de overgang van oxxio naar budget energie ging vlotjes, eigenlijk niks van gemerkt. Maar de overgang naar internet en tv raad ik niemand aan. ze hebben wel een hele slechte router. niks doet het. eer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al vele jaren maak ik er gebruik van en overstappen gaat probleemloos. Geeft een goed overzicht en vergelijking tussen de levaranciers, verbetering zou zijn het overzicht uit te breiden met maandelijk... Leggi di più
De vergelijking tussen diverse providers is verhelderend. De keuze om over te stappen was daarmee makkelijk. We gingen van een provider met haperingen in het beeld en een minder duidelijke programmagi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De vergelijking op Pricewise is overzichtelijk. Het afsluiten van een nieuw contract bij provider Youfone ging eenvoudig. Zij hebben ook het huidige contract bij mijn provider opgezegd. Hierdoor... Leggi di più
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, internet & TV en leningen.
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Eenvoudig snel en betrouwbaar. Alles wordt voor je geregeld

eerst 26 juni, toen 3 juli ,toen 7juli, en uiteindelijk 3 juli heel heel slecht

Risposta di Pricewise
Het was overzichtelijk en eenvoudig af te sluiten.
Ik ben via pricewise overgestapt naar een nieuwe provider. Dit was veel goedkoper dan degene waar ik bij zat. Het verliep prima en de cashback kreeg ik netjes op mijn rekening gestort.

Risposta di Pricewise
Ze hebben mij goed geholpen en ze komen hun afspraken na

Risposta di Pricewise
Het duurde ca zes weken eer het kwartje viel bij de vorige provider dat ik was overgestapt via Pricewise. Heb daar niets aan hoeven doen omdat het hartstikke goed geregeld is.
Dus gewoon rustig bl
De prijsstelling voor het ziggo pakket incl. internet was mede gelet op de cash-back scherp.
Ik ontving een andere overeenkomst (andere bedragen) van mijn nieuwe leverancier dan overeengekomen via Pricewise. Dit is door Pricewise keurig opgelost!

Risposta di Pricewise
Overstappen tot nu toe prima, maar ze blijven spammails sturen ook al heb ik me al 5x afgemeld. Ben het nu wel zat, dat was me dat tientje dat ik goedkoper uit was dan bij de concurrent echt niet waard. Ik zou lekker ergens anders kijken.