Banner for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile - Almere-Buiten, Flevobanden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA Almere, Flevoland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Al een aantal jaren laat ik bij Profile Almere Buiten mijn bandenwissel doen en sinds enige tijd ook kleine reparaties. Ze staan altijd voor je klaar en leveren kwalitatief uitstekend werk. Omdatj mij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam. Mee denken en kijken in mogelijkheden. Vriendelijk personeel. Je bent een klant en geen nummer. Ik ben heel tevreden.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig telefonisch contact in het weekend, de banden waren niet op voorraad, maar ik kon al op woensdag terecht om de auto van nieuwe achterbanden te voorzien. Het ontvangst was netjes, werd vri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een grote onderhoudsbeurt + APK bleken m’n remklauwen tijdens m’n eerste grote rit vast te lopen. Profile Almere Buiten (Remko) bood aan om diezelfde dag nog naar Duitsland te rijden om mijn auto o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Centro revisioni per auto
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Gommista
  6. Officina di riparazione camion

Scritti dall'azienda

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA, Almere, Flevoland, Paesi Bassi

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

186 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8513 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Afzetterij

Wat een dure garage is dit! Ik moest hier €750,- betalen voor reparaties. Toen ben ik naar een andere garage gegaan, waar ik hetzelfde kreeg voor €450,-.
Dat noem ik afzetterij...

20 agosto 2024

Risposta di Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Almere-Buiten contact met u opgenomen.
Profile Nederland

Uitmuntende service

Ze bestaan nog in Nederland! Bedrijven die net dat beetje extra voor je doen. Niet alleen werd er een afspraak geregeld voor uitlijning in een andere vestiging (uitlijnmachine was defect), de alloygators op mijn velgen hebben ze netjes laten zitten. Echt heel fijn. Ik kom zeker weer terug bij deze vestiging.

1 agosto 2024

Lekke band

Ik kom al langer bij deze vestiging. Je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen. Ook dit keer weer . Ondanks dat de lek gereden band niet op voorraad was toch nog dezelfde dag weer kunnen rijden.

6 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

grote onderhoudsbeurt

Het was een goede ervaring, kreeg een gratis leen auto mee en de auto rijd weer een stuk beter dan die deed.

wel een kanttekening, moest terug omdat er blaadjes in het klimaatsysteem waren gekomen en dat maakte een ratelend geluid. hier hadden ze beter op moeten letten.

allom een hele goede ervaring en ik ga zeker terug

31 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

De prijs voor een bandenwissel is verdubbeld

De prijs voor een bandenwissel met winter- en zomervelg is meer dan verdubbeld in een paar jaar tijd. Meer dan 150 euro nu. Ik betaalde eerder onder de 70 euro.

26 aprile 2024

Risposta di Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Als bedrijf streven wij naar het bieden van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Om dit te kunnen blijven doen, zijn er soms aanpassingen nodig in onze prijsstelling. Wij begrijpen dat een prijsverhoging als niet prettig wordt ervaren, maar het is noodzakelijk voor het blijven leveren van kwalitatieve diensten. Wij hopen op uw begrip voor deze prijsverhoging en zien u als graag terug in één van onze Profile vestigingen.

Uitstekende ervaring.

Vlot en kundig geholpen met het verhelpen van een schroef in de band. Konden snel terecht en werden vriendelijk geholpen. Uitstekende communicatie over kosten en netjes uitgevoerd.

13 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zeer onvriendelijk personeel haden…

Zeer onvriendelijk personeel haden totaal geen inlevingsvermogen. Dat ik een lekke band had was mijn probleem niet de hunne waren druk zeiden ze nou er was niemand aan het werk heb daarna euromaster gebeld kon gelijk terrecht dat is pas mee denken en klantvriendelijkheid kan profil nog veel van leren

12 aprile 2024
Non scritta su invito

Profile Nederland

Valutata 1 stelle su 5

Voor apk geweest en nooit meer!!!

Voor apk geweest en nooit meer!!!! Hoe kan je een prijs maken van reparatie van over de 4000 euro zonder iets op papier te hebben. Ik kreeg totaal ook geen hoogte hoe de prijs is opgebouwd. Ik ben maar naar een peugeot garage geweest, en die vertelde mij dat mijn auto keurig is en er geen reparatie,s nodig zijn. Alleen een grote onderhoud was nodig omdat ik over de 53.000kilometer was. Was 400 euro kwijt. Ik ga nooit meer naar deze oplichters!!!! Dat je geld wilt verdienen kan ik absoluut mee leven en begrijpelijk, maar dit is gewoon jou willen bestelen van je eerlijk gewerkte centjes. Ik adviseer iedereen om deze zaak in almere te vermijden voor dit soort zaakjes.

2 febbraio 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più