Det var en god oplevelse med Malte fra Primo Borydning. Malte er grundig, fair og ordentlig. Arbejdet med at rydde løsøre i mit hus er udført 100% tilfredsstillende. Der var også gjort rent, så det v... Leggi di più

Professionel tilgang og yderst tilfredsstillende resultat. Søren er meget behagelig og respektfuld i sin gennemgang af vores dødsbo. God dialog og kommunikation hele vejen. Opgaven blev løst i god tid... Leggi di più

I sne og slud rykker Malte ud. Trods snestorm, færdselsuheld ,mangel på personale stod Primo Borydning på en søndag i Silkeborg og ryddede “vores” dødsbo. Hurtigt og effektivt. Rengøringen af lejli... Leggi di più

Jeg kan kun sige rosende ord om Primo Borydning. Kontakten på skrift med Malte var så fin, og mødet med Malte, hvor Malte gennemgik huset, som skulle ryddes, gik over al forventning. Malte er utrolig... Leggi di più

1. Servizio di sgombero case
  2. Mercatino dell'usato

Opkøb og rydning af dødsbo

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

100 procent efter bogen!

100 procent efter bogen!
Flinke og ordentlige medarbejdere der blev sendt ud for at tømme min farmors hjem, en opgave der krævede et lidt større maskineri efter et helt liv på en gård.
Men firmaet gjorde hvad de lovede, og i dag står det hele tomt og rent, så tusind tak for et godt samarbejde og en rigtig god pris, som vi bestemt ikke brokker os over 😊 Tak Malte og company!

3 marzo 2023

God oplevelse med Primo Borydning

Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Primo Borydning og Malte.
De har overblik, er kompetente, hurtige og effektive.
Malte er dygtig, sød og forstående - tog sig endda tid til at trøste mig i min sorg over at se et elsket hjem forsvinde

5 febbraio 2023

Hurtig og effektiv borydning til en fair pris

Besigtigelse og tilbud modtaget få dage efter kontakt til Primo Borydning repræsenteret ved Malte. Rydningen gennemført ca. 1 uge efter.
Rydningen blev udført hurtigt og professionelt afsluttet med støvsugning og let aftørring. Det tømte hus fremtrådte herefter rengjort, selvom udgangspunktet var et hus med rigtig meget støv og nullermænd.
Prisen var efter min mening meget fair.

21 ottobre 2022

Prima Perfekt arbejde af Primo borydning

Vi har brugt Primo borydning i for. med rydning af to store lagre med opmagasinering af 2 lejligheder. I sig selv en uoverskuelig opgave, da vi skulle finde nogle enkelte ting blandt alt det nedpakkede. Primo borydning har været Prima - perfekte, Hele tiden med det smil, og en tilstedeværelse der signalerede ro, overblik og professionalisme. De holder deres aftaler, de kommer til tiden, de udfører arbejdet som lovet og helt uproblematisk, og de forstår at 'løfte et åg fra andres skuldre*.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Primo Borydning. Hvor er jeg glad for at jeg ringede til netop Malte - Tak Malte

21 settembre 2022

Klar anbefaling

Jeg brugte primo borydning ifm min fars bortgang. Malte som var min kontaktperson var utrolig behagelig at tale med, pålidelig i forbindelse med aftaler og troværdig og reel da jeg skulle have et tilbud på arbejdet.
Arbejdet blev udført hurtigt og som aftalt. Jeg vil anbefale enhver at bruge Primo Borydning i en lignende situation. Tak for godt arbejde, Malte og kolleger.

12 agosto 2022

Virkelig professionelt, samt personlig behandling!!

Fandt tilfældig Primo borydning på nettet. Dette endte med at være en yderst formidabel oplevelse. Malte var meget forstående overfor, hvor svært det kan være at tømme et hus efter ens mor er gået bort. Det klarede han og hans firma i løbet af en dag. Under hele processen var der løbende kommunikation. Kan varmt anbefale at benytte sig af Primo borydning til andre, der må stå i lignende situation. Tusind tak for Jeres hjælp.

19 aprile 2022

Fremragende forløb fra ende til anden.

Fremragende forløb fra ende til anden.
Alt klappede. Hyggelige folk, der ved, hvad de har med at gøre. Alle aftaler (naturligvis) overholdt til punkt og prikke. Huset aflever pænt, støvsuget og fejet.

19 febbraio 2022

Kan anbefales uden forbehold

Malte Madsen, Primos indehaver, gav et godt indtryk lige fra første kontakt. Han kom på det aftalte tidspunkt og vurderede indboet, foreslog at rydde dødsboet mod værdien af møblerne, og udførte arbejdet hurtigere end forventet.

3 febbraio 2022

Super god service og alle aftaler overholdt.

Service og hjælpsomhed ud over det sædvanlige. Vi brugte Primoborydning til at rydde vores mormors hus, en stor opgave der blev løst til topkarakter. Allerede dagen efter første kontakt, mødtes vi i huset til en gennemgang og aftalte videre forløb. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Primoborydning sørgede for at kontakte os, hvis der var noget der krævede det. Mens rydningen var i gang, måtte vi bede om mere arbejde ud over det aftalte. Det blev klaret, stadigvæk indenfor aftalt tid. Efter huset var blevet tømt, hjalp Primoborydning med at finde et lille spejl der pludselig blev efterlyst af en slægtning til huset.
Slutresultatet var perfekt, og hele oplevelsen var bare rigtig god. De højeste anbefalinger herfra.

31 gennaio 2022

Vil give min varmeste anbefaling

Vil give min varmeste anbefaling!
Alting fungerede helt som aftalt med stor respekt og diskretion.
Malte er yderst behagelig og empatisk, når man står i en svær situation.
Dette var en større opgave ift. til botømning, som de løste til fuld tilfredshed - hvor andre firmaer faktisk havde sagt nej tak.
Jeg vil ikke tøve med at kontakte dem igen uanset opgavens omfang!
Igen, min varmeste anbefaling!

3 luglio 2021