POWER.se - Täby Recensioni

TrustScore 4 su 5

ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34 Täby, Ensta, SE

Valutata 5 stelle su 5

Hade problem med en fläkt på datorn som de undersökte och lagade på garantin utan något krångel. Efter det kollar jag alltid på Power som förstahandsval när jag ska köpa elektronik. Var visserligen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Köpte en samsung watch 8 idag och kommer hem för att upptäcka en spricka i skärmen. Går direkt tillbaka till butik och informerar men tyvärr kunde dom inte göra något. Väldig tråkigt att dom säljer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra lugn säljare som tog sig tid att hjälpa mig jämföra olika hörlurar för att kunna fatta rätt val i lugn och ro utan att låta andra kunder stressa oss. Tacksam för det och hans chilla lugn och... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Täby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

977 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Att det var jätte bra att kunna…

Att det var jätte bra att kunna beställa på internet samt möjlighet att hämta i er butik i täby efter 30 min suveränt är helnöjd

13 maggio 2026

Hej Kjell,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att det fungerade så smidigt att beställa online och hämta i varuhuset efter 30 minuter.

Det är extra kul att höra att du är helnöjd och att upplägget passade så bra.

Valutata 5 stelle su 5

Benjamin på Power i Täby gav service på…

Benjamin på Power i Täby gav service på högsta nivå. Väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam från början till slut. Han hjälpte mig hitta det som passade bäst för mina behov. Det är sällan man får så bra kundbemötande idag — stort tack!

11 maggio 2026

Hej Khazal,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen i Täby höll så hög nivå och att du fick så engagerad och kunnig hjälp hela vägen. Sådant kundbemötande betyder mycket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Förstklassig service

Fick väldigt bra hjälp av Benjamin som är en kunnig och engagerad säljare.

11 maggio 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden om servicen i Täby.

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp och ett engagerat bemötande i butiken. Sådant uppskattas verkligen.

Otroligt nöjd!

Benjamin var riktigt duktig trevlig och professionell!

8 maggio 2026

Hej Monika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick ett trevligt och professionellt bemötande i varuhuset.

Valutata 4 stelle su 5

Det blev lite lång väntan på det jag…

Det blev lite lång väntan på det jag hade beställt. Så småningom hittades det. Trots det trevlig personal och fick hjälp ned till min bil.

9 maggio 2026

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det var fint att höra att du till slut fick hjälp och att bemötandet i varuhuset uppskattades, även om väntan blev längre än önskat.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram den trevliga hjälpen hela vägen ut till bilen.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att boka innan och bra pris

Enkelt att se att varan, en vattentålig kamera, fanns i lager till bra pris, och sedan enkelt att boka on-line för upphämtning. Upphämtning och betalning på plats utan problem.

10 aprile 2026

Hej Magnus,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att det var smidigt att både boka online och hämta upp varan i butik, och att priset kändes bra också.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hjälpsam personal

Reserverat en stor otymplig vara & kom med barnvagn och skulle hämta. Personalen såg svårigheten för mig att få med varan och bar ner paketet till min bil!

6 maggio 2026

Hej Robin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är verkligen fint att höra att du fick så hjälpsam service vid upphämtningen, särskilt när du hade barnvagn och en stor vara att få med dig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta, och det är extra roligt att höra när servicen gör skillnad i praktiken.

Valutata 1 stelle su 5

Lång väntan på nätverkskabel 2 veckor??

Lång väntan på nätverkskabel 2 veckor??

6 maggio 2026

Risposta di POWER.se - Täby

Tack för att du hör av dig.
Vi beklagar att leveranstiden upplevs som lång för din nätverkskabel.
För att vi ska kunna ge dig mer information om just din order och hjälpa dig vidare i ärendet är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Då kan vi titta närmare på status och eventuella alternativ för dig.

Tack för ditt tålamod.

Bästa servicen.

Tack! Benjamin i Täby. 🌹

2 maggio 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att servicen uppskattades så mycket.

Trevlig och tillmötesgående säljare

Trevlig och tillmötesgående säljare. Bra pris.

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och att bemötandet uppskattades. Extra kul också att priset kändes bra.

Fick god hjälp

Fick god hjälp, vid köp av micro.

2 maggio 2026

Hej Michael,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du fick god hjälp vid köpet av din mikro.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra service i Täby

Mycket bra bemötande och extra hjälp med att hitta bra lösningar som sparade mig pengar. En säljare som helt klart gav fantastisk service.
Butiken i Täby Centrum.

1 maggio 2026

Hej Claes,

Tack för de fina orden om varuhuset i Täby!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och hjälp att hitta lösningar som passade dig väl. Sådant uppskattas verkligen.

Trevligt bemötande

Snabb leverans och hjälpsam personal

Hej Lena,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, snabb leverans och bra hjälp i varuhuset.

Dåligt utbud.

Jag upplever att utbudet av produkter är ganska dåligt, och nästan lite märkligt, med konstiga artiklar. pga att jag hade ett presentkort var jag tvungen handla här, annan hade det blivit annan kedja.

Risposta di POWER.se - Täby

Tack för att du delar din upplevelse med presentkortet. Det är tråkigt att höra att utbudet känns begränsat och med konstiga artiklar, vi strävar efter ett brett och relevant sortiment som lockar alla kunder.

Din feedback är värdefull och hjälper oss se över vad vi kan förbättra i hyllorna. Hoppas du testar oss igen!

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 2 stelle su 5

Längre tid än angivet att få click and…

Längre tid än angivet att få click and collect. Tog tid i kassan. Rörigt att hitta varor. Upprepande SMS att hämta varor trots att de var hämtade och trots att det gått mer än 24 timmar.

27 aprile 2026

Hej Cecilia,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är verkligen frustrerande med längre väntetid än utlovat för Click & Collect, trög kassa, rörigt att hitta varor och upprepade SMS långt efter hämtning, det ska vara smidigt och snabbt.

Vi tar detta på allvar och ska se över våra rutiner för plock, kassa och SMS-systemet. Tack för att du hjälper oss bli bättre!

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Alltid samma bästa service på hemsidan…

Alltid samma bästa service på hemsidan och på plats

26 aprile 2026

Hej Bella,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen håller samma höga nivå både på hemsidan och i varuhuset.

Väldigt bra service

Väldigt bra service. Kunnig personal och tog sig tid till att det blev så bra som möjligt. Super nöjd!

26 aprile 2026

Hej Elin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som så bra och att hjälpen gjorde skillnad.

Extra kul att höra att bemötandet och engagemanget uppskattades. Sådant betyder mycket.

Valutata 3 stelle su 5

Beställa på nätet funkade bra

Beställa på nätet funkade bra!
Hämta produkten i Täby butiken tog en evig tid. För lite personal

22 aprile 2026

Hej Monica,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att beställningen på nätet fungerade smidigt.

Det är samtidigt tråkigt att upphämtningen i Täby tog så lång tid. Din feedback om väntetiden och bemanningen är värdefull och uppskattas.

Click & collect var omständligt

Click & collect var omständligt. Tog tid för personalen att hitta varan

20 aprile 2026

Hejsan!

Tack så mycket för ditt omdöme!
Det är alltid kul att se att click&collect används, det är en tjänst vi vet att många uppskattar när allt flyter på som det ska.

Samtidigt förstår vi att det inte kändes helt smidigt den här gången när det tog tid att hitta varan. Det kan absolut påverka upplevelsen och det är något vi tar med oss. Vi vill ju att det ska kännas enkelt, snabbt och bekvämt hela vägen.

Din feedback hjälper oss att se var vi kan vässa våra arbetssätt och bli ännu bättre i vardagen.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più