Volgens de factuur is de medewerker Said die mij geholpen heeft. Ik ben erg tevreden over hem, keurige uitlijning van de auto. En zonder schade terug gehad (dat heb ik bij andere garages helaas anders... Leggi di più

während meines Urlaubs hatte ich eine Reifenpanne. rechter Vorder- und Hinterreifen waren zerstört Profile hat innerhalb von 2 Tagen neue Reifen des gleichen Fabrikats besorgt und montiert. die v... Leggi di più
Wij waren met de camper voor een APK keuring. Onze achteras bleek te breed voor hun rollerbank dus konden ze de achterremmen niet keuren maar de monteur is toen met onze camper naar een collega gere... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle aanpak. Onverwacht probleem met auto werd direct opgepakt en naar gekeken. Tevens gelijk afspraak ,binnen 2 dagen is de auto gerepareerd. Lager aan Re.voorwiel vernieuwd. Daar ik momentee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Productiestraat 4A, 4538 BX, Terneuzen, Zeeland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Zeer slecht met APK! Geen 1 ster waard
Eerste keer APK afspraak gemaakt bij Profile. Ik kom op tijd aan voor een afspraak voor apk. Beginnen ze half uur later en vervolgens keuren ze de auto af. Omdat de ruitensproeier tank leeg is meldt de monteur dat de ruitensproeier systeem niet werkt? Als er geen ruitensproeierwater meer in de tank is, is het toch wel logisch dat die het niet doet. De meeste garages vullen uit hun zelf de ruitensproeierwater als het leeg is als service! Vervolgens is de mistlamp een beetje los. Maar natuurlijk geen tijd om het even vast te te klikken, Wel als ik een ander afspraak maak wat het vroegst 1 week later kan zijn. Dus 1 week geen geldige apk.. Zeker geen aanrader voor een APK eerste en de laatste keer!. Voor mij

Risposta di Profile - Terneuzen, Zeeland
Goed bedrijf met duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie en alles netjes volgens afspraak geregeld.
Super!!
En nog eens lekkere koffie ook 😃
Groeten,
Mario Harte
Auto laten uitlijnen was niet correct…
Auto laten uitlijnen was niet correct gedaan naar mijn gevoel. Gebeld,en volgende dag nieuwe afspraak.
Dezelfde monteur heeft een stukje gereden en merkte het ook. Hij heeft het nogmaals uitgelijnd,nu is het goed.
Al meer dan 15 jaar klant van Bart, eerst in Oostburg en na opheffing locatie naar Terneuzen.
Al meer dan 15 jaar klant van Bart [Profile Terneuzen].
Krijg altijd goed advies. Bij bandenwissel prima uitgebalanceerde banden standaard.
Weinig meedenken aan oplossing
Weinig meedenken aan oplossing. Gelijk nee zeggen en niets kon.

Toppers
Na meerdere bezoeken voor een lastig te traceren probleem altijd vriendelijk en behulpzaam.
super team
worden hier altijd goed geholpen en correct te woord gestaan. komen hier al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid. er wordt altijd eerst van te voren overlegt als er iets gerepareerd moet worden en ook wat de kosten hiervoor zijn .super team
My auto check engine light came on and…
My auto check engine light came on and i took the auto in for diagnostics and repair. After the repair and paying i drove the auto for 3 days for not even 50km and the check engine light is back on again. I am taking the auto back monday morning to find out what happened as the repairs where about 440 euros, just to have the check engine light to come back on 50km later. The only available appointment is september but wil be going on monday to talk to them. The review will be upadted after i find out what is happening on monday morning.
‐-----
I went to profile again this morning. All that was said was i need another apointment. They cant do anything and will have to bring the car in on an apointment which is 1 week from today and i might have to pay again for something that the car went in to get fixed in the first place.

Risposta di Profile - Terneuzen, Zeeland
Vriendelijke ontvangst en kundig personeel
Altijd vriendelijke ontvangst en kundig personeel.
En dan spreek ik enkel over terneuzen.
Top service