Ik kon heel snel terecht voor een APK. Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie en gratis leenfietsen (met versnelling, wel zo prettig in Arnhem met al die heuvels). Prima (vestiging Snelliusweg Arnhem)... Leggi di più

Al jaren een tevreden klant. Ze doen precies wat ze moeten doen, goed, professioneel, zonder poespas of onnodige extra’s.
Buiten de apk. wilde ik een dure reparatie laten uitvoeren (vervanging distributieriem en waterpomp). Men adviseerde om hier nog enkele jaren mee te wachten gezien de km. en het jaartal van de auto. M... Leggi di più
Remmen en schokbrekers waren recent vervangen maar maakten hierna lawaai. Dit al een keer aangegeven maar was 'nieuwigheid'. Na een paar maanden begon ook het lampje 'inspectie' te branden en heb ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Centro revisioni per auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Servizio auto
- Gommista
- Officina di riparazione camion
Scritti dall'azienda
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Snelliusweg 24, 6827 DH, Arnhem, Gelderland, Paesi Bassi
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Slechte website
Ik ben door Koos van Elk goed geholpen maar ben zeer ontevreden over de website van Profile. Het is moeilijk om de goede band te vinden, de filters werken niet goed. En de montagekosten zijn erg onduidelijk. De site van KwikFit is veel beter en klantvriendelijker!
Goed advies en vakkundig geholpen.
Al na 35 minuten banden gewisseld
Vriendelijke en deskundige monteur
Vriendelijke en deskundige monteur. Mocht meekijken bij het verhelpen van het onregelmatig lopen van de motor. Deze opgelost door een nieuwe bobine te bestellen en direct te plaatsen.
Quick & efficient service
Probleem niet opgelost
Alles wat gedaan zou moeten worden was gedaan. Zeiden ze bij het ophalen van de auto. Rij ik naar huis, stel ik meteen vast dat er iets nog steeds niet werkt. Zit nog te wachten op een oplossingsvoorstel.
Een prettig bedrijf
Een prettig bedrijf. Snelle service en goede prijs. Vriendelijk personeel.
Omdat ze alles netjes volgens afspraak…
Omdat ze alles netjes volgens afspraak hebben geregeld!!
Het was zeer eenvoudig om on-line een…
Het was zeer eenvoudig om on-line een afspraak op een gewenste dag en tijdstip in te plannen waarbij het, in tegenstelling tot bij jullie concurrenten, niet nodig was om de auto al om 09.00 ´s morgens te brengen.
Auto werd op geplande tijdstip inderdaad afgehandeld en de koffie was zeker niet slecht.
Volgens afspraak op tijd geholpen.
Volgens afspraak op tijd geholpen.
Monteur was kundig en geïnteresseerd in de auto
Word door medewerkers keurig geholpen!!
Slechte service achteraf
Na een bandenwissel van winter naar zomer ben ik naar een ander garagebedrijf gegaan (ik kon niet meteen bij Profile terecht) omdat ik een vreemd geluid in de banden hoorde. Bleek dat het profiel van de banden volledig op was en de zomerbanden nooit zo gemonteerd hadden mogen worden. Dit had de monteur van Profile moeten zien en mededelen. Dat maakt dat ik geen vertrouwen heb in Profile Arnhem (Koos v Elk). Ik ga voortaan naar een ander garagebedrijf voor onderhoud.
De service is eerlijk en top
De service is eerlijk en top. Geen onverwachte of discutabele kosten. Wordt altijd netjes overlegd en uitgelegd. Onlangs APK laten uitvoeren
Service en planning akkoord
Topklasse
Ik vind de service en ontvangst daar altijd top. Kan ook altijd heel goed met de monteur praten/overleggen over de geconstateerde punten van de auto en overleggen, hoe nu verder te gaan.
Meerdere keren bij deze garage mijn…
Meerdere keren bij deze garage mijn auto gebracht. Repetities en onderhoud worden later uitgevoerd dan afgesproken en auto is langer weg dan gepland.
Top bedrijf meerdere vestigingen altijd…
Top bedrijf meerdere vestigingen altijd correct en goede service. Prijs is prima en kan altijd terecht Koos van Elk profiel tyre center is begrip in de regio Arnhem