Banner for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile - Almere-Buiten, Flevobanden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA Almere, Flevoland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Al een aantal jaren laat ik bij Profile Almere Buiten mijn bandenwissel doen en sinds enige tijd ook kleine reparaties. Ze staan altijd voor je klaar en leveren kwalitatief uitstekend werk. Omdatj mij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam. Mee denken en kijken in mogelijkheden. Vriendelijk personeel. Je bent een klant en geen nummer. Ik ben heel tevreden.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig telefonisch contact in het weekend, de banden waren niet op voorraad, maar ik kon al op woensdag terecht om de auto van nieuwe achterbanden te voorzien. Het ontvangst was netjes, werd vri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een grote onderhoudsbeurt + APK bleken m’n remklauwen tijdens m’n eerste grote rit vast te lopen. Profile Almere Buiten (Remko) bood aan om diezelfde dag nog naar Duitsland te rijden om mijn auto o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Centro revisioni per auto
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Gommista
  6. Officina di riparazione camion

Scritti dall'azienda

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Oliemolenstraat 15-19, 1333 DA, Almere, Flevoland, Paesi Bassi

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

186 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8495 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

we gingen voor een apk

we gingen voor een apk, maar er was niets gedaan behalve een offerte voor zaken die niets met de apk te maken hadden. Mij was telefonisch gezegd dat er eigenlijk alleen een lampje vervangen moest worden voor de apk. Wel een rekening van bijna 50 euro en geen apk.
Verder vond ik Remco aan de telefoon en toen de auto werd gehaald erg dwingend voor een vervolgafspraak. De auto is nu ergens anders gekeurd. Nooit meer Profile voor ons

20 novembre 2025

Risposta di Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Almere-Buiten contact met u opgenomen.

Valutata 1 stelle su 5

Oplichting & lak aan agenda klant

Afspraken niet nakomen, geen communicatie & niet klant gericht.

Allereerst begon het met de afspraak die ik online had gemaakt. Die stond als vrij maar werd al snel gebeld dat die afspraak helaas niet door kon gaan met het verzoek of ik op een andere dag zou kunnen. Dat kan gebeuren, niets mis mee.

Ik gaf aan dat mijn APK snel verloopt en dat ik graag zo kort mogelijk op de dag dat vrij was een afspraak wil maken. Met in het achterhoofd mocht er iets zijn dan heb ik een paar dagen de tijd om het te herstellen.

In het telefoon gesprek komen we tot een afspraak. 08:00 uur, APK, 1uur wacht tijd, wacht erop.

Echter gaat het bij binnenkomst al verkeerd, er wordt gelijk verteld dat de auto in de middag klaar is (het is nu 08:20?), ik gaf aan dat ik specifiek gevraagd had om erop te wachten waarbij de reactie is: staat hier niet & je zou dan niet om 08:20 komen?

Ik heb al vanwege slechte administratie een afspraak verzet op jullie verzoek. Nu mij niet verantwoordelijk maken voor het feit dat jullie niet goed hebben gecommuniceerd. Ik ben inderdaad door file 20min te laat.

Ondanks dat hebben ze geen contact opgenomen om te vragen waar ik ben/blijf of überhaupt nog kom.

Ik mag hopen dat jullie begrijpen dat men een agenda heeft en afspraken inplant.

Een buffer bouwt elk mens in maar als het niet max 1 uur duurt maar 6-8 uur kan duren is dat een wezenlijk verschil wat niet uit te leggen valt als je 20m telaat bent zonder communicatie.

Daarnaast valt me de toon en de lak aan service gericht erg tegen.

Nadat ik reageerde wordt me uiteindelijk verteld dat de auto uiterlijk om 10 uur wordt meegenomen. Ik kwam tot de conclusie dat als er om 10 plek is ik liever dan terug kom en 1,5 uur ga werken dan hier wachten voor niets.

Reactie hierop: als je de auto meeneemt dan kunnen we niet garanderen dat die om 10 wordt meegenomen, als je hem hier laat staan heb je de kans dat we hem kunnen meenemen (tijd nu 08:30).

Met andere woorden, tijd afspraken doet men niet aan. Het is een loterij ondanks dat je een afspraak hebt gemaakt.

Ik zit momenteel in de wachtkamer & hou me hart vast voor de keuring, hopelijk kan ik daar wel iets positiefs over vermelden.

Auto is zojuist meegenomen (09:20)

Na een uur komen ze terug met een verhaal dat de auto alleen gekeurd wordt als de dim lampen worden vervangen.

De dimlampen deden het prima toen ik hier kwam, daarnaast rekenen ze een half uur loon om een lamp eruit te vervangen?

Dat kost meer dan de hele APK. Noemt men oplichting!

17 novembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Profile - Almere-Buiten, Flevobanden

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Almere Buiten contact met u opgenomen.

Zo goed

Deze week kleine beurt + wat andere zaken laten doen. Vandaag zie ik ineens dat ze hem van binnen ook hebben schoongemaakt aaawww 😍

9 ottobre 2025

Op bezoek vanuit Belgie

Op bezoek vanuit Belgie. Lekke band gekregen en laten herstellen bij profile. Terug in België bleek de band zeer traag weer lucht te verliezen. Na een maand weer bezoek gebracht aan profile om te vragen wat het probleem kon zijn. (Kon niet eventjes 250km heen rijden om te vragen.) De herstelling was perfect uitgevoerd maar er bleek een klein probleem met het ventiel te zijn. Werd onmiddellijk opgelost zonder probleem en bijhorende kosten. De man die de herstelling uitgevoerd heeft en het personeel zijn altijd vriendelijk. Bedankt voor alles en tot een volgende keer.

6 ottobre 2025
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Profile is al jaren mijn vaste garage…

Profile is al jaren mijn vaste garage voor onderhoud en APK-keuringen. Ik ben erg tevreden over hun service en de duidelijke terugkoppeling wanneer er iets moet worden gerepareerd. De kosten worden altijd vooraf besproken en na akkoord is mijn auto meestal de volgende dag alweer klaar. Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Een speciale pluim voor de receptie, die altijd duidelijk en vriendelijk uitlegt wat er met de auto moet gebeuren. Helaas is onze auto inmiddels 18 jaar oud en hebben we bij de laatste check besloten om afscheid te nemen en op zoek te gaan naar een jonger exemplaar. Zodra het weer nodig is, zal ik zeker opnieuw gebruikmaken van de service van Profile. Bedankt Profile voor de afgelopen jaren en tot weerziens. groet Grande Punto (gds) Almere

27 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Slechte communicatie

Wanneer er gemeld wordt dat de remmen gecheckt moeten worden ga dan niet met andere zaken komen als airco bijvullen, schockbrekers vervangen terwijl deze nog goed zijn, geen update geven hoe lang het mogelijk kan gaan duren. Ik ben de auto 3 dagen kwijt geweest omdat ze zich met zaken bezig houden waar ik de auto niet voor heb gebracht. Aannames doen en deze uitspreken. Ik moet alles maar op zijn woord geloven waardoor ik een slecht gevoel heb gekregen.Kortom slechte service en communicatie! Hier kom ik nooit meer!

20 luglio 2025

Profile Nederland

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più