Om 08.30 gebeld ivm een lekke band, om 09.30 was ik weer thuis met een gerepareerde voorband. Super snel en professioneel geholpen.
Heel vriendelijk en professioneel personeel. Lossen alles op snel en zonder moeite. Al jaren een tevreden klant. Top! Dank jullie wel.
Ik kom al jaren bij Profile Zeewolde, de mannen die daar werken zijn kundig, vriendelijk en zeer klantgericht. Ik kan ook altijd terecht (wat ik niet van de officiële dealer kan zeggen).
Bij Profile in Zeewolde kon ik eerder terecht dan op andere locaties voor het wisselen van zomer- naar winterbanden en balanceren. Vriendelijk personeel, en een mooie grote tafel om te wachten, met... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Industrieweg 14, 3899 AW, Zeewolde, Flevoland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snel weer op weg
Wachtruimte voorzien van airco en goede…
Wachtruimte voorzien van airco en goede koffie. Personeel is vakkundig en vriendelijk.
vooraf vertellen wat de kosten zijn en…
vooraf vertellen wat de kosten zijn en wat er moet gebeuren
Heel vriendelijk en professioneel…
Heel vriendelijk en professioneel personeel.
Lossen alles op snel en zonder moeite.
Al jaren een tevreden klant.
Top! Dank jullie wel.
Goed geholpen
Goed geholpen, goede uitleg. Vervangend vervoer gevraagd op het laatste moment, dit was geen enkel probleem.
Er was geen vervangende auto beschikbaar, maar daarna naar huis gebracht en nadat auto gereed was weer thuis opgehaald.
Zoals ik al jaren gewent ben
Zoals ik al jaren gewent ben, uitermate goede service en juiste informatie.
Top dus !!
Al jaren top - Profile Zeewolde
Goede service door vriendelijk en…
Goede service door vriendelijk en behulpzaam personeel.
Topservice
Topservice! Last minute een afspraak kunnen maken en direct goed geholpen. Eerlijke en duidelijke prijzen, vriendelijke medewerkers en een prettige ervaring van begin tot eind. Zeker een aanrader!
Mijn auto moest uitgelijnd worden
Mijn auto moest uitgelijnd worden, ik kon online een afspraak inplannen en na 1,5 uur waren ze klaar. Ondertussen leenfiets gekregen en goede koffie
Goede persoonlijke service
Goede persoonlijke service, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Top service en personeel
Vriendelijk en geheel volgens afspraak.
Heel eerlijk en transparant
Eerlijk, netjes, snel en aardige medewerkers! Echt een top bedrijf als je t mij vraagt.
Korte wachttijd
Korte wachttijd, vriendelijke mensen . Alles goed geregeld. Goede prijs kwaliteit verhouding
Simpel en eenvoudig
Het is heel makkelijk om een tijdsblok te reserveren die bij je eigen planning past en dat is heel prettig.
Je krijgt een belletje voor overleg als er iets bijzonders is en daarom geen verrassingen achteraf.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.