Prettyserious Recensioni

TrustScore 4 su 5

1. Centro estetico
  2. Clinica per la cura della pelle

Døjer du med hudproblemer & mangler den helt rigtige løsning? Eller mangler du bare et sted hvor du kan trække vejret og tage en pause fra hverdagen? Så er Pretty Serious, stedet for dig! Klinikken ligger i hjertet af Roskilde på Ringstedgade 31A og her er sat fokus på ansigtsbehandler, bryn & vippebehandlinger. Kom ind, stil hverdagen ved døren og kom ind i en rolig og hyggelig atmosfære, hvor du bare kan slappe af og nyde en af de skønne behandlinger. Booking finder du på linket lige her: https://pretty-serious.planway.com

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Høj faglighed

Prettyserious er en hel fantastisk oplevelse. Jeg fik lavet de smukkeste vipper og en dejlig parafinbehandling af hænderne 😀
Simone er utrolig sød,professionel og fik mig til at være afslappet.
Jeg er så glad for resultatet og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jeg vender helt sikkert tilbage 😀👍🫶

3 luglio 2026

Hej Lis :-)

Tusinde tak for de fine ord, jeg er så glad for at du nød behandlingen og er glad for dit resultat!
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, endnu engang. :-)

Fantastisk Oplevelse

Jeg havde mit første besøg hos Pretty Serious, og det bliver bestemt ikke det sidste.

Fra det øjeblik jeg kom ind, følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Der var en rolig og behagelig atmosfære, og man kunne mærke, at der virkelig blev lagt vægt på, at kunden skulle føle sig tryg og forkælet.

Jeg fik lavet en hudanalyse, klassisk ansigtsbehandling, massage og paraffinbehandling til hænderne. Det hele blev forklaret på en måde, der var nem at forstå, og jeg følte mig i gode hænder gennem hele behandlingen. Ansigtsbehandlingen efterlod min hud frisk, ren og med en dejlig glød, mens massagen var lige det, jeg havde brug for til at slippe hverdagens spændinger.

Paraffinbehandlingen var en skøn ekstra forkælelse, og mine hænder har sjældent føltes så bløde. Det, der gjorde størst indtryk på mig, var dog den personlige service og den oprigtige interesse for, at jeg skulle have den bedst mulige oplevelse.

Man mærker tydeligt passionen for faget, og jeg gik derfra både afslappet, veltilpas og med lyst til at komme igen. En varm anbefaling herfra til alle, der trænger til lidt selvforkælelse og professionel behandling.

10 giugno 2026

Hej.

Tak for den fine anmeldelse, det gør mig utrolig glad at læse!
Jeg håber på at se dig i klinikken igen en anden gang.

Fantastisk sted

Pretty Serious er virkelig et fantastisk seriøst sted, vil du have en oplevelse af velvære, er Simone den rette person, altid bliver man modtaget med smil og godt humør, hendes ekspertise og gode viden om vedligeholdelse af din hud er bare super god, samtidig har hun rigtig god viden om de bedste produkter, og man bliver rigtig vejledt om brugen af disse, så alt i alt kan jeg kun anbefale Pretty Serious et besøg til forkælelse.
Good luck Annemarie Ørneborg ❤️🇩🇰🌞

8 giugno 2026

Hej Annemarie :-)

Tusinde tak for de søde ord, det betyder meget for mig.
Jeg håber vi snart ses igen.

Det bliver ikke bedre..

Det bliver ikke bedre..
Tak for en fantastisk behandling i dejlige rammer
Så meget 5 *****

4 giugno 2026

Hej Torben.
Tak for de søde ord, det betyder meget !