Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS Recensioni 127

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Laurens Janszoon Costerstraat 6A, 3261LH Oud-Beijerland, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Supersnel en makkelijk inplannen van afspraken. Dit is wel even anders dan bij merkdealers tegenwoordig die je zonder pardon weken of zelfs maanden laten wachten voordat je terecht kunt. Het werk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens de apk keuring was er een montage fout gemaakt. Dit resulteerde in problemen met de auto in Frankrijk. Dit kan uiteraard gebeuren. Een monteur blijft ook maar een mens, maar hoe de service d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Eerst APK alles wat gedaan moest worden is gedaan en in overleg. Grote beurt alle punten netjes afgehandeld filters vervangen ook weer opgebeld over de prijs zelfde dag klaar. Je moet er toch vertrou... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service, erg vriendelijk personeel wat met je mee denkt in oplossingen! prijs- kwaliteit verhouding helemaal top! Wij komen al jaren met onze 2 auto’s bij DBS. Voor ons nooit meer een an... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Centro revisioni per auto
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Gommista
  6. Officina di riparazione camion

Scritti dall'azienda

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Laurens Janszoon Costerstraat 6A, 3261LH, Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,3

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Goede service maar prijzig

Goede service maar wel prijzig, sommige krijgen een snelle check als service kosteloos en de ander betaald de hoofdprijs en je moet zelf bellen of er nieuws is over de auto maar verder prima

24 marzo 2026

Supersnel en vakkundig

Supersnel en makkelijk inplannen van afspraken.
Het werk wordt daarna ook uiterst vakkundig gedaan.

Voor mij geen merkdealers meer.

7 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Garage Pico Bello BV

Onze auto was door een bergingsbedrijf aangeleverd bij Profile-Oud-Beyerland nav een lekke achterband. De auto is daar w.s. op 22 of 23 februari afgeleverd en ik heb de auto terug opgehaald op 24 februari. Op Donderdag 26 februari kregen wij de indruk dat wielkast rand van de nieuwe band wat los zat. Een dag later tijdens een rit een de provinciale weg schoot deze strip er dus ook af. Gelukkig reed er geen auto achter ons. Toen ik hier telefonisch melding van deed kreeg ik de indruk dat ik uitgelachen werd. Ik sprak mijn verbazing ook uit dat na de plaatsing van de nieuwe band. De wiel zone niet is geïnspecteerd wat dan zou dit zeker zijn opgevallen ( los zittende wielkastrand). Schijnbaar moet je op vrijdagmiddag niet met vragen komen over iets wat is fout is gegaan. Gezien de reactie heb ik gelijk mijn ervaringen gedeeld met het bergingsbedrijf wat de auto naar profile oud-beyerland had gebracht en ik heb mijn verzekering ook over de situatie geïnformeerd. Later in de middag ben ik nog terug gebeld. Opvallend was dat men alle schuld buiten zich zelf plaatste. Waarom had men bij het eerste telefoontje gewoon gezegd: vervelend meneer kom effe langs dan kunnen we kijken hoe we dit kunnen oplossen.
Update ondanks de snelle reactie van profile Nederland. Welke een bepaalde verwachting creëerde heeft men nog steeds geen contact opgenomen vanuit Profile Oud -Beyerland. Deze passieve en ongeïnteresseerde houding komt mij bekend voor tijdens de melding van de slechte reparatie waarbij men totaal geen verantwoordelijkheid heeft genomen voor de gevolgen van deze nalatigheid .Daarom verbaas ik mij ook niet dat er geen reactie is opgenomen tot op heden. Uiteindelijk neemt men wel contact op maar het ontbreekt aan het nemen van verantwoordelijkheid. Bij het voorstel wat ik deed voor een bloementje kreeg ik wel het verzoek om de review te verwijderen. Uiteraard ga ik hier niet op in! Conclusie een gewaarschuwd mens telt voor .

27 febbraio 2026
Non scritta su invito
Logo di Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS

Risposta di Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Oud- Beijerland contact met u opgenomen.
Profile Nederland

Valutata 2 stelle su 5

Tijd is tijd

Wanneer je een afspraak hebt om 10.15 uur en je op verzoek 5 minuten eerder moet komen zodat men op tijd kan beginnen, maar je pas na de pauze om 10.30 uur wordt geholpen, vind ik dat een beetje raar.

10 febbraio 2026
Logo di Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS

Risposta di Profile Nederland - Oud-Beijerland, DBS

Beste,

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Oud-Beijerland contact met u opgenomen.

Profile Nederland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più