Købte Premier solbær ispinde med chokoladeovertræk. Nu om dage pumpes industri-is med op til 50% luft (billigere end fløde 🧐, godt for fortjenesten), men disse ispinde må have mere end 50%, under cho... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har lige - i Føtex - købt en kasse Chewis is fra Premier Is. Da jeg åbnede den store kasse med et internt rumfang på mindst 1,4 liter, var indholdet skuffende 4 mini-is - med et rumfang på kun... Leggi di più
Hej Premier Is Jeres astronaut is i bøtte er fuldstændig fantastisk lækker og føles som kold kærlighed på tungen en varm sommer dag. Vi elsker jeres is og vi og mange andre ville blive rigtig glad... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har fået en fantastisk god is fra en af Premiere is’ biler som køre rundt. Det var en vegansk is som hed solbær/choko, denne smagte fantastisk, men en ulempe med denne var at der var enormt meget c... Leggi di più
Sennelsvej 1, 7700, Thisted, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Underground is, det perfekte afføringsmiddel, ærgerligt at de undlader at skrive det på indpakningen.
Rønbjerg is. Føj for den lede. Jeg vil ikke engang kalde det is. Vi sad 8 personer og smagte en jordbær og en straciella. Vi smagte og kiggede på hinanden og det røg lige i skraldespanden.
Jeg vil ikke engang kvalificere det som is.
Jordbær isen havde farven. Bogstaveligt talt intet andet. Den smagte ikke af skyggen af jordbær. Ikke engang en falsk syntetisk jordbær.
Straciella var total vandet og smagte ej heller af noget. Det havde faktisk en mærkelig bismag af noget der ikke var rart. Da det smeltede lidt blev det helt klart of flydende som vand. Og isen var helt nærmest krystaliseret.
I skulle virkelig skamme jer forstår ikke i kan værre bekendt at producere sådan en gang mælkepulver Masse eller hvad det er. Har smagt meget dårligt is men dette slår alt. Total spild af penge. Ville hellere købe en pap is.
Astronaut isen vil altid være den bedste sodavandsis på dansk jord.
Har da aldrig oplevet noget lignende. Købte en astronaut-is for intet mindre end 37kr, og så er der f*n*me kun 4 vingummier i. En af grundene er klart den gode smag, men vingummierne er et kæmpe plus.
Jeg køber altid is af Verner når han kommer forbi mit kvarter. Supersød medarbejder og hyggelig at tale med!:-)

Risposta di Premier Is
Jeg arbejder i et firma, hvor en af vores goder er fri is hele sommeren.
Ca. hver 14 dag kommer Christian med hans Hjem-is bil og forkæler vores fryser med lækkerier.
Da jeg har mange kollegaer, er der også mange holdninger til hvad en god is er, men Christian sørger altid for at vi har noget forskelligt og noget til en hver smag.
Min favorit is er klart en Salmiakstang. Lige meget hvor mange gange jeg smager den, bliver den kun bedre og bedre. En fantastisk is!
Et kæmpe hit er også de sukkerfrie is. De er altid nogle af de første der forsvinder i fryseren.
Christian sørger altid for at vi lige får en lille prøve på nogle af de nye is og den sidste jeg har smagt er VegaNice med hindbær og lakrids. Lækkert med hindbær og lakrids!
5 stjerner til Christian og Premier/Hjem-is

Risposta di Premier Is
Har fået en fantastisk god is fra en af Premiere is’ biler som køre rundt.
Det var en vegansk is som hed solbær/choko, denne smagte fantastisk, men en ulempe med denne var at der var enormt meget chokolade i denne så man nærmest ikke kunne smage solbæren, hvilket var ærgerligt. En måde denne kunne forbedres ville være evt. mindre chokolade stykker i isen og evt. solbær syltetøj i også så man får den gode syrlighed fra solbærrene så isen ikke bliver for sød❤️

Risposta di Premier Is
Jeg vurdere kun den nye Zombie is.
God og anderledes smag. Var så heldig at vinde en kasse i Bilka appen men jeg vil klart købe den i fremtiden.

