Banner for Profile - Uithoorn, Hogendoorn

Profile - Uithoorn, Hogendoorn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Amsterdamseweg 8, 1422 AD Uithoorn, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks de drukte (door het koudere weer wilden ineens heel veel mensen hun banden verwisselen), bleeef iedereen vrolijk en behulpzaam. Ik kon rustig even werken in de wachtruimte met een kopje koff... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op vrijdagavond zijn op een sloopplank met schroeven die in de goot lag twee rechterbanden van mijn Toyota Prius kapot (voor) en lek (achter) geraakt. Ik heb de wielen 1 voor 1 op zaterdag ochtend na... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle afhandeling, zowel het maken van een afspraak als in dit geval de daadwerkelijke bandenwissel. Wel blijft een dingetje de afdekdopjes, weer 1 kwijtgeraakt.

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Centro revisioni per auto
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Gommista
  6. Officina di riparazione camion

Scritti dall'azienda

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Amsterdamseweg 8, 1422 AD, Uithoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Uithoorn, Hogendoorn

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

52 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8807 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fijne garage

Super fijne garage. Eerlijk en altijd bereid om tussendoor even te helpen. Ook denken ze mee en zijn de medewerkers erg aardig. Wij komen hier al jaren en zijn heel tevreden.

13 giugno 2024
Valutata 4 stelle su 5

Goed en snel geholpen, communicatie kan beter

Goed en snel geholpen, de band is gerepareerd maar toen dat klaar was werd er eigenlijk verteld dat de achterbanden beter aan vervanging toe waren… dat had ik liever direct gehoord aangezien ik gewoon daar aanwezig was in de wachtkamer … nieuwe banden zijn perfect en ging snel maar extra betaald voor reparatie van oude band dat niet had gehoeven… de communicatie hierover had prettig geweest dat had €40,- kunnen besparen

3 giugno 2024
Non scritta su invito

Snelle hulp

Ik heb de wielen 1 voor 1 op zaterdag ochtend naar Profile Tyre Uithoorn gebracht. Ze konden direct een nieuwe band van de goede maat leveren en monteren, en de lekke band repareren. Daarna ben ik nog een keer met de auto gekomen en hebben ze wielen omgewisseld, op spanning gebracht en de aantrekkoppels gecontroleerd. Hulde ! Ik kon direct weer veilig rijden.

11 maggio 2024
Non scritta su invito
Valutata 2 stelle su 5

Ik ontving allerlei mails als reminder

Ik ontving allerlei mails als reminder, terwijl de afspraak reeds lang was gemaakt en bevestigd.
Reuze irritant en het getuigt niet van zorgvuldige marketing.

10 aprile 2024
Logo di Profile - Uithoorn, Hogendoorn

Risposta di Profile - Uithoorn, Hogendoorn

Goedemiddag heer Verburg, compleet met u eens dat dit irritant en onzorgvuldig is. We gaan uitzoeken hoe dit is gekomen want op het moment dat de afspraak is gemaakt moet er geen mail meer uitgaan met een herinnering. Dank in ieder geval voor de terugkoppeling. We gaan ermee aan de slag

Uitstekende service

Toen ik bij de balie stond voor mijn afspraak bleek de tijd in mijn afspraakbevestiging niet overeen te komen met de tijd in het systeem van Profile. Probleem werd snel opgelost door een leenauto mee te geven zodat toch in alle rust de werkzaamheden die dag uitgevoerd konden worden. Goed geregeld dus!

29 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam met een vermeend probleem maar…

Ik kwam met een vermeend probleem maar inplaats dat mij een dure reparatie werd aangepraat werd het kosteloos opgelost. Dit geeft mij veel vertrouwen in deze garage en ik kan iedereen aanraden om hier je auto te laten repareren of onderhoud te laten plegen

22 febbraio 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più