Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ProfesorBun este o platformă românească, creată pentru a-i ajuta pe elevi și părinți să găsească mai ușor profesorul potrivit pentru meditații. Știm că alegerea unui profesor poate fi dificilă. De aceea, pe ProfesorBun poți explora anunțurile disponibile sau ne poți spune ce cauți printr-o cerere gratuită. Completezi câteva informații despre materie, nivelul elevului, obiective, program și preferințe, iar profesorii potriviți îți pot răspunde direct. Astfel, poți discuta cu mai mulți profesori, compara experiența, stilul de predare, disponibilitatea și prețurile, apoi alegi persoana cu care simți că te potrivești cel mai bine. Pe platformă găsești profesori pentru matematică, limba română, limbi străine, informatică și multe alte materii, pentru diferite clase, examene și obiective de învățare. Sunt disponibile atât meditații online, cât și întâlniri fizice, în funcție de oferta fiecărui profesor. ProfesorBun îi ajută și pe profesori să își prezinte experiența, să publice anunțuri și să intre în legătură cu elevii care au nevoie de sprijinul lor. Ne dorim ca fiecare interacțiune să fie simplă, clară și umană. Ascultăm cu atenție părerile utilizatorilor și îmbunătățim constant platforma. Dacă ai o întrebare sau întâmpini o problemă, echipa noastră de suport este aici să te ajute. Scopul nostru este simplu: să facem legătura dintre elevii care vor să progreseze și profesorii potriviți pentru ei.
Informazioni di contatto
Stati Uniti
- profesorbun.ro
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Am aplicat și pe alte site uri de…
Am aplicat și pe alte site uri de meditatii însă doar de aici am luat elevi reali. Intr o luna am început colaborarea cu 3 elevi și sunt foarte mulțumit
Imi era foarte teama ca nu o sa iau…
Imi era foarte teama ca nu o sa iau bacul la matematica, mai ales ca mama este profesoara si punea presiune pe mine. Din fericire am gasit platforma asta, unde am gasit un profesor genial care m a ajutat sa imi ridic nivelul de la nota 3. Am reusit sa iau nota 6,75. Nu credeam ca sunt capabil sa iau mai mult de 5, dar mi s a explicat atat de bine materia ca surprinzător a inceput sa imi placa sa invat si am evoluat fara mult efort.
eram corigent dar profesorul pe care…
eram corigent dar profesorul pe care l-am gasit platforma m a ajutat sa trec clasa
recomand tuturor
recomand tuturor! o platforma foarte buna, am gasit meditator bun pentru cei 2 fii ai mei. au crescut de la 5 la 8 la matematica in 2 lunk
Sunt elev si mi am gasit un profesor…
Sunt elev si mi am gasit un profesor foarte buna care ma ajuta cu nedumeririle pe care le am
m au conectat cu o profesoara buna de…
m au conectat cu o profesoara buna de romana din bucuresti cu ajutorul careia am luat 9,20 la evaluarea nationala. recomand!
M-A AJUTAT PLATFORMA SA PRIMESC ELEVI
Mi-am pus anunțuri pe olx, Facebook etc ,dar n-am primit cereri.Doar pe aceasta platforma am reușit sa primesc elevi,foarte bine organizata!Am avut niște probleme cu crearea contului,dar fondatorii m-au ajutat sa le rezolv, chiar s-au implicat!Se merita fiecare bănuț,acum am 3 elevi în 2 săptămâni
Am gasit profesori de calitate si…
Am gasit profesori de calitate si repede!Platforma merge foarte bine si preturile sunt rezonabile!
O platforma de incredere
O platforma de incredere, bine organizata!Fondatorii sunt prompti si te ajuta cu orice nelamurire pe care o ai!!Recomand!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.