. Ha en god dag. Dbh Profilmontage.dk

Valutata 5 stelle su 5

Alt har fungeret fra første kontakt til…

Alt har fungeret fra første kontakt til færdig tag, søde og behaglige og dygtige håndværkere. Tak 👍🤗

13 maggio 2021

Hej Tommy og Bjørg.
Tusind tak for jeres anmeldelse, vi er rigtig glade for at i er godt tilfreds :-)

Valutata 5 stelle su 5

Selv om der var lidt knas i starten

Selv om der var lidt knas i starten. Må jeg sige at da de først kom igang gik det stærkt. Og resultatet er super.

7 maggio 2021

Hej Jana og Ulrik.

Super fint arbejde

Super fint arbejde. Huset blev så flot. Håndværkerne havde ryddet pænt op efter sig. Fin anbefaling herfra.

23 aprile 2021

Hej Pia.
Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at du er godt tilfreds :-)

Superfin tagaftale

Superfin tagaftale, hvor der blandt andet også blev taget hensyn til, at projektet var en hastesag. Arbejdet blev udført af et professionelt håndværkerteam, der forstod at arbejde sammen - og med et smil på læben. Dejligt! Der blev leveret et flot, flot arbejde og jeg har kun ros at give, både til forløbet og til resultatet.

25 marzo 2021

Hej Birgitte.

Valutata 5 stelle su 5

Leveret som aftalt (til prisen/tiden)

Vi har fået metal tag på vores sommerhus fra Profilmontage.

Konkurrencedygtigt tilbud, fleksibilitet i udførslen, der blev leveret til tiden, og der var ingen ekstra regninger - selvom der var småting som ikke var helt som planlagt. Det synes jeg er god stil.

Man kan godt høre at det regner på et metaltag men det er vandtæt, og det ligner et rigtigt tegltag - og vi er bare rigtigt glade for det.

5 ottobre 2020

Risposta di Profilmontage

Hej, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at der er fuld tilfredshed med udførsel, pris og leveringstid. Det glæder os at i er glade for det! God dag

Valutata 4 stelle su 5

God og fin løsning.

God og fin løsning.
Konstruktiv dialog om projektet.
God pris.
Kvikke gutter der monterede taget. Der blev lagt mere end 300m2.
Fin opfølgning og konstruktiv dialog vedrørende mindre rettelser.

16 luglio 2020

Risposta di Profilmontage

Hej HJ, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre du har fået en god og fin løsning og vores håndværkere, var nogle kvikke gutter :-) Tillykke med det nye tag! God dag

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede et yderst samarbejds team…

Jeg oplevede et yderst samarbejds team af dygtige håndværkere der alle vidste hvad de havde med at gøre,rent fagligt, og en mester der var teamets håndlanger på jorden,og sørgede for at svendene hele tiden fik de materialer
de skulle bruge, og resultatet blev et meget flot tag på mit ældre hus, og jeg giver hele teamet stor ros.
MVH
Carl Andreassen

14 luglio 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Carl, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre du er tilfreds med resultatet og vores håndværkere :-) Tillykke med det nye tag! God dag

nyt tag

rimelig pris supergod behandling ved tilbud og kontor meget dygtige håndværkere altid ryddeligt på pladsen super

3 luglio 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Erik, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre du er tilfreds med resultatet og vores håndværkere :-) Tillykke med det nye tag! God dag

Valutata 5 stelle su 5

Godt håndværk og professionel tilgang

Vi vil uden forbehold give Deres firma 5 stjerner grundet den håndværksmæssige udførelse, og den professionelle tilgang til arbejdet, der blev lagt for dagen. Deres håndværkere er absolut god reklame for Profilmontage ApS.
Mvh, Sonja & Otto Koch

1 aprile 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Dorthe, tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre du er tilfreds med resultatet og vores håndværkere :-) Tillykke med det nye tag! God dag

Nyt tag på 3 længet beboelse i Ruds Vedby

De 3 længer blev renoveret med sort stål tag på 14 dage incl vejrlig dage ( 2)

Det endelige resultat kan ses på Sorø vej 62 Ruds Vedby tæt på skellebjerg afkørsel

26 marzo 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Kim, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre du er tilfreds med resultatet og vores håndværkere :-) Tillykke med det nye tag! God weekend

Valutata 3 stelle su 5

Fin service fra sælgeren

Fin service fra sælgeren - bestilt arbejde udført men stort oprydningsarbejde efter færdiggørelse.

4 marzo 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Dan, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en fin oplevelse med vores sælger samt det udførte arbejde. Dog beklager vi at den basale oprydningen ikke levede op til de forventninger du havde, for den oprydning du selv skulle stå for, i henhold til kontrakten.
Tillykke med det nye tag! God dag

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse og godt håndværk.

God oplevelse og godt håndværk.
Stor tilfredshed med resultatet.

26 gennaio 2020

Risposta di Profilmontage

Hej Birgit, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre du er tilfreds med resultatet :-) Tillykke med det nye tag! God dag

Nyt ståltegltag

Professionelt arbejde fra start til slut, som blev udført af gode kvalificerede håndværkere og god kommunikation mellem personale i profilmontage og os.

Poul Sandstrøm

15 ottobre 2019

Risposta di Profilmontage

Hej Poul, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, alt var i orden og håndværkerne er gode. Tillykke med jeres nye tag! God dag

Valutata 5 stelle su 5

Nyt ståltag samt nye tagrender (fra skjulte til synlige)

Vi havde en super oplevelse hele vejen.
Fra starten nemme at komme i kontakt med og interesserede i opgaven.
Super behagelig konsultent/tilbudsgiver som tog sig rigtig god tid til at os.
Dygtige, hurtige og meget venlige håndværkere som blev færdig til tiden på trods af at vejret var imod os.
Alt i alt rigtig god oplevelse og vil til enhver tid anbefale og bruge dette firma igen.
Udover det, var det også dette firma der, ud af tre, gav det bedste tilbud.

14 ottobre 2019

Risposta di Profilmontage

Hej Patrick, tusind tak for din anmeldelse! Glæder os at du havde en god oplevelse og behandlingen var god, fra start til slut, både fra håndværkere og konsulent. Tillykke med dit nye tag! God dag

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ikke andet end en gode…

Jeg havde ikke andet end en gode oplevelser med Profilmontage.
Lige fra start til slut med opmåling af tag og ordre handling og selve arbejdet ..
Det var 2 friske Tømre der kom ud. de knoklede bare på hvert dag.
og jeg ryttede lidt op efter dem hver dag så det kørte helt fint..
Et super flot resultat jeg fik..
Metal tag er helt fint og robust tag det ser jeg når jeg rejser rundt på Færøerne og Island der har de ikke andet en Metal tag så må man da sige at det bliver prøvet hårdt der, med deres vejr.
Fuld tilfredshed her fra..

16 agosto 2019

Risposta di Profilmontage

Hej Jess, tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, det hele er gået efter planen.
God weekend

Valutata 5 stelle su 5

Så fik vi lagt nyt ståltag

Så fik vi lagt nyt ståltag. Profilmetal et super flot tag, som blev lagt af 2 selvtænkende gutter. Vi siger tak til Thomas og Kris og Profilmontage
Hilsen Hella og Bent

1 agosto 2019

Risposta di Profilmontage

Hej Bent, tusind tak for din anmeldelse! Gælder os at høre!
Tillykke med det nye tag! God weekend

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più