Nödradio Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång vilket inte framgår i alla fall på ett tydligt sätt. Har vid ett tillfälle försökt få kontakt med Preppe... Leggi di più
Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång beställningen gjordes 29/6 och varorna kom 25/7. Fick mail från proppen ganska omgående efter beställning med uppmaning... Leggi di più
Johan på Prepped tog itu med med min frakt som fastnat. Då leveransen inte skulle hinna komma före jul köpte jag nya julklappar i helgen. Döm om min förvåning då jag idag på eftermiddagen fick ett med... Leggi di più
Får delvis skylla mig själv då jag inte gjort tillräckligt med research, men detta är ännu ett dropshippingföretag. Gjorde beställningen så får man en spårningslänk från Kina så tar det 3 veckor innan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Välkommen till Prepped, butiken från norra Sverige där din beredskap är vår främsta prioritet! Vi grundades med en enad passion för att säkerställa din absolut största trygghet.
Hedgatan 7, 931 39, Skellefteå, Svezia
- Kontakt@prepped.se
- prepped.se
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Va mycket besviken jag beställde 2 st…
Va mycket besviken jag beställde 2 st men skulle få 3 st alltså en på köpet men fick inte. Mycket besviken kund!!!

Mest troligt dropshipping
Mest troligt dropshipping! Beställde 12/2 en titanvattenflaska till min kille i födelsedagspresent (25/2) som han ska ha med sig på sin skoterresa (3/3). Idag är det 2/3 och ingen flaska har kommit eller ens uppdaterats som skickad än. Mailat 22/2 utan att få något svar. KÖP INGET HÄRIFRÅN!
Uppdatering!
Fick dagen efter min recension (3/3) här ett långt utbroderat fint svar och mynnade ut i att jag skulle överväga att ändra min recension här. Fick två alternativ, avbruten beställning med full återbetalning eller halva priset.
Jag svarade att jag i så fall gärna ville ha full återbetalning och tackade för återkoppling men nämnde inget om att jag skulle ändra min recension. Detta var för 8dagar sedan och jag har inte hört ett ljud. Däremot så har jag fått ett mail att min vara är skickad med YunExpress (direkt från Kina) Dvs trots att jag skrev att jag ville ha full återbetalning och avbruten beställning. Fick tips att bildgoogla och denna vattenflaska dyker upp till mindre än halva priset hos andra dropshippingföretag. Gissar att jag bara får bita i det sura äpplet och betala 600kr för en vattenflaska ingen kommer våga dricka något ur. Mycket tråkig upplevelse alltihop.
Tydligt
Tydligt, enkelt att beställa, bra kommunikation, varan uppfyllde mina förväntan.
Nödradio
Nödradio
Har vid ett tillfälle försökt få kontakt med Prepped via mail dock utan gensvar
Uppdatering
Har nu återkommit till mig via mail 3dagar efter mailet skickades. Så det var positivt
DROPSHIPPING rakt av!
DROPSHIPPING rakt av!
Riktigt uselt, skickas direkt från Kina.
De vägrar svara på mejl. Rekommenderar INGEN Prepped.
Skitgrejor…
Bug out bag för 2500 kr så förväntade jag mig betydligt bättre grejor. Jag kunde gått på xxl och köpt samma för 700 kr.
Serviceminded !
Mycket god service ! Underbart, personligt engagemang.
Fina, användbara produkter till bra pris.
Leveransen tog 36 dagar…
Leveransen tog 36 dagar från beställning. Behöver du din pryl snabbt så fundera på om du ska hitta en annan leverantör. Instruktionen för Led-campinglampan var på dålig och felstavad engelska.
Lång leveranstid och dyr fejkprodukt…
Lång leveranstid och dyr fejkprodukt när det väl kom.
Genomtänkt sortiment
Genomtänkt sortiment. Bra grejer till bra priser. Även bra beskrivningar och rimliga och vettiga råd.
Bra erbjudande och bra produkter
Bra och intressanta erbjudande och det jag beställt har vart bra produkter, trevligt bemötande vid kontakt
Motsvarade förväntni garna med plus.
Fick min radio och på berget i Dalarna har den levererat.
Handla inte av detta bolaget. Det jag handlade skickas från kina och det tog 1 månad innan jag fick det
Handla inte av detta bolaget.
Levereras från Kina
Levereras från Kina. Det framgick INTE på webbsidan och var inte heller något jag väntade mig från ett litet bolag som påstås befinna sig i Skellefteå. Särskild eftersom det erbjuds fri frakt.
Med tanke på att det var en liten pryl jag beställde hade jag aldrig gjort det om jag hade vetat det. Känns som en himla slöseri :(
Sen har varan efter 2 veckor fortfarande inte lämnat Kina, så mycket möjligt att det inte ens kommer fram. Undvik.

Tog över 3 veckor att få leveransen
Tog över 3 veckor att få leveransen. Önskar när jag beställer från en .se sida att det framkommer att varan sänds från asien. Säsongen är redan över när varan kommer
Det tog väldigt lång tid innan varan…
Det tog väldigt lång tid innan varan kom fram

Risposta di Prepped
Köpte hatten för att använda på resa i…
Köpte hatten för att använda på resa i Skottland. Den har fungerat i regn, blåst och sol. Bra snöre och spänne i rem.
Toppbetyg 👍
Varning
Varning! Långa leveranstider, produkter från Kina. Rekommenderar inte företaget alls. Det är så viktigt att företag är ÄRLIGA gällande leveranstider!
Produkten är helt ok men lång leveranstid
Produkten är helt ok, men leveranstiden alldeles för lång (ca 5 veckor)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.