Det var virkelig en dejlig hair spa behandling i meget afslappende omgivelser og super sød personale, hele oplevelsen med massage og hårvask i rolige omgivelser og til sidst en lækker beværtning med t... Leggi di più

Den japanske hair spa behandling er for mig ikke bare en behandling, men en ægte oplevelse af fornyelse. Hver gang slapper jeg fuldstændigt af, og bagefter føler jeg mig bogstaveligt talt som genf... Leggi di più

Indtil videre har jeg kun købt en gavekort, men med højt serviceniveau, da der var usikkerhed omkring min bestilling. Fedt de ringer og spørger i stedet for bare at antage noget. Glæder mig til at o... Leggi di più

I never received the order. It took them weeks to respond and when they did they blamed the post office and said they would shop again and provide a tracking number. No number was supplied and I did n... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Dansk webshop samt Head og Hair Spa salon i rolige omgivelser og med nordiske, økologiske produkter. Vi er både en online webshop og med fysisk salon i Aabenraa gågade og Aarhus C.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Meget tilfreds

Meget tilfreds

Mega gode produkter, som er god kvalitet. Helt klart ikke sidste gang jeg køber fra Prettycute

11 gennaio 2024

Hej Maja

Tak for de søde ord. Du er meget velkommen.

KH

Jeg stor elsker jeres produkter til…

Jeg stor elsker jeres produkter til håret, især jeres hår-mist! jeg har prøvet mange forskellige i årenes løb og de kan slet ikke være med Prettycutes niveau. Levering super hurtigt, én dag tog det. Bare Tak og godt nytår!

29 dicembre 2023

Risposta di Prettycute

Hvor dejligt at høre! Vi er glade for du elsker den ligeså meget som os.

KH

Super tilfreds og glad

Har flere gange købt ved Prettycute og er evig tilfreds med både deres produkter, kundeservice og hurtige levering.
Har for nylig købt deres omega-3 vækst og hovedbunds olie og elsker simpelthen den! Fulgte vejledningen/anbefalingen som Stella har lavet og brugte den et par timer før jeg skulle vaske hår og har aldrig haft blødere hår. Kan kun anbefale den, dit hår vil takke dig :-)

Hvis du kombinerer olien sammen med deres pretty perfect hairmist som jeg gør vil du få et hår som ikke bare ser sundt og glansfuldt ud men som også føles silkeblødt!

Jeg har købt både hårprodukter, deres waver og heatless curly silkebånd og alt er top kvalitet og kan uden tvivl anbefale det.

14 agosto 2023

Kære Sabrina

Tusind tak for en dejlig anmeldelse. Det betyder meget.

God weekend!

Kh, Stella

Hurtig levering og godt produkt

Købte et krøllejern og er meget tilfreds. Laver de flotteste krøller og er nemt at bruge. Desuden hurtig levering.

14 maggio 2023

Kære Mette

Skønt at høre, at du er glad! Tak for at dele din mening.

Kh, Stella

Hurtig leveringstid og lækkert produkt

Hurtig leveringstid!
Bestilte et krøllejern som jeg var spændt på om var nemt at håndtere. Men det er så nemt at bruge og det tager ingen tid før man får de flotteste krøller.
Vil helt klart handle her igen!

29 aprile 2023

Kære Julie

Hvor skønt at høre, tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig modtagelse af varer og af god kvalitet 👌 Helt sikkert et sted, jeg vil benytte igen.

16 aprile 2023

Hej Camilla

Tusind tak for de søde ord

Super god service

Super god service. Produktet kom til tiden som lovet. Når man skrev fik man svar hurtigt. Vil helt klart handle med dem igen

28 marzo 2023

Kære Pia

Skønt med sådan en fin anmeldelse. Tak for den!