POWER.se - Jönköping Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Valutata 5 stelle su 5

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.745 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jättebra service

Jättebra service. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Vi kommer att handla mer hos Power i Jönköping

19 aprile 2026

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att du fick så bra service och ett trevligt bemötande i Jönköping. Det betyder mycket att du vill handla hos oss igen.

Valutata 3 stelle su 5

Påtvingade extra försäljning av tjänster

Fick bra hjälp med datorladdaren. Dock jobbigt att bli påprackad tjänster som bredbandlösningar telefon abonnemang mm inne i butiken när man planerar göra ett snabbt ärende.

19 aprile 2026

Hej Henrik,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att du fick bra hjälp med datorladdaren.

Samtidigt ska ett snabbt ärende också kunna kännas smidigt och enkelt i butiken. Din återkoppling om att det blev för mycket fokus på extra tjänster är värdefull och viktig att få in.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta.

Very good and staff is very cooperative

Very good and staff is very cooperative

9 aprile 2026

Hi Warda,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att upplevelsen var väldigt bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Valutata 3 stelle su 5

Omständigt med en som skulle regga ngt…

Omständigt med en som skulle regga ngt för hans statistik ?
Lite halv dryg !
Inte okej !
Sedan fick man leta efter personal som orkade hjälpa till 🤥

14 aprile 2026

Hej Jan,

Tack för din feedback! Jag förstår att du upplevde att servicen inte var på topp när du besökte vår butik i Jönköping. Det är verkligen synd att höra att du fick vänta på hjälp och att bemötandet inte kändes professionellt.

Vi tar all feedback på allvar och arbetar kontinuerligt för att förbättra vårt kundbemötande. Dina kommentarer hjälper oss att bli bättre.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och fantastiskt hjälpsam…

Mycket trevlig och fantastiskt hjälpsam personal. Blir återbesök.

17 aprile 2026

Hej Britta,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som så trevlig och hjälpsam i Jönköping. Vi är glada att du kommer att besöka oss igen!

Valutata 3 stelle su 5

Varorna fanns inte upplockade i…

Varorna fanns inte upplockade i butiken. Fanns i lådor som ännu inte var uppe på hyllan. Tog tid att få tag i en personal som kunde hjälpa mig. När jag väl fick kontakt, hjälpte flera till att leta.

16 aprile 2026

Hej kund,

Tack för din feedback! Det låter som att våra medarbetare hjälpte dig att hitta varorna även om de inte var uppställda på hyllan än. Vi uppskattar att du tog dig tid att vänta medan personalen letade efter dina produkter.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när varor inte är lättillgängliga direkt, men det är bra att höra att teamet till slut kunde hjälpa dig att få tag på det du behövde.

Tack för att du handlar hos oss!

Bra köpråd

Kunnig och inlyssnande säljare (Linus på vitvaror Jönköping).
Grymt snabb leverans.
Bra avhämtning på varuhuset.

Hej Håkan,

Vad kul att höra att du fick så bra service i Jönköping! Det låter som att allt fungerade perfekt från köpråd till leverans och avhämtning. Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Det var väldigt smidigt att boka och…

Det var väldigt smidigt att boka och sedan bara hämta efter en 1/5 timma.

Hej Madeleine,

Vad kul att höra att du hade en så smidig upplevelse med din bokning och upphämtning! Det är precis så vi vill att det ska vara för våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Hej Henrik,

Vad kul att höra att du är nöjd med servicen från vår säljare! Det är fantastiskt när vårt team kan ge den hjälp och service som våra kunder förtjänar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Bra hjälp i butik.

Hej Kent,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Jönköping. Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa möjliga servicen, och din feedback betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Valutata 3 stelle su 5

Jag gillar inte tilltalsordet ”ni”

En säljare upptäckte mig rimligt snabbt men jag avskyr att bli niad. Så gammal är jag inte. Och sen pratet om ev rabatt på våffeljärnet beroende på mobilabonnemang- det var ju ett sätt att få sälja ett annat abonnemang men det gick jag inte på.

15 aprile 2026

Hej Karsten,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Det är bra att höra att en säljare kunde hjälpa dig snabbt när du kom till butiken. Vi förstår att olika kunder föredrar olika sätt att bli tilltalade på, och din kommentar är värdefull för oss.

Vi tar din feedback till oss och hoppas att din upplevelse överlag var positiv.

