Pro-dress.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Pro-dress har en rigtig god hjemmeside som er meget nem at finde rundt i og virker rigtig godt, super godt og stort udvalg med konkurrence dygtige priser, de lever hurtigt og uden problemer. Anbefaler... Leggi di più

Skoene ser ud til at være af god kvalitet, men jeg har ikke prøvet dem i regnvejr endnu. Støtten i overdelen er perfekt, men de er lidt brede ved hælen. Min fod har en tendens til at glide ud af skoen... Leggi di più

Overordnet god service og hurtig levering. Havde dog nogle problemer med bestilling på hjemmesiden, hvor jeg fik notifikation om, at der ikke var det antal af varer som jeg prøvede at bestille, selvo... Leggi di più

Hurtig fremsendelse i weekend. Da der var fejl i størrelsesangivelse, gav en venlig ansat mig fri fragt til retur og fremsendelse af den rigtige størrelse. Denne blev leveret hurtigere end der var lov... Leggi di più

1. Negozio di abiti da lavoro

Hos Pro-dress kan du vælge branchebestemt arbejdstøj, fodtøj, sportstøj og fritidstøj med mulighed for tryk og broderi af firmalogo eller navn på tøjet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

8K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

318 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det går hurtigt

Det går hurtigt. Man kunne få fat på jer. Og man
kunne blot sende varene retur ( forkert størrelse ).
og man fik korrekt størrelse.

Hilsen
Anne Lippert

30 novembre 2025

Meget mærkeligt firma

Meget mærkeligt firma.

Køber nogle produkter. Får først at vide af Pro-dress, at der er ventetid. Da fristen overskrides ringer jeg. Får at vide, at min ordre er blevet annulleret, fordi produktet ikke længere forhandles. Får så at vide, at jeg skal bestille det på ny, og at jeg skulle have fået oplyst pr. mail, at de havde annulleret. Tjekker min mail og finder i junkmail en besked fra billigt-arbejdstøj, som jeg jo ikke har handlet med. Finder ud af, at begge firmaer er ejet af samme tredjepart. Synes, det er useriøst, at man roder rundt i sine firmaer og svarer snart i øst og snart i vest. Giver en illusion af, at det er en konkurrence mellem de to. Luk det ene ned og bliv transparent.
OPDATERING:
Når jeg læser svaret, bestyrker det mig bare i min opfattelse. At de med mit fulde navn ikke er i stand til at slå op og finde mig i hverken ordrebog eller deres mailsystem virker usandsynligt.

30 novembre 2025
Logo di Pro-dress.dk

Risposta di Pro-dress.dk

Hej Henrik

Tak fordi at du tog dig tid til, at anmelde os på Trustpilot.

Da du har valgt at svare "organisk" kan jeg desværre ikke kontakte dig eller tjekke, hvad der er op og ned i denne sag.

Det er korrekt, at vi også har selskabet Billig-arbejdstøj og jeg beklager, hvis vi i vores henvendelser til dig har fået rodet rundt i de to firmaer og dermed skabt unødvendig forvirring. Dette er naturligvis en fejl fra vores side, som jeg beklager meget og hvis du har spørgsmål til dette, skal du endelig kontakte os.

Rigtig god dag :-)

Med venlig hilsen
Helle, Pro-dress

Produktet er fantastisk

Produktet er fantastisk, og lever til fulde op til forventningerne.
God pris/ godt tilbud i forbindelse med Black friday og hurtig og problemfri levering.
Her ville jeg helt sikkert handle igen.

29 novembre 2025

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering.
Bestilling søndag kl 12. Mandag morgen kl 6.30 lå pakken foran hoveddøren.
Dog bryder jeg mig ikke om at ens varer bare bliver smidt af om natten ud til offentligt rum, det er rent held at der ikke forsvinder noget. Så hellere have muligheden for at få leveret til pakkeshop.

1 dicembre 2025

Fantastisk service

Jeres levering er imponerende, jeres størrelser skal der arbejdes på. Men jeg giver jer fem stjerner for en helt igennem fantastisk service og tilbagemelding

15 novembre 2025