Profijt Meubel - Utrecht Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR Utrecht, Utrecht, NL

Valutata 4 stelle su 5

Eetkamer stoelen en bank gekocht na 2 jaar 1 stoel geheel doorgezakt en de bank de rugleuning zowel links als rechts afgebroken. Terug naar de winkel in Utrecht daar fantastische geholpen. Het proble... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na een slechte ervaring met koop van een tafel en een eventuele verandering van tafel. Slechte recensie geschreven vandaag gebeld door een uiterst vriendelijke dame die het erg vervelend vond en probe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Recentelijk een bezoek gebracht aan Profijt Meubel Utrecht, een nette opgeruimde winkel. Na lang zoeken in diverse meubelwinkels vonden wij daar een bankstel dat aan onze behoeften voldeed. Wij zijn b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Utrecht

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi

• 030-2672418
Promotion box for Profijt Meubel - Utrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

135 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

579 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Langere levertijd

In februari meubels besteld. Ik kreeg te horen dat de levertijd met 4 weken werd verlengd omdat 1 onderdeel vertraging had opgelopen. Op mijn verzoek is toen alles wel op tijd geleverd muv dat ene onderdeel, dat zou dan nageleverd worden. Inmiddels is de nalevering ook binnen maar van de 6 pakketten is één verkeerd pakket geleverd waardoor we het niet in elkaar kunnen zetten terwijl ik net iemand had geregeld om het in elkaar te zetten. Nu weer een aantal weken wachten.

Inmiddels het ik het juiste pakket binnen. De bedrijfsleidster van profijtmeubel in Utrecht heeft het in de gaten gehouden en is doortastend geweest toen er een naam van een ander meubel op het vrachtdocument stond. De klantenservice was echter minder doortastend.

10 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Update: Bedankt voor het doorgeven van jouw ordernummer, Laura. De bedrijfsleidster heeft inmiddels contact met je opgenomen. We begrijpen dat de situatie heel vervelend is! De winkel en de serviceafdeling doen er alles aan om het dressoir zo spoedig mogelijk na te leveren.

Dat is inderdaad wel heel vervelend, Laura. We willen graag in contact met je komen. Zou je jouw ordernummer willen mailen naar utrecht@profijt-meubel.nl? Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Samen gekozen voor de beste optie

Er werd geluisterd naar onze persoonlijke voorkeuren en goed nagedacht over opties die het beste bij ons zouden passen. Vooral de realistische verwachtingen stellen

8 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze review, Marieke. We vinden het leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn hoe onze verkoopster naar je wensen geluisterd heeft en goed heeft mee gedacht. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Top geholpen door mevr meijers bij het…

Top geholpen door mevr meijers bij het aankopen van een nieuw bankstel!

7 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Wat een prachtige review, Joey! Bedankt dat je laat weten dat je top geholpen bent door onze collega Jolanda bij de aankoop van je bank. We wensen je heel veel plezier met de bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Echte meubels op maat.

Vandaag hier een bank, eettafel, salontafel en stoelen gekocht. Het was de eerste keer dat ik meubels ging kopen. Ik had al bij meerdere winkels naar banken gekeken, echter ik had de juiste niet gevonden. Ik kwam hier de winkel binnen en ik werd meteen gegroet door Jolanda. Zij heeft mij meegenomen in het proces van het vinden van de juiste bank: de juiste vulling, rugleuning etc. Uiteindelijk de perfecte bank kunnen vinden door elk onderdeel naar mijn smaak te hebben aangepast. Daarna alles nog een keer doorgenomen. De prijs was ook een leuke verassing, een stuk lager dan de concurrent. Al met al een topwinkel en een zeer goeie medewerker. Ik kom hier zeker terug.

1 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Onwijs leuk om te lezen dat je zo goed geslaagd bent bij ons door het advies en de goede begeleiding van Jolanda nu je voor de eerste keer meubels ging kopen. Bedankt voor deze mooie review en de complimenten, Edwin! We zien je graag terug als je weer wat nodig hebt. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 1 stelle su 5

KIJK UIT!

KIJK UIT!
Bespaar uzelf de ellende en ga ergens anders! Zeer slechte kwaliteit meubels, en nog slechter service.

Ik voel me dom als ik dit schrijf maar ik doe het toch! We hebben zo'n ontzettend slechte ervaring(en) met 'Profijt' dat we anderen hiervoor willen waarschuwen.

