POWER.se - Jönköping Recensioni

TrustScore 4 su 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Valutata 5 stelle su 5

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.743 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det va bra helt efter mina förväntningar

Det va bra helt efter mina förväntningar

15 maggio 2026

Hej Ove,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att allt var helt enligt förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Tack

Tack jag har inget

Hej Aso,

Tack för ditt meddelande. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en kommentar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande o snabbt genomfört köp.

Hej Marie,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att köpet gick snabbt och smidigt.

Bra kundmottagande!

Bra kundmottagande!
...men jag köpte en Dreame x40 ultra
Ett beg återköp
Frågade om den var testad så den fungerar när jag kommer hem.
Jo den var testad.....
Hur kan då dammsugarpåsen lämnas till kund helt FULL!
...lite oseriöst/slarvigt kan jag tycka!

Mvh
Sören EKLÖF

Hej Sören,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen glädjande att höra att kundmottagandet upplevdes som bra.

Samtidigt förstår jag att det drar ner helhetsintrycket när en begagnad produkt inte känns ordentligt genomgången innan den lämnas ut. Det låter slarvigt att dammsugarpåsen var full.

Om du vill ha hjälp vidare i just den delen, kontakta vår kundservice direkt så kan de se närmare på återkopplingen och vad som gäller i ditt fall.

Valutata 5 stelle su 5

Glada och intresserade anställda vilket…

Glada och intresserade anställda vilket dom visar och tillmötesgår kunderna. Jag var ute efter en Canon skrivare och en teknisk kunnig säljare skapade förtroende vilket innebar att jag hittade rätt och köpte min skrivare!

10 maggio 2026

Hej Ola,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes så bra och att hjälpen i butiken gjorde det lätt att hitta rätt skrivare. Extra kul att höra att engagemanget och kunnandet gjorde skillnad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kunde inte har varit bättre

Kunde inte har varit bättre

13 maggio 2026

Hej Teresa,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att allt var så bra som det bara kunde vara.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hej Hans,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen roligt att höra att du fick en saklig och bra upplevelse i Jönköping. Sådant uppskattas mycket.

Beställde en kyl/frys

Beställde en kyl/frys
Fick bekräftelse både via SMS och Mail
När jag kom dit letade personalen i 30-40 minuter utan att hitta min vara
För att sen konstatera att det var ett minussaldo på produkten
Slutar med att jag får köpa en annan produkt till rabatterat pris men mer än jag hade tänkt handla för
Men den sämsta upplevelsen var när försäljaren först försökte få mig att teckna en försäkring trots att jag sa nej upprepade gånger när han äntligen förstod mitt nej började han fråga om mitt mobilabonnemang
Då jag har företagstelefon så jag att det inte var aktuellt
Han var väldigt ihärdig om min man hade abonnemang, jag lät honom veta var. då ville han vid upprepade tillfällen att jag skulle ringa min man o be honom ändra sitt abonnemang trots att jag hela tiden sa NEJ
Sista försöket ville han med mig i butiken för att sälja på mig tillbehör men då tröttnade jag
Jag upplevde detta mycket obehagligt och påstridigt
Kommer inte handla hos er igen

11 maggio 2026

Hej Karin,

Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse. Vi beklagar verkligen att ditt besök inte blev som du hoppats, och att du kände dig pressad och obehaglig till mods.

Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig trygga, respekterade och i kontroll, och vi tar dina synpunkter som en viktig input för att göra det bättre.

Bra hjälp....

Bra hjälp....

7 maggio 2026

Hej Jens,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i Jönköping.

Valutata 3 stelle su 5

Personalen var lite väl "på" så mitt…

Personalen var lite väl "på" så mitt köp tog typ tio minuter längre då de ville pracka på mig virusskydd, VPN och annat som jag redan har, och sedan började de prata om telefonabonnemang och annat. Jag hade folk som väntade i bilen men detta brydde man sig inte om utan det handlade om att pracka på mig mer än jag var ute efter.

8 maggio 2026

Hej Johan,

Tack för att du delar med dig.

Det är värdefull återkoppling, och det ska självklart kännas smidigt att handla utan att samtalet drar ut mer än nödvändigt.

Vi uppskattar samtidigt att du tog dig tid att beskriva upplevelsen så tydligt. Det hjälper oss att förstå vad som kan upplevas som för mycket i butiksmötet.

Kunnig personal

Hej Manfred,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Extremt oprofessionellt bemötande att…

Extremt oprofessionellt bemötande att stå och samtala med bekant när det är kö är inget som gör köpupplevelsen bra. Samt att man gärna delar vidare just sådana dåliga upplever från en butik. Varan finns på många andra ställen och den är exakt likvärdig.

Hej David,

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det du beskriver är inte den servicenivå vi strävar efter, och vi förstår att det påverkar helhetsintrycket negativt när man inte känner sig prioriterad som kund.

Vi tar med oss din feedback vidare internt så att vi kan arbeta med bemötande och tillgänglighet i butik. Din upplevelse är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 3 stelle su 5

Var som jag förväntade mig. Ja

Var som jag förväntade mi. Trevlig säljare, men insisterade på annat, såsom byta bolag, köpa till diverse saker. Inget som jag var intresserad av.

Hej Pelle,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att produkten var som förväntat och att bemötandet upplevdes trevligt.

Samtidigt förstår vi att det kan kännas mindre bra när fokus hamnar på sådant man inte är intresserad av. Din synpunkt är värdefull och uppskattas.

Valutata 5 stelle su 5

Fin klocka till mycket bra pris

Fin klocka till mycket bra pris! Trevlig och hjälpsam personal!

5 maggio 2026

Hej Christina,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både klockan, priset och bemötandet i Jönköping. Det uppskattas verkligen.

Valutata 2 stelle su 5

Mycket snack om merförsäljning

Ville köpa en snabb grej för 400 inte relaterad alls till telefoni men fick inte gå till kassan förrens jag hade lyssnat på 2 olika försäljare som ville sälja på mig abbonemang för x antal kroner mer i månaden. Önskar att bara få betala när man vill det.

2 maggio 2026

Risposta di POWER.se - Jönköping

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar att ditt besök i butik inte motsvarade dina förväntningar. Självklart ska du som kund kunna genomföra ditt köp smidigt utan att känna dig pressad att ta del av erbjudanden som inte är relevanta för ditt ärende.

Vi tar emot er feedback.
Tack igen för att du uppmärksammar oss på detta.

Fantastisk service!

Anna-Karin som vi hade lyckan att bli hjälpta av är fantastisk!
Mycket trevlig och extremt kunnig!
Tack vare henne fick vi en perfekt tvättmaskin för våra behov!

3 maggio 2026

Hej Olle,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Jönköping och att ni hittade en tvättmaskin som passar era behov perfekt. Den typen av upplevelse betyder mycket.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av detta.

Valutata 5 stelle su 5

Linus P var en väldigt sympatisk och…

Linus P var en väldigt sympatisk och kunnig kille.
Väljer gärna honom vid nästa köptillfälle.

3 maggio 2026

Hej Ros-Marie,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och en så positiv upplevelse i Jönköping.

Vi hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång.

Bra service

Bra service, bra personal

28 aprile 2026

Hej PerAnders,

Tack för de fina orden om butiken i Jönköping.

Det är väldigt roligt att höra att både servicen och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Dålig kassarutin

Personalen tog inte kunderna i rätt ordning och stod mest och pratade med varandra

30 aprile 2026

Hej Ronnie,

Tack för ditt omdöme. Personal som pratar med varandra istället för att hantera kunder i tur