Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel Recensioni 60

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Lylantsebaan 8, 2908 LG Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We werden vriendelijk en professioneel ontvangen. Geen opdringerig gedoe, goede uitleg en goede prijs. Arthur heeft ons ontzettend goed, leuk en geduldig geholpen. We komen hier zeker terug... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn de Profijt Meubel in Capelle binnengelopen omdat we een nieuwe bank zochten. Wij zagen al snel een model dat precies was wat we zochten, op de kleur na, en met een hele goede prijs. Wij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel werden we op een hele vriendelijke, niet opdringerige manier benaderd en na goed en geduldig advies -voorzien van koffie- meegenonen in bestelproces en voorwaarden. Vrienelijk en nuchter... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

• Lylantsebaan 8, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

1 stella

Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen bij het samenstellen…

Heel goed geholpen bij het samenstellen van onze set

Koffie mag beter maar daar kwam ik niet voor

2 aprile 2026

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat je goed bent geholpen in onze winkel.

Zeer tevreden

Zeer tevreden

6 aprile 2026

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service ook door de bezorgende…

Prima service ook door de bezorgende partij

17 marzo 2026

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels!

Valutata 5 stelle su 5

Top meubels en top service

Wij zijn meteen verder geholpen door de enthousiaste en ontzettend vriendelijke David. Hij heeft alle kleur en stijl opties met ons doorgenomen en toen de keus was gemaakt heeft hij ons uitgebreid geïnformeerd over alle verdere opties en de verdere gang van zaken. Binnen een kwartier was alles geregeld.

Dus als je op zoek bent naar mooie praktische meubels voor een goede degelijke prijs dan raad ik Profijt Meubel van harte aan! Ook fijn dat je de banken naar smaak kan aanpassen.
En de service van David was al helemaal top!

17 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie woorden en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank.

Valutata 4 stelle su 5

Omdat er 2 stuks onderdelen achter…

Omdat er 2 stuks onderdelen achter elkaar beschadigd waren, heb ik 2x nieuwe gekregen. De service is prima in orde.

9 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er tot 2x toe schade was. Gelukkig is alles inmiddels opgelost en wensen we je veel plezier met de nieuwe spullen.

Valutata 5 stelle su 5

Het personeel was zeer behulpzaam en…

Het personeel was zeer behulpzaam en gelukkig niet opdringerig. Dat was na een bezoek aan S&S een verademing.
De temperatuur in de winkel mag wel wat hoger.

26 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling!

Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJsel

Een perfecte aankoop.

Het was een jonge enthousiaste verkoper, die ons rustig de tijd gaf om te kijken. na eerst nog bij wat andere zaken gekeken te hebben kwamen we terug.
De verkoper herkende ons en hielp ons verder.

5 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en mooie woorden.

Valutata 1 stelle su 5

Bij de aankoop van 2 kasten en 6…

Bij de aankoop van 2 kasten en 6 eetkamerstoelen zijn wij heel vriendelijk en behulpzaam geholpen, de verkopers krijgen 5 sterren. Maar na 10 weken werden de kasten geleverd, bus gereserveerd en opgehaald. Nadat de 15 dozen binnen waren begon het gedoe, niet duidelijk op de dozen wat bij wat moest, in welke doos zitten de schroeven etc, en de tekening? Na veel uitzoek werk begonnen met het in elkaar zetten, onderkast gelukt, bovenkast ( het is een vitrinekast) nee helaas planken scheef na een hoop gepuzzel gaten in de wand niet op de juiste plek. Andere dag met foto,s terug naar het filiaal, weer aardig te woord gestaan maar wij gaan u niet helpen moet via een klachtenformulier, wij zijn alleen verkopers???????? Oke naar huis klachtenformulier ingevuld ( inmiddels natuulijk met een half in elkaar gezette kast in de kamer) via de mail verstuurd en ja hoor een ontvangstbevestiging nu inmiddels 1 week verder en niets gehoord. Dus eind conclusie een service van niks en dan druk ik mij nog zacht uit. Helaas hebben wij de stoelen al gekocht maar hierna nooit meer naar Profijt meubel. Zo ga je niet met je klanten om.