We hebben in 2019 onze eerste bankstel bij profijt meubel gekocht en binnen 1,5 jaar was de bank (in de corona-tijd) compleet ingezakt omdat het van dusdanig slecht kwaliteit was! Het was zo slecht dat wij (ik en mijn vrouw) rugklachten van kregen! We hebben dit uitgelegd aan de winkel en ze hebben ons op gewezen dat wij een extra zorg-pakket hadden moeten nemen dan hadden ze het gerepareerd.. Dom dom dom dachten we bij ons zelf.

In 2022 weer een bank gekocht en dit keer met de beste materiaal en een zorgpakket maar dat mocht niet baten. Ze hebben in uiteindelijk een verkeerde bankstelling geleverd en sindsdien is het ellende. 3 keer zouden ze het oplossen en ze leveren steeds geen onderdelen die besteld zijn. vandaag hadden ze (na 9 maanden en 3-keer langskomen) weer niet de juiste onderdelen geleverd en de worden van hun monteur 'Dit is niet aan elkaar te monteren, meneer mag het zelf doen'.

Zoveel ellende voor een bankstel van meer dan 3000 en ze nemen ons telefoontjes niet meer aan. ik heb mijn nummer moeten verbergen vandaag om ze aan de lijn te krijgen en ze in kennis te stellen dat we het verder juridisch aanpakken...

28 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

We vinden het zeer spijtig dat helaas de levering van afgelopen week niet goed is verlopen, Sayf. Echter denken wij het zeer spoedig voor u op te kunnen lossen en hopen we dat u hier voor open staat. We hebben een e-mail naar u gestuurd en horen/zien dan ook graag een reactie van u. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Gedegen informatie op de website

Goede informatie op de website, we hebben op voorhand een keuze gemaakt en zijn naar de winkel gegaan om te kijken hoe onze keuze er uit zag.
Vriendelijke ontvangst geholpen door mevrouw Kings Kovacs en overgegaan tot de aankoop onder het genot van een kopje koffie.
Prima uitleg en tips van haar gekregen en met een goed gevoel de zaak verlaten.
We hebben in het verleden ook al meubels gekocht en we zijn zeer tevreden.

24 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Leuk om te lezen, Ad, dat jullie als vaste klant ook dit keer weer geslaagd zijn bij ons. En Kinga werd blij van jullie complimenten en dat jullie met een goed gevoel de winkel verlieten. We zien jullie graag terug als jullie weer wat nodig hebben. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Aankoop eettafel

Mooie eettafel gekocht en ben ook heel vriendelijk en goed geholpen door medewerker Linga bij de locatie in Utrecht. Ze heeft mij goede adviezen gegeven en denkt ook goed met je mee.

19 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie complimenten over onze collega, S.J. We waarderen het zeer om te horen dat je zo tevreden bent hoe je geholpen bent en over het gegeven advies. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

We werden top geholpen door Jolanda van…

We werden top geholpen door Jolanda van profijt meubel Utrecht.
Er was in Utrecht geen voorraad meer en Jolanda heeft er alles aan gedaan om de eetkamerstoelen bij elkaar te rapen uit andere filialen.
Zeer vriendelijk geholpen een dikke tien.

1 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze dikke tien voor Jolanda! Leuk om te horen dat de moeite die we gedaan hebben voor je zo gewaardeerd wordt, Floor. Mocht je nog een keer wat nodig hebben, dan zien we je graag weer in de winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht.

Valutata 5 stelle su 5

De medewerkster heeft ons ontzettend…

De medewerkster heeft ons ontzettend goed en uitgebreid geholpen. Heeft erg met ons meegedacht.
We zijn speciaal voor haar teruggekomen om de bestelling te plaatsen.

2 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Wat een mooi compliment dat jullie speciaal zijn teruggekomen, Marjolein. We waarderen het zeer dat jullie deze review geplaatst hebben! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service ervaren bij Profijt…

Uitstekende service ervaren bij Profijt Meubel te Utrecht. De garantie die we bij de aankoop van onze stoelen hadden afgesloten, werkte prima. Eén stoel ging na een paar jaar kapot. Contact opgenomen met Profijt Meubel. Zonder gedoe konden we nieuwe stoelen uitzoeken, waarbij de manager van dit filiaal ons perfect heeft geholpen. Naast dat ze mooie meubels verkopen, zijn we ook zeer aangenaam verrast door hoe ze zich richting ons hebben opgesteld (toen er een stoel kapot bleek te zijn). Erg klantvriendelijk. Bedankt.

