1. Servizio di contabilità
  3. Società di servizi contabili
  4. Specialista fiscale
  5. Consulente fiscale
  6. Servizio di assistenza fiscale

Probitas er bogholderiet for dig, der hellere vil bruge din tid på forretningen end på tallene. Vi er en fast samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder over hele landet — fra håndværkere og restauranter til iværksættere og digitale virksomheder. Hos os er bogføring ikke bare bilag, der skal sættes på plads. Det handler om, at du har overblik og ro i maven til at træffe de rigtige beslutninger og forfølge dine drømme. Vi holder styr på din løbende bogføring, din momsafregning, din løn og din årsrapport, og vi sætter dine systemer op, så hverdagen kører gnidningsfrit. Vi arbejder blandt andet i Billy, e-conomic, Dinero og Pleo, så vi møder dig der, hvor du allerede er. Når du står over for en større beslutning, er vi også klar med sparring og rådgivning om både skat, selskab og optimering. Vi tror på det personlige og det ligetil. Vi taler i øjenhøjde, vender tingene varmt og ærligt, og vi er optaget af et langvarigt samarbejde frem for en hurtig handel. Du skal kunne mærke, at vi er på din side — som en fast partner, der kender din virksomhed og dine mål. Lidt mere end en bogholder. Vi tager os af tallene — du tager dig af forretningen.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Uundværlige for en lille virksomhed…

Uundværlige for en lille virksomhed særligt tak til Rikke som simpelthen er den dejligste kvinde der altid hjælper til. Man føler virkelig en god personlig vejledning og de husker en. Også en tak til alle de søde kontormuser som er gode til at huske på glemte fakturaer. Bedste virksomhed !!!!❤️

21 novembre 2025

Verdensklasse nede på jorden

Jeg stoler 100% på deres arbejde. Særligt ros til Rikke for at have styr på alting altid og til Johnas, som er en absolut styrke for virksomheden. Det er en virksomhed som kan mere end bogføring, de har både hovedet og hjertet med. Fantastiske mennesker og sparringspartner - og de er der ved den mindste tvivl!

21 febbraio 2025

Bedste udgift i min virksomhed

Jeg har nu i mange år nydt godt af Probitas service. Det giver mig en tryghed som solo-selvstændig at have nogen af sparre med (kæmpe tak til Rikke!), og ikke mindst slippe for selv at skulle bruge tid på bogholderi, bilag osv. Det sender jeg trygt afsted - og der er bare styr på sagerne. Min månedlige udgift til Probitas er de bedste penge jeg bruger for min virksomhed og jeg er ikke i tvivl om at de tjener sig ind mange gange, fordi jeg kan bruge min tid på noget andet og samtidig have orden i regnskabet og plus på kontoen.

26 novembre 2024

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds med den hjælp jeg får af Probitas til at holde styr på mit regnskab i min virksomhed. De er professionelle og samtidig personlige. De har virkelig styr på det. Jeg kan altid få fat i dem og de er altid villige til at hjælpe mig og forklare stort og småt. Jeg føler mig fuldstændig tryg ved at de tager sig af det hele. Specielt Rikke er virkelig sød til at følge op og spørge hvordan det går med nye produkter og tiltag og hun hepper også på mig/min virksomhed på Instagram. Jeg kan virkelig anbefale Probitas!

26 novembre 2024

Meget tilfreds

Probitas har været super professionelle, servicemindede og leveret lige hvad de skulle. Man føler sig yderst tryg og velinformeret, det er lige sådan en revisor vi har manglet.
Nicolai/Ro Naturcamp

27 giugno 2024