Mijn auto heeft een trilling links voor en het vermoeden was dat de banden uit balans waren. Hiervoor kon ik vlot terecht. Daarna bleek dat de velgen krom zijn en een remklauw vast zit. Vervolgens heb... Leggi di più

Ik had enige tijd geleden 4 nieuwe banden eronder laten zetten en na een paar weken had ik een schroef in me band ( kan gebeuren natuurlijk) maar werdt heel snel geholpen en kon wachten op de reparati... Leggi di più
Een lekker band werd in Oostenrijk tijdelijk gerepareerd met een prop. Eenmaal thuis toch even gebeld met profile omdat we gelezen hadden op internet dat een prop niet meer volstaat als vaste oplossin... Leggi di più
De service was weer uitstekend. Kwam een uurtje vroeg en toch weer gelijk geholpen. Plastic bekertjes bij de koffie vervangen door herbruikbare bekers, top. Na afloop hebben ze nog even mijn ruitenvlo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Pondweg 2, 2153 PK, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik heb mijn auto laten repareren en…
Ik heb mijn auto laten repareren en kreeg mijn auto gerepareerd en schoon terug en ze hebben zelfs mijn klok op me dashboard correct gezet.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Geen zin in reperaties
€48,50 betaald voor apk waarna werd gezegd dat auto de moeite niet meer waard was. Zelfde week nog bij andere garage apk uit laten voeren en kwam er doorheen met enkel één reparatie-advies.

Risposta di Profile - Nieuw-Vennep, ABO
Ik mocht mijn auto niet meer starten…
Ik mocht mijn auto niet meer starten wegens een onverwachts defect. Toen snel en uitstekend geholpen met advies over het ophalen van de auto door een bedrijf en vervolgens is de auto spoedig weer gemaakt. Profile stond gelijk klaar toen ik hun belde, auto was snel weer gemaakt en goede steun& advies aan de telefoon.
Dus top!
Prima service
Top bedrijf,vriendelijk personeel waar…
Top bedrijf,vriendelijk personeel waar klant nog koning is ,Top
Top service!
Top service!
Fijne medewerkers de zeer informatief zijn over de voortgang van de reparaties. Kan altijd een fietsje lenen of zelfs een electrische smart :-) zeer smart.
Wat een super fijn bedrijf
Wat een super fijn bedrijf! De mensen zijn werkelijk geweldig en staan altijd voor ons klaar. Wij komen hier al jaren en kan niet anders zeggen dan dat dat zo blijft. Toppertjes met kennis van zaken! Ik vertrouw bijna niemand mijn auto toe!
Snel geholpen met onze lekkeband
Snel geholpen met onze lekkeband. Personeel vriendelijk.
Communicatie top
Afspraak snel online gemaakt voor een…
Afspraak snel online gemaakt voor een APK.
Vriendelijk geholpen op het moment van de afspraak.
Altijd een oplossing en erg soepel
Altijd een oplossing en erg soepel. Goede adviezen en snelle banden wissel. Top bedrijf.
Tijdens banden wisselen werd de klacht…
Tijdens banden wisselen werd de klacht die ontstond perfect opgelost en afgehandeld, TOP.
Goede service en mee denken
Ik kwam voor Apk en mijn airco beurt kon snel een afspraak maken en werd goed geholpen omdat het wat langer duurde doordat er iets vervangen moest werd er gevraagd of ik naar huis wilde met gebruik van de leen auto dit was fijn want een paar uur later kreeg ik een telefoontje dat alles klaar was de afgesproken prijs viel zelfs iets goedkoper uit en ik kan iig weer een jaartje vooruit met een weer werkende Airco volgend jaar ben ik weer van de partij voor de apk
Snel en goed!
De offerte en de afspraak waren snel gemaakt en de nieuwe banden lagen er ook snel om.
Eerlijk, Vakkundig en snel
Ik kom al 25 jaar bij Profile Nederland Abo.
Eerst bij Abo in Aalsmeer later toen ik verhuisde naar Nieuw Vennep, bij Abo Nieuw Vennep.
Nooit extra flauwekul in rekening gebracht, wel altijd extra service.
Edwin.