Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En almindelig og brugervenlig hjemmeside, uden for meget tingeltangel; hvilket er et kæmpe plus herfra :) Jeg bestilte en t-shirt og blev vel-informeret hele vejen; både med afsending, personl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En super butik, som laver ting i super kvalitet. Deres flotte og bløde T-shirt i dejlig blødt design kan virkelig anbefales. De har super pasform, flot tryk i seje designs også er der tænkt på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sikke en fantastisk service! Bestilte en t-shirt og den blev leveret på mindre end to døgn. Imponerende. Lækker kvalitet af trøjen og den var pakket fint ind, og så endda med en personlig hils... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt genial og personlig betjening! Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller hos Printbyorder, kvaliteten var i top og jeg modtog min vare inden for 48 timer efter bestilling. Samtidig blev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento stampato
  2. Grossista di abbigliamento
  3. Servizio di stampa digitale
  4. Stamperia
  5. Fornitore di prodotti promozionali
  6. Serigrafia

Scritti dall'azienda

Danmarks bedste Erhvervstrykkeri og engrossalg af tøj/beklædnings genstande. Vi tilbyder et bredt sortiment af ydelser, såsom DTG print, DTF print, Serigrafi/Screen print/Direkte tryk, Sublimations, brodering og meget andet. Vi sælger også de bedste brands og produkter til printvirksomheder, kunstnere, musikere og alle andre der skal have lavet deres eget merchandise. Skal jeres virksomhed have kvalitets reklameartikler eller arbejdstøj, af høj kvaliet til lave priser. Så står vi altid klar til at hjælpe jer med at få præcis det I ønsker.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk service

Fantastisk service, god kommunikation og fremragende kvalitet.
De bedste anbefalinger herfra.

19 febbraio 2021

Hej Anders,
Rigtig mange tak for den gode anmeldelse. Mange tak

Valutata 5 stelle su 5

God personlig service af et personale

God personlig service af et personale, der oser af passion.

4 febbraio 2021

Hej Thomas,
Mange tak for den gode anmeldelser og glade for at vores passion skinner igennem

God oplevelse

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men altså: god service, god kvalitet og god pris. Det var bare en hamrende god oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi den side!
Tak.

4 febbraio 2021

Hej Thomas,
Jeg er glad for den rigtig fine anmeldelse og du gav dig tid til at skrive anmeldelse. Dette er værdsat

Valutata 5 stelle su 5

Super service, hurtigt levering. Kan ikke være mere tilfreds

25 gennaio 2021

Hej Julian,
Rigtig mange tak for den gode anmeldelse og glad for du er meget tilfreds. Det er det vigtigste

Rigtig god service...

Rigtig god service...
Og en fin hilsen med i pakken.

23 gennaio 2021

Risposta di Printbyorder

Hej Jette, Mange tak for den rigtig fine anmeldelse, det varmer.
Vi er glade for at du er tilfreds med servicen

Rigtig god service

Rigtig god service og gode kvalitetsprodukter. Plus hurtig levering.

23 gennaio 2021

Hej Niko :-)
Vi er meget glad for den meget fine anmeldelse. Det bliver vi rigtig glade for :-)

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og fin kvalitet

Super god service og fin kvalitet - hurtig levering. Her handler jeg meget gerne igen :)

22 gennaio 2021

Hej Maibritt,

Rigtig mange tak for den fine anmeldelse og vi er rigtig glade for at service og kvaliteten var som I håbede på.

Valutata 5 stelle su 5

Super service 👍🏼 Bestilte varer kom…

Super service 👍🏼 Bestilte varer kom som aftalt.
Havde også et speciel print ønske/order, som også blev løst og til alm. pris 😊

30 dicembre 2020

Risposta di Printbyorder

Mange tak for den fine anmeldelse 🤗
Jeg er glad for at du er meget tilfreds med varerne🙌

Valutata 5 stelle su 5

God side som fungere og hurtig service!

God side som fungere og hurtig service!
Fedt koncept! Køb krus god kvalitet og hurtig lev.

29 dicembre 2020

Risposta di Printbyorder

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har været meget tilfreds med krusene

Godt på alle måder

Så fedt koncept og side, hvor der er styr på tingene. Mangler der noget, en bestemt merchandise f.eks., er de behjælpelige og venlige - det skal bestemt værdsættes!

15 dicembre 2020

Risposta di Printbyorder

Mange tak for den fine anmeldelse 🤗 det betyder meget og vi gør alt hvad vi kan for at vores kunder får den bedste kvalitet og service

Glædelig jul

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god side med god og personlig…

Rigtig god side med god og personlig betjening!

12 dicembre 2020

Hej 🤗
Mange tak for den meget fine anmeldelse, der betyder meget.

Jeg er glad for, at du er tilfreds med betjeningen.

Uden vores gode kunder kunne vi heller ikke eksistere, så tak!

De bedste hilsner og glædelig jul 🤗🎅🎁

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og et produkt der var…

Super god service og et produkt der var lige som det skulle være! De tager det ekstra skridt for at gøre kunden glad!

4 dicembre 2020

Hej Patrick,

Mange tak for den meget fine anmeldelse. Den varmer (det er blevet så koldt) Er kunden glad, så er vi glade

Håber på en fabelagtig jul til dig og din familie

De bedste Hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Er meget tilfreds og er sikker på at jeg vil handle hos Printbyorder igen.
Highly recommended!

6 novembre 2020

Hej Constance,
Mange tak for den meget fine anmeldelse, den varmer. Jeg er rigtig glad for hun blev glad for t-shirten

Valutata 5 stelle su 5

T-shirts leveret i kvaliteten…

T-shirts leveret i kvaliteten foreskrevet og med gratis levering!

Sidens profil ift. at støtte op om Psykiatrifonden er også prisværdigt og det tager jeg med i mine overvejelser, når jeg skal købe en kulørt beklædningsgenstand. :-)

5 novembre 2020

Hej Shahbaz :-)
Vi er super glade for, at du er tilfreds med varerne og servicen :-)

Angående Pskykiatrifonden, så betyder det meget for os. Vi mener i hvert fald, at Psykiatrifonden er ret vigtig at støtte, hvis man kan.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più