1. Negozio di abbigliamento stampato

Hos Presslab® leverer vi alt, hvad din virksomhed behøver for at styrke sit brand – fra stilfuldt firmatøj og funktionelt arbejdstøj til merchandise, reklameartikler og messeudstyr. Vi specialdesigner løsninger, der matcher jeres visuelle identitet, så I får maksimal synlighed – på kontoret, byggepladsen, messer eller events.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God kvalitet, service og fair priser

Virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Kvaliteten af både tøjet og trykket spiller bare, det føles lækkert at have på, og dialogen er både hjælpsom og nede på jorden. Priserne er samtidig transparente og fair, så man ved præcis, hvad man betaler for. Klart et sted jeg bruger igen.

11 dicembre 2025

Top kvalitet og kundekontakt

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne virksomhed. Hurtig levering, god kvalitet og professionel kundekontakt fra start til slut. Tøjet med tryk lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale dem.

31 gennaio 2026

Fantastisk service og kvalitet!

Vi stod med en stram deadline på under en uge, og PRESSLAB leverede virkelig varen. Hurtig eksekvering, lækkert materiale og tryk – og drengene var super fleksible og lynhurtige til at svare. Vi havde en god og ærlig dialog om, hvad der kunne lade sig gøre, og de gik langt for at få det hele i mål. Kæmpe anbefaling herfra!

28 agosto 2025

Fantastisk

Fantastisk, hurtig og personlig kundeservice. Kan imødekomme særlige print placeringsanmodninger.

10 luglio 2025

Vi bestilte merchandise i form af…

Vi bestilte merchandise i form af t-shirts og tote bags med vores eget logo til et event på studiet. Andreas og Magnus leverede hurtig og god service, og kvaliteten er i top. Vi kommer helt sikkert til at bruge virksomheden igen, når vi skal købe mere merchandise.

19 agosto 2025

God kvalitet

God kvalitet, god service og en fair pris! Vi bestilte og fik varerne hjem en del hurtigere end vi plejer med andre leverandører. Kæmpe anbefaling!

// Humble Barbers

16 agosto 2025

Super!

Vi har bestilt varer med logo hos PRESSLAB – og det har været en virkelig god oplevelse! Kundeservicen var super imødekommende med løbende dialog, så alle vores ønsker blev taget hånd om. De færdige produkter blev præcis, som vi havde håbet på – og vi er bare rigtig glade.

18 agosto 2025