Al jaren kom ik in Hoofddorp. Vriendelijk, meedenkend personeel. Verder zijn alle tot nu toe uitgevoerde reparaties goed gegaan, nooit nasleep van gehad.

k moest minder betalen dan oorspronkelijk afgesproken, omdat er uiteindelijk minder werk bleek te zijn dan aanvankelijk gedacht. De eerlijkheid van het bedrijf werd zeer gewaardeerd!
1 lekke band op maandagochtend. Auto achter gelaten en leenfiets mee. Prima en 2 uur later alweer klaar. Tussendoor geholpen. Heel klantgericht. Gaven ook advies mbt profiel en nog te rijden kilomers.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Noordmeerstraat 38, 2131 AD, Hoofddorp, Noord-Holland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kleine beurt en apk
Kleine beurt en apk. Netjes gebeld voor prijsopgave en om 16.30 uur stond hij netjes weer klaar. Prijs viel wat tegen maar ja het is een ouwetje……
Goed snel vriendelijk
Profile Hoofddorp, toppers!
Profile Hoofddorp is een fijn bedrijf. Ze nemen altijd rustig de tijd om te luisteren naar je vraag. Ook als het druk is. Ze denken goed mee in oplossingen.
Prijzen zijn ook acceptabel!
probleem werd gelijk geprobeerd op te…
probleem werd gelijk geprobeerd op te lossen ondanks de drukte en wachtende klanten, lukte helaas "terecht" niet maar werd de volgende ochtend vroeg en direkt geholpen en na advies en voorstel weer helemaal veilig op weg ;-)
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, snel geholpen, goede service, nette prijsstelling voor APK en nieuwe banden.
De service is van hoog niveau!
De service en meedenken maar ook de snelheid was top. Je voelt je echt een klant!
Wederom keurig en vlot geholpen.
Zeer klantvriendelijk en duidelijke…
Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg over de nieuwe banden en hoe de bandensensor werkt in mijn auto.
Stapte met een goed en veilig gevoel weer in mijn auto.
Eerlijk en duidelijk advies
Eerlijk en duidelijk advies, goede service en vriendelijk personeel met verstand van zaken.
De service was perfect echter de prijs…
De service was perfect echter de prijs vd band was extreem. Op de site van Profile €355,- inclusief montage. Had hem echter snel nodig en moesten de band met spoed halen en werd binnen 2 uur geleverd en gemonteerd. Moest wel €557,41 af tikken voor 1 band bij Profile Hoofddorp. 😬🤷
Het personeel is altijd zeer…
Het personeel is altijd zeer vriendelijk en denkt met je mee om de kosten laag te houden. Heb nooit het gevoel dat ze me een oor proberen aan te naaien, terwijl dat bij heel veel garages wel zo is.
Top service
Hele snelle service, enorm vriendelijk en meedenkend en enorm attent (vroegen direct hoe mijn wintersport was geweest toen ik binnen kwam lopen). Kan ze enorm aanraden!
Super snelle APK afspraak en een snelle…
Super snelle APK afspraak en een snelle service van Profile Tyre centre.
Uitstekende service en flexibiliteit
Gisteravond kreeg ik een lekke band en heb ik de volgende ochtend Profile Hoofddorp gebeld met de vraag of we langs konden komen. Ze gaven aan dat ze zouden proberen om in ieder geval één band te wisselen, terwijl we eigenlijk pas voor de week erop een afspraak hadden staan voor nieuwe banden en remschijven/-blokken.
Tot onze verrassing werden we ’s middags al gebeld dat de auto helemaal klaar was: alle vier de banden én de remschijven en -blokken zijn direct vervangen. Wat een service en flexibiliteit! Snel, professioneel en meedenkend. Absoluut een aanrader 👍