L'azienda ha risposto
Gewoon gevraagd voor wat kleuraanpassing en paar dagen later al bericht dat het in die versie te verkrijgen was. Ineens 2 besteld. En amper enkele dagen later al geleverd. Super service. Bedankt hierv... Leggi di più
Never nooit meer daar bestellen, duurt ander halve week voordat je een keer wat hebt en de maat daar klopt helemaal niks van heb het op gemeten en aan de hand daarvan al een maat groter besteld maar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
De eigenlijke fout ligt niet bij PrintPracht maar bij postnl: die stuurde het pakket terug als verkeerd geadresseerd terwijl er een juist adres op stond. Maar vanaf dat moment gaat alles mis: het is onmogelijk om in contact met het bedrijf te komen.Er wordt wel steeds een ontvangst bevestiging gestuurd maar geen inhoudelijke reactie.

Risposta di Printpracht
2x T shirt besteld, maar deze waren te groot. Nu 3 maanden bezig om ze te kunnen ruilen. Nou niet dus. Je kan voor 50% van de kosten 2 nieuwe bestellen in de juiste maat. Het zijn gewoon oplichters en houden zich niet aan de regels van het consumentenrecht.
Snel binnen ,super kwaliteit.
Voor herhaling vatbaar
Heb al meerdere shirts besteld, kwaliteit is prima en worden redelijk snel geleverd.
Geweldig leuk shirt voor mijn bbq man gekocht. Maat klopt ook en hij is er heel blij mee!
Mooie kwaliteit.
Duurt erg lang als het binnen is encontact zoeken geen antwoord
Mooie kwaliteit van T-shirts. Originele designs
Wanneer er toch iets fout loopt bij een transporteur, wordt dat netjes opgelost.
Snelle levering.
Goede kwaliteit voor de prijs die je betaald en de maten kloppen ook gewoon.
Echt een aanrader.
Wat een rommel. Maten kloppen niet. Wat opvalt zijn 2 dingen. 1e: het T-shirt is geleverd in Chinees zakje en blauwachtig.
2e: op het ingeschreven adres staat en opslagloods maar geen fabrikant.
3e: ik durf te stellen dat dit oplichters zijn.
4e: duurde erg lang voor ik dit kreeg.
5e: ik ga maar eens beginnen om het k.v.k. op te vragen. Ik lees dat printpracht nogal grof reageerd op de 1 sterren reacties.
Ik ga de autoriteiten inlichten. Er is geen fysiek adres en je kunt niet retourneren.
Dat is in strijd met de wet.
Tevens vraag ik aan trustpilot om een onderzoek naar jullie praktijken te doen.
De belbus etc etc.
Komt goed.
En dan in de algemene voorwaarden vermelden dat het Britse recht van toepassing is? Lachen. Dan staat erop de site: Op voorraad... wordt persoonlijk gemaakt. Een van deze kan, maar niet beiden.

Risposta di Printpracht
Zeer slechte kwaliteit drukwerk, er zit een heel donker vlak om de tekst.
Absoluut niet mooi. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen, zonde van het geld.

Risposta di Printpracht
Prachtig T-shirt van mooie kwaliteit en een zeer goede service.
In eerste instantie was het lastig om een exacte leverdatum te krijgen. Vermoedelijk omdat ik niet middels de juiste weg de vraag stelde. Toen ik dat uiteindelijk wel deed, was er snel een reactie en ondertussen is de levering ook gedaan. Bedankt voor de goede service Rob Noordijk
De t-shirts zijn van hele goede kwaliteit.
Het is de moeite waard om te wachten!!
2 bestellingen geplaatst, de 1e zou 12 juni komen, maar niet geweest. Stond er 13 juni maar dat was de 2e bestelling.
De 1e bestelling is er nog niet post.nl zegt neem contact op met de verzender en printpracht.nl zegt neem contact op.met post.nl. de bestelling die wel geleverd is die is mooi en zijn we blij mee. Nu nog de bestelling waar we op wachten
Goede kwaliteit ook de print geen chinese rommel.maar echt mooi
simpel te kiezen en te bestellen. vlotte verzending en levering, zeer mooie print en degelijke kwaliteit, zeer tevreden van mn shirt!!
Goede kwaliteit met een mooie print! Communicatie ook goed.