PowerfulPeople Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Onze Missie Bij PowerfulPeople begrijpen we dat fitness en een gezonde levensstijl belangrijk zijn, en we willen deze doelen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom zijn we er trots op dat we hoogwaardige WHEY PROTEIN kunnen aanbieden tegen prijzen die lager zijn dan die van onze concurrenten. Hoe doen we dat? Hier is ons verhaal. 1. Directe samenwerking met producenten: We werken rechtstreeks samen met betrouwbare producenten en leveranciers van proteïnepoeder. Hierdoor kunnen we tussenpersonen en extra kosten vermijden die vaak worden toegevoegd in de distributieketen. Deze directe samenwerking stelt ons in staat om kwaliteitsproducten te verkrijgen tegen de beste prijzen, en we geven die kostenvoordelen door aan onze klanten. 2. Geen dure marketing- en verkoopinspanningen: Bij PowerfulPeople zijn we van mening dat de kwaliteit van ons product voor zichzelf spreekt. In plaats van aanzienlijke middelen te besteden aan dure marketing- en verkoopcampagnes, richten we ons op mond-tot-mondreclame en positieve klantbeoordelingen. Door onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice, hebben we een solide reputatie opgebouwd. ​ 3. Grote inkoopvolumes en prijsonderhandelingen:8​ Bij PowerfulPeople streven we ernaar om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken zonder hun portemonnee te belasten. Door onze directe samenwerking met producenten, efficiënte logistiek, grote inkoopvolumes en een minimalistische benadering kunnen we de prijzen van onze proteïnepoeder laag houden. We geloven in eerlijkheid, transparantie en het creëren van waarde voor onze klanten. Bij PowerfulPeople streven we ernaar premium proteïne betaalbaar te maken voor iedereen. Door directe samenwerking, efficiënte logistiek, grote inkoopvolumes en minimale marketingkosten kunnen we kwaliteit behouden en onze prijzen laag houden. Kies voor ons om uw fitnessdoelen te bereiken zonder uw portemonnee te belasten.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

15 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Hartkloppingen van dit spul

Ik heb een paar dagen de Whey eiwit poeder van PowerFull People van de Dirk gebruikt. Ik kreeg er echt hele erge hart kloppingen van en vandaag heb ik het hele blik de vuilnisbak ingegooit. Ik zou dit spul absoluut niet aanraden en ik koop het ook nooit meer. Als je de reviews hier leest zie je ook dat ze allemaal maar 1 review in totaal hebben geschreven, dus wss zijn het gewoon bekenden van de oprichters van dit slechte merk om een beetje nep vertrouwen te kweken.

17 agosto 2025

Top creatine

Ik heb de creatine gekocht in Dirk om te proberen want ik wist niet of het wel betrouwbaar was in verband met hoe goedkoop het is, maar toch heb ik wel dezelfde resultaten gehad die ik heb met de creatine van duurdere merken zoals Myprotein en Body & fit. Ik zou het aanraden I.v.m hoe goedkoop het is en toch dezelfde resultaten levert.

11 ottobre 2024

Top!

Top spul. Goedkoper dan de grote merken en zelfs lekkerder! Voortaan haal ik hier altijd mijn eiwitpoeder.

15 febbraio 2024

Ronduit top!

Na jarenlang trouwe fan geweest te zijn van de kruidvat whey, toch op aanraden van een vriend de vanille whey uitgeprobeerd van Powerful people.

Een ding weet ik zeker, terug ga ik niet meer.

2 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più