POWER.se - Norrköping Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Stod länge och väntade där det stod i sms att jag skulle hämta mina saker. Säljarna tittade inte ens på oss. Fattar att de har fullt upp med andra kunder oxå, men en blick och ett 'jag ser dig, snart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

All personal jag mötte i butiken såg mig i ögonen och frågade om de kunde hjälpa mig. Väldigt positivt och trevligt. Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Norrköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och kunnig personal!

Bra service och kunnig personal!

15 luglio 2026

Hej Pontus,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och mötte kunnig personal i Norrköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Sedda kunder blir nöjda kunder!

Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra råd och tips. Dessutom glad och trevlig.
En positiv köpupplevelse!

12 luglio 2026

Hej Bingu,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så varmt och professionellt bemötande i Norrköping och att besöket blev en positiv köpupplevelse.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram både hjälpsamheten, kunskapen och det trevliga bemötandet i butiken. Sådant betyder mycket att få höra.

Hej Johan,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och goda råd i Norrköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig säljare och leverans enligt…

Kunnig säljare och leverans enligt överenskommelse.
Mvh
Åke Persson 😀

Hej Alf Åke Persson,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen i butiken och att leveransen kom enligt överenskommelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Norrköping⚡

Fin service

Fin service

16 luglio 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Norrköping.

Trevlig personal

Trevlig personal. Bra service. Lite slarvigt vid avhämtning, men det kompenseras av den i övrigt goda servicen.

Hej Benny,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal och bra service i Norrköping. Vi tar också med oss din kommentar om avhämtningen, och det är värdefull återkoppling.

Härligt att den goda servicen i övrigt vägde upp helhetsupplevelsen.

Lätt beställa

Lätt beställa - bra info - bra service.

Hej Eija,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att det var lätt att beställa och att du upplevde både informationen och servicen som bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jag skulle hämta ett kylskåp på…

Jag skulle hämta ett kylskåp på Ingelsta i Norrköping, där jag blev mycket väl bemött och fick hjälp att lyfta in den i bilen.

Hej Lennart,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så gott bemötande i Norrköping och hjälp hela vägen ut till bilen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och god service!

Trevlig personal och god service!

Hej Jesper,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevligt bemötande och god service i Norrköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Valutata 2 stelle su 5

För lång väntetid på förbeställda varor…

För lång väntetid på förbeställda varor som bara skulle hämtas ut.

11 luglio 2026

Hej Klas,

Tack för att du delar med dig. Det är frustrerande att behöva vänta länge på förbeställda varor som bara skulle hämtas ut. 😊

Din synpunkt har förts vidare till varuhuset så att de kan se över väntetiden vid utlämning och rutinerna kring upphämtning av förbeställningar. 💬

Vi uppskattar återkopplingen, eftersom den hjälper oss att förbättra servicen och göra processen smidigare framöver. 🤗

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Personal oproffsigt uppförande

Personal oproffsigt uppförande, fick själv leta reda på annan personal, pga att den första var upptagen med en kund, hade varit bättre att personalen ringt en kollega som kunde hjälpa oss, så mycket smidigare det hade blivit och vi hade varit mycket mer nöjda.

Hej Nils,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service man ska mötas av hos oss, och jag förstår att det blev en frustrerande situation när ni själva behövde leta efter någon som kunde hjälpa er. 😊

Det du beskriver om bemötandet och hur hjälpen hanterades i butiken kommer att tas vidare internt så att rutinerna kring tillgänglighet och service i varuhuset kan ses över. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre. Jag hoppas att vi får möjlighet att ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Ett väldigt glatt bemötande på…

Ett väldigt glatt bemötande på midsommardagen och hjälp utöver det förväntade med otymplig och tung lastning. Erbjudande om vatten att dricka i värmen. Ett mycket trevligt medmänskligt möte, då jag var i "nyfrysnöd". TACK!