31 marzo 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

We worden er blij van om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid, Lucas. Dit stellen wij zeer op prijs! We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe stoelen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

We had great experience at Profijt…Utrecht

We had great experience at Profijt Meubel. Thomas was very helpful to explain the furniture and nice stuff at the store. We highly recommend to visit here where staff is very nice and friendly.

12 marzo 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Thank you Rakesh for this nice review and the recommendation. Nice to read that you have such a good experience with our store and that you are satisfied with how Thomas helped you. Kinds regards, the team of Profijt Meubel Utrecht

Leuk geholpen

Leuk geholpen, en de prijs was aangenaam.en zeer goed geholpen door iemand met ervaring ( mevr Meijers) heeft de tijd voor ons genomen. Super

11 marzo 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze 5 sterren heer Hazendonk! We vinden het erg leuk om te horen dat ons assortiment en prijzen in de smaak vielen en dat je daardoor zo goed geslaagd bent.
Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Zeer tevreden

Caroline heeft ons vandaag geholpen. Ze is zeer betrokken bij je wensen en geeft je professioneel advies. Bekwame verkoopster met vakkennis. Zeer tevreden!

23 febbraio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt Manon voor deze mooie complimenten voor onze collega Caroline. We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe je geholpen en geadviseerd bent. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Goede hulp van Kinga

17 febbraio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Bedankt voor deze mooie review, Ferdinand. We vinden het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe je geholpen bent door Kinga. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren gelijk bij binnenkomst…

Wij waren gelijk bij binnenkomst geholpen door een super aardig en professioneel dame. Met haar hulp snel gevonden wat wij wilde kopen en zij heeft alles voor ons geregeld ook een snelle levering. Top!

5 febbraio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Beste van den Hoek, wat een ontzettend mooie review voor onze winkel! We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht.

Valutata 5 stelle su 5

Na 3 jaar zijn we terug gekomen voor de…

Na 3 jaar zijn we terug gekomen voor de echte bank nadat we een tijdelijke inrichting hadden. Vandaag hebben we dan ook een goede bank kunnen scoren bij Caroline! Ze heeft ontzettend goed geholpen bij alle vragen. Wij zijn blij met de service en de nieuwe bank!

4 febbraio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Utrecht

Beste Davina, Wat een mooi compliment voor onze collega Caroline. We zijn blij om te horen dat uw ervaring met onze winkel goed was en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Super Service!

Ruim een jaar geleden een grote hoekbank gekocht. Tijdens corona. Daardoor duurde de levering wat langer dan gehoopt. Ongeveer 6 maanden. Maar een super goeie service, van verkoopster Caroline. En de bank is helemaal super!! Ook laatst hadden we perongeluk olie laten vallen op de bank. Door de verzekering kwam er diezelfde week nog een schoonmaker om de bank te reinigen! Al bij al, helemaal top bedrijf!

26 gennaio 2022

Beste Thomas,
Bedankt voor deze review! We vinden het leuk om te horen dat de bank zo goed bevalt. En superfijn dat de extra garantie, die je hebt afgenomen, ingezet kon worden zodat de bank gereinigd werd en de vlek verdwenen is. We wensen je nog heel veel plezier met de bank. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Utrecht.

Fantastisch advies gehad van Caroline

Fantastisch advies gehad van Caroline. De bank en stoel die we ongeveer een jaar geleden geleverd hebben gekregen bevallen uitstekend en passen uitstekend in ons interieur.
De vlekken gaan er prima uit en het zitcomfort is uitstekend.
Wij zijn zeer tevreden over de service en over de meubels.👍

24 gennaio 2023

Beste Leonie,
We worden erg blij van jouw enthousiaste review over onze collega Caroline en over de bestelde bank en stoelen. Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je nog heel veel plezier met de bank en stoelen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en netjes geholpen.

Vriendelijk en netjes geholpen.
Snelle service

18 gennaio 2023

Beste Michael,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We stellen het erg op prijs dat je laat weten dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Fijne ervaring

Gezellig , vriendelijk en deskundig personeel

10 gennaio 2023

Beste Mark,
Bedankt voor deze mooie review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons personeel. Dit stellen wij zeer op prijs. We zien je graag nog eens terug in de winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Martine

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più