Hej Premier Is
Jeres astronaut is i bøtte er fuldstændig fantastisk lækker og føles som kold kærlighed på tungen en varm sommer dag. Vi elsker jeres is og vi og mange andre ville blive rigtig glade hvis i kunne gøre den endnu bedre (selvom det er svært) ved at lave en vegansk version med gelatine-fri vingummi. Så kan i også markedsføre for et større kundesegment og ende i flere menneskers munde og bidrage med god, kaloriefattig og klimavenlig dansk is <3 Tak for et lækkert produkt

Risposta di Premier Is
Premier is - "Rønbjerg is" fra Rema 1000.
Dejlig dansk økologisk flødeis købt i Rema 1000. Da jeg tager pakken op af frysedisken, undrer jeg mig over hvor let den føles. 3 x 100 ml står der på pakken, som føles ultralet. Ved nærlæsning oplyses, at isene vejer 3 x 70 gram = 210 gram. 100 ml vejer 100 gram, så regnestykket går ikke op her. Når jeg læser og regner næringsindholdet ud i gram, så bliver det 96,02 gram pr. 100 gram. Hvad er resten af næringsindholdet på de manglende 3,8 gram ? Nå, men 300 ml is der vejer 210 gram, hvordan hænger det sammen, med sådan en fint lydende is ? Er det luft, man får for pengene, eller er der noget i, forbrugeren ikke kan få oplyst hvad er ?
Isen, især chokoladen smager fint nok, men kan ikke glemme fornemmelsen af, at der er luft pisket i...

Risposta di Premier Is
Ak ja, købte i dag chokolade flødeis fra Premier is,vender bøtten om og læser at her er der så også palme olie i varen. For det første, hvorfor er der palme olie i isen ?. For det andet, tænk på alt det regnskov der bliver mejet ned for at der kan plantes palme skove.
Åh ja palme olie er jo nok billigere end fløde, og så kan aktionærerne proppe flere penge i lommen. Men nej nej Premier Is I skal ikke skamme Jer, det er jo bare det alle de andre også gør. mvh Lester Nebelung

Risposta di Premier Is
Jeg synes at i skal flytte til udlandet med jeres spytslikkerpolitik for at stryge nogle få fornærmede over håret , tag jer dog sammen og vis at i er et DANSK firma eller fly , forresten synes jeg at det er spooky at i ikke reagerer på alle kommentarer der vedrører jeres udanske holdniger , i kan selv æde jeres fedterøvsis.

Risposta di Premier Is
Politisk korrekt... I var bare de sidste der kom med på vognen. Det er så patetisk, håber sgu i får et hårdt år.
Jeres is er i øvrigt for små, og smagen kan ikke helt følge med de mindre producenter.

Risposta di Premier Is
Jeg købte en astronaut bøtteis idag. DEN SMAGTE AF AFFØRING. Kæmpe prank. Jeg føler scammed. Syntetisk AFFØRING. Jeg vil have mine hele 25 kr tilbage, og så lige 100 kr tilbage i erstatning fordi jeg fik diarre efter at have spist den. #cancelastronautis2021

Risposta di Premier Is
Så turde Premier Is ikke andet end at bukke sig for det krænkelsesparate woke - segment. Det kan måske skyldes, at samme typer sidder i ledelsen.
Men det går nok alligevel, da jeg i forvejen ikke er særlig glad for Premier's produkter p.g.a. bismag og dårlig kvalitet.
FØJJJ, HVOR USMAGELIGT!!
Jeg hørte i radioen, at I slikker "roev" på de politiske korrekte. I er bange at "støde" Eskimoerne, er det farve på isen, eller hvad sker der for jer'.
Jeg har spist is det meste at mit liv. I skal ændre det, ellers må direktøren gå, eller dem der stå bag denne.
Jeg håber der bliver en "shitstorm"
Kigger efter alternativer af is producenter.
Bukke sig i støvet og ændre en is navn. Et firma uden rygrad.
havde glædet mig til en kæmpe eskimo, men fik blot en dårlig smag i munden af politisk korrekthed fremfor den velkendte gamle is
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.