Fantastisk førstehjælpsdag på Vallensbæk Skole 1.7.26. Tusind tak for god undervisning, Presto, Emil, Emil, Simon og Joachim! 👍 Jeg føler mig meget mere sikker på at redde liv nu. ❤️
Super god oplevelse og instruktioner/information, der var nem at forstå. Kan lide at der blev brugt humor, billeder og videoer - Vallensbæk skole, Karolina
Det var et rigtig godt kursus med en masse praktisk oplevelser og ikke bare 6 timer foran en skærm. Emil og Kristoffer var rigtig gode og højt humør.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Entreprenør østergaard
Emil og Kristoffer var rigtig gode og højt humør.
Fantastisk førstehjælpsdag på…
Fantastisk førstehjælpsdag på Vallensbæk Skole 1.7.26.
Tusind tak for god undervisning, Presto, Emil, Emil, Simon og Joachim! 👍
Jeg føler mig meget mere sikker på at redde liv nu. ❤️
Vigtigt budskab på en god måde
En god gennemgang med humor. Det var en dejlig oplevelse med godt indhold og lige tilpas.
Fint kursus på Vallensbæk skole
Fint kursus på Vallensbæk skole. Kursusholdere har masser erfaring fra det virkelige liv. Kan anbefales
Energiske instruktører
Super søde og energiske instruktører! De gode til at inddrage teori og cases på en god og underholdende måde
Super god oplevelse og…
- Vallensbæk skole, Karolina
Vallensbæk Skole
God kompetent undervisning af 2 x Emil Simon og Joachim.
Meget underholdende og meget…
Meget underholdende og meget professionel undervisning.
Kan klart anbefales. Vi glæder os til om to år 😊
Fed oplevelse på vallensbæk skole med…
Fed oplevelse på vallensbæk skole med god humor sammen med Emil, Emil, Simon og Joachim.
Bedste førstehjælps kursus
Stor ros til Emil K. for et virkeligt kanon godt kursus! Det er uden tvivl det bedste førstehjælpskursus, jeg har haft.
Mvh
Khalid Bousamaki
Banedanmark
Emil K
Emil K. fra Presto underviste os fra Banedanmark i førstehjælp, og han gjorde det virkelig godt. Undervisningen var både lærerig, interessant og underholdende. Emil formåede at forklare stoffet på en letforståelig måde og skabe en god stemning gennem hele kurset. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og jeg føler, at jeg har fået værdifuld viden, som jeg kan bruge i praksis.
5/5 stjerner – kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐
Tak til Emil for et underholdende og…
Tak til Emil for et underholdende og lærerigt førstehjælpskursus.
Emil fra Presto har været ude i vores…
Emil fra Presto har været ude i vores børnehave. Underholdende kursus, meget brugbart, og vi er klar på 2 år mere hvor vi til hver en tid vil kunne yde det bedste førstehjælp for de børn og kollegaer vi hver dag har ansvar for..
Presto
Emil K. fra Presto har været ude i vores institution, hvor vi havde opfølgende 1.hjælpskursus. Meget underholdende og brugbart - dygtig underviser. Kan klart anbefales.
Børnenes univers Grindsted syd har haft…
Børnenes univers Grindsted syd har haft besøg af Emil K fra presto - han var langt fra kedelig og havde en utrolig energi som gjorde førstehjælpskurset ret godt. 😊
Carl Stahl A/S
Carl Stahl A/S
Utrolig godt udført, Emil og Kristoffer var utroligt levende til at udføre førstehjælp, man kom vidt omkring og så gjorde det på en sjov måde. Tak for nogle gode timer.
Carl stahl førstehjælps kursus
Carl stahl
Emil og Kristoffer var nogle super dygtige instruktører til og viderebringe et vigtigt værktøj.
Kan klart anbefales