22 giugno 2026

Hej Åsa,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket i Norrköping blev så uppskattat och att du fick både varm hjälp och ett extra omtänksamt bemötande när det behövdes som mest.

Just sådana upplevelser betyder mycket, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 1 stelle su 5

3 gånger har vi varit på kort tid

3 gånger har vi varit på kort tid. Står ett pris där varan är. O ett annat i kassan. Sen får man stå o kämpa o visa dom i kassan att de står annat pris där varan är. I Norrköping.

12 luglio 2026

Hej Mattias,

Tack för att du delar med dig. Det här låter verkligen frustrerande, särskilt när samma sak har hänt flera gånger i butiken i Norrköping och ni dessutom har behövt stå och argumentera i kassan för att få rätt pris. 😊

Så ska det självklart inte fungera, och vi förstår att det påverkar hela upplevelsen negativt. Er återkoppling har tagits vidare till butiken så att de kan se över både prismärkningen i varuhuset och hur sådana situationer hanteras i kassan. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta, eftersom den här typen av återkoppling hjälper oss att förbättra våra rutiner. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge er en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Bra och tydlig information om när…

Bra och tydlig information om när produkten anlände till butik och att det gick att hämta Tv:n

11 luglio 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att informationen var tydlig och att upphämtningen av din TV fungerade smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av POWER Norrköping.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och bra bemötande och fick…

Trevligt och bra bemötande och fick väldigt bra hjälp, var på elgitarren innan och inget bra bemötande .

8 luglio 2026

Hej Anneli,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i Norrköping.

Vi uppskattar också att du tog dig tid att lyfta skillnaden i upplevelsen. Sådan återkoppling betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättra oss.

Valutata 5 stelle su 5

Den kvinnliga expediten var mycket…

Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin slog ifrån både vid minförsta och andra deg. Gör inga större degar och vid det andra tillfället börja jag med hälften av mjölet, endast 400 gr, men ändå slog den ifrån. Ska kontakta power angående detta.

Hej Anders,

Det låter samtidigt inte som att maskinen ska slå ifrån så tidigt, särskilt inte med en mindre mängd deg. Börja gärna med att kontrollera bruksanvisningen och se om det finns några rekommendationer för degmängd eller användningstid. Du kan också titta på tillverkarens felsökningsguide [här](https://www.power.se/kundservice/service-och-reklamation/kontakta-tillverkaren/).

Om problemet kvarstår är du välkommen att ta med produkten och kvittot till ett POWER-varuhus, så kan den registreras för service. Vissa produkter servas i varuhuset medan andra skickas vidare till servicepartner.

Valutata 4 stelle su 5

Jag blev nöjd med mit köp

Jag blev nöjd med mit köp. Bra personal

7 luglio 2026

Hej Jeanethe,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev nöjd med ditt köp och att du fick bra hjälp i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Tvättmaskin jag köpte oss fungerad EJ…

Tvättmaskin jag köpte oss fungerad EJ en reparatör skulle komma hem till mig och reparera en ny maskin

Hej Janne!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är såklart inte den starten man hoppas på när man precis har fått hem en ny tvättmaskin. Vi förstår att det känns tråkigt när en produkt inte fungerar som den ska direkt vid användning.

Samtidigt är vi glada att det finns hjälp att få på plats så att problemet kan undersökas och förhoppningsvis lösas så smidigt som möjligt. Ibland kan även nya produkter behöva lite extra hjälp på vägen, även om det såklart inte är det man förväntar sig när man packar upp sin nya maskin.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ber om ursäkt för besväret detta har orsakat. Vi hoppas att besöket går bra och att du snart kan använda din tvättmaskin precis som det var tänkt från början.

Tack för att du valde att handla hos oss och för att du ger oss möjlighet att bli bättre. Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och de höll den utlovade…

Bra service och de höll den utlovade leveranstiden

Hej Lennie,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveranstiden.

Bra mottagande...kunnig personal

Bra mottagande...kunnig personal

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra mottagande och upplevde personalen som kunnig i Norrköping.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più