11 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Het spijt ons om te lezen dat je deze ervaring als vervelend hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer de montage niet verloopt zoals verwacht en je op dat moment graag snel geholpen wilt worden.
De wandkast en het tv-meubel die je bij ons hebt gekocht maken onderdeel uit van ons zelfmontageprogramma. Dit is een bewuste keuze, waarbij de montagetekeningen vooraf in de winkel beschikbaar zijn en de montage door de klant zelf wordt uitgevoerd. Uiteraard staan we wel klaar om mee te denken als er tijdens de montage vragen of onduidelijkheden ontstaan.

Naar aanleiding van je melding hebben wij gekeken naar een passende oplossing en was het plan om een meubelmaker langs te laten komen. Dat dit niet direct kon plaatsvinden in deze periode en niet aansloot bij je verwachting, vinden we vervelend.

Mocht je nog vragen hebben of alsnog met ons in contact willen komen, dan denken we graag met je mee.

Valutata 1 stelle su 5

Ze zijn goed in leugens vertellen!

Ze zijn goed in leugens vertellen!
Profijt Meubel? Nooit meer! In januari 2025 werd mijn nieuw bij Profijt Meubel aangekochte 2,5 zits bank door mensen namens Profijt afgeleverd en geïnstalleerd. Een van de zitplaatsen van die bank was voorzien van een elektrische relaxfunctie met hoofd en onderbenensteun. De eerste paar maanden had ik geen enkele klachten totdat op enige moment, totaal onverwachts wij een klap hoorden. Sindsdien maakt de motor die de onderbenensteun moet bedienen herrie en sinds datzelfde moment horen we bij het zitten gaan , een tikkend geluid waarbij je het gevoel hebt dat je een stukje in de bank wegzakt. Na dit bij Profijt Meubel te hebben aangegeven hebben zij een niet onafhankelijke monteur die uitsluitend op zijn knieën voor de bank ging zitten en nota bene beweerde dat de vloer van ons woning niet gelijk is. Dat daarom een pootje telkens op de grond tikt. Wij wonen al bijna 20 jaar in het huis en dit is onze 3e bank. Nooit eerder problemen ervaren. Wij hebben geen kinderen in huis. Daarbij beweerde de man dat het heel normaal is dat na enkele maanden de motor van de elektrische functie geluid begint te maken. Dit zou dan door het wrijven van het stof komen. Wij zitten amper op de bank omdat wij veel aan het werk zijn. Uiteraard schandalig onzin! We hebben een perfect vlakliggende plavuizen vloer. De bank heeft maandenlang geen enkele klacht veroorzaakt en plotseling zou opeens de vloer van mijn woning niet meer vlak zijn. Ook is de bank nooit verschoven. Van enig deskundig onderzoek is geen enkele sprake geweest en dat een nieuwe motor na enkele maanden herrie begint te maken hoef je als klant ook helemaal niet te verwachten. Kortom: bedenkt u voordat u bij Profijt Meubel iets aankoopt. Doe nooit telefonisch een order, je handtekening wordt gewoon op een opdrachtbon geplaatst (fraude) waardoor ze jouw aansprakelijk stellen of de schuld geven omdat je de bestelbon wat niet door jezelf ondertekend is niet goed gelezen zou hebben. WIJ doen het in ieder geval nooit meer!

18 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor je review, we vinden het vervelend dat u het zo ervaren heeft. Heb je misschien een ordernummer voor ons? zodat we hierop kunnen reageren en kijken wat er is mis gegaan.

Bank en fauteuils

Fijn geholpen, duidelijke uitleg

8 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie beoordeling Jennie. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank en fauteuils.