Bra utbud hos Power

Hej Andreas,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt utbud. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera bra service.

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra svar på mina frågor,trevlig…

Fick bra svar på mina frågor,trevlig personal

14 aprile 2026

Hej Anneth,

Vad roligt att höra att du fick bra svar på dina frågor och att vår personal var trevlig! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Trevlig tjej i kassan

Hej Madeleine,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du hade en bra upplevelse med vår personal i kassan. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Hej Eva,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett bra och snabbt bemötande hos oss i Jönköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service.

Valutata 1 stelle su 5

Vi bokade en tvättmaskin på er hemsida…

Vi bokade en tvättmaskin på er hemsida och fick meddelande om att den var klar att hämta. Väl framme i butiken möttes vi av en säljare. Han var väldigt vänlig och tillmötesgående. Det han missade var att lyssna på vad vi ville ha. Han sa att han kunde ordna så att vi fick rabatt på vår tvättmaskin. Det ända vi behövde göra var att lämna våra personnummer så att han kunde lägga om alla våra telefonabonnemang, bredband, tv och streamingtjänster. Enligt säljarens beräkningar så skulle vi spara 15000kr på två år. Något vi ställde oss frågande till. Innan vi visste ordet av så var vi indragna i en process med uppsägningar och omläggningar av avtal. Säljaren lovade att allt skulle vara likadant som våra nuvarande abonnemang men billigare. När vi förde tvättmaskinen på tal var han inte särskilt intresserad då han var helt inne i sin uppgift med alla abonnemang. Två timmar senare kunde vi äntligen lämna butiken med vår nya tvättmaskin.
När vi kom hem satte vi oss ner för att gå igenom vad som precis hänt. Besparingen som utlovades verkar inte bli i närheten av 15000kr. Detta då utbudet i vårt nya tv och streamingabonnemang inte motsvarar vad vi hade innan. Alltså har vi mot en rabatt på 2000kr fått ett sämre utbud och en hel del arbete med utbyte av komponenter.
Nu är maskinen installerad och fungerar jättebra.
Hoppas nu att alla uppsägningar och omläggningar och nya avtal och komponenter kommer att fungera lika smärtfritt som utlovats.
Allt vi ville var att köpa en ny tvättmaskin.
Lite inkännande och lyssnande hade gjort susen i denna affär.

11 aprile 2026

Risposta di POWER.se - Jönköping

Tack för att du delar med dig, det här ger en ganska tydlig bild av hur det kan bli när fokus hamnar lite snett. Kul att höra att maskinen funkar som den ska, det är ju ändå grunden i hela besöket.

Samtidigt ska det inte behöva bli en tvåtimmars historia när man bara vill hämta en bokad vara. Vi vill absolut kunna tipsa om lösningar som kan vara fördelaktiga, men det ska alltid utgå från vad man faktiskt är ute efter från början. Annars blir det lätt för mycket.

Det du beskriver kring att inte riktigt bli lyssnad på och att processen drog iväg är något vi behöver ta till oss. Det ska kännas relevant, tydligt och i rätt tempo, inte som att man dras in i något man inte riktigt planerat.

Vi tar med oss det här framåt. Och skönt att höra att tvättmaskinen gör sitt jobb som den ska hemma.

Ha en fin dag, Emanuel på POWER!⚡

Fick bra hjälp och information

Fick bra hjälp och information

Hej Susanne,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick bra hjälp och information i vår butik i Jönköping. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

OTROLIG service

OTROLIG service! Anthony hjälpte oss och hade ett enormt tålamod med mina gamla otekniska föräldrar, och fixade allt med installationer och kopplingar hit och dit.

Hej Monika,

Vad fantastiskt att höra att ni fick så bra service! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal hade tålamod och hjälpte till med alla installationer och kopplingar. Vi är stolta över vårt team som verkligen bryr sig om våra kunder.

Tack för att ni tog er tid att dela denna positiva upplevelse med oss!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och bra service både av säljare…

Snabb och bra service både av säljare och kassa

Hej Kjell,

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra service både av våra säljare och i kassan! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Jönköping kunde ge dig en så positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Mycket professional kundservice

Kunnig personal inriktat på kundens behov och situation och inte på dyraste inköp.

4 aprile 2026

Hej MO,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår kundservice som professionell och att vårt team i Jönköping kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi är stolta över att ha personal som verkligen fokuserar på kundens behov och situation.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Sådana kommentarer motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più