Prima winkel en service

Ik heb heel veel gekocht bij Profijt en altijd tevreden service prima .Er wordt goed omgegaan met klachten.Deze keer geholpen door een nieuwe verkoper David. David is een hele fijne verkoper geduldig en ondanks zijn jeugdige uitstaling (wat zeer verfrissend is) al heel veel kennis in huis. Verkoopt geen onzin als hij ergens niet zeker van is gaat hij het gelijk navragen! Ben zeer tevreden met de afhandeling en met de tafel! Dank je wel David

19 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie beoordeling Pieter. Wat fijn dat onze collega je zo goed heeft geholpen en dat je geslaagd bent met een mooie tafel. We wensen je veel plezier met de nieuwe tafel en je bent altijd welkom in onze winkel.

Valutata 4 stelle su 5

Prima uitleg in de winkel (Capelle a.d

Prima uitleg in de winkel (Capelle a.d. IJssel). Op tijd afgeleverd. Snelle montage van de stoelen. Waarom geen 10. Bij een stoel zaten geen schroeven die werden via de post later geleverd op grond waarvan ik zelf de stoel heb gemonteerd.

9 settembre 2025

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, die meedenkt en alle opties bespreekt zonder het te veel te vinden. Top!

23 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze vijf sterren en het compliment voor onze medewerker, Alen. Dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren al heel goed geïnformeerd door…

Gisteren al heel goed geïnformeerd door een dame
Vandaag door David verder geholpen
En dat heb ik als zeer fijn ervaren

2 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent en het bezoek als zeer fijn ervaren hebt, Ingrid. Bedankt voor deze vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Begripvolle en vriendelijke monteur

Begripvolle en vriendelijke monteur. Geen gezeur, heeft meteen het probleem geprobeerd op te lossen. Niet gelukt. Nog steeds last van de vering bij lang zitten! Weet niet wat te doen?

11 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Leuk dat je laat weten zeer tevreden te zijn, Cocky. We stellen het zeer op prijs dat je deze mooie beoordeling hebt geschreven. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Zowel bij de aankoop als bij de klacht…

Zowel bij de aankoop als bij de klacht super goed geholpen door het personeel van profijt sliedrecht

21 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie beoordeling Mvt en wat fijn dat alles goed is gekomen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren al een paar weken op zoek…

Wij waren al een paar weken op zoek naar een mooie bank, en zodra wij binnen liepen vonden wij de bank die wij wilden en met behulp van Mathijs, waren we snel verkocht 12

12 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Wat fijn dat jullie de juiste bank bij ons hebben gevonden AK. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met de nieuwe bank.

Valutata 5 stelle su 5

De verkoopster heeft mij erg goed geholpen.De verkoopster was erg vriendelijk en…

De verkoopster was erg vriendelijk en geduldig. En zij heeft 2 klanten tegelijk geholpen. Ik kende de andere klanten niet maar omdat we een goede click hadden en precies dezelfde vragen waren we bij elkaar blijven zitten. De verkoopster dacht eerst dat we bij elkaar hoorden, dus konden we lachen om het feit dat we elkaar maar 5 minuten kenden. Dit was op 21 06 25. Op 28 06 25 2 relaxstoelen gekocht.

21 giugno 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Wat een leuke samenloop van omstandigheden Sylvia. Wat fijn dat onze collega jullie allebei heeft kunnen helpen en dat je ook nog eens mooi geslaagd bent met de relaxstoelen. Bedankt voor deze beoordeling.

Prima winkel

Goed en vriendelijk geholpen.

10 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Wat een mooie beoordeling Klaas. We zijn blij dat je goed bent geholpen in onze winkel.

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel, meedenkend, snel, prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Uiterst tevreden, bank gekocht, we mochten een bus lenen/huren van de zaak en hadden dezelfde dag nog onze nieuwe bank in onze woonkamer staan. Echt een aanrader! Dankjewel Lia voor de goede zorg.

16 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Capelle a/d IJssel

Bedankt voor deze mooie review Darrell,
We wensen je heel veel plezier met de nieuwe bank!

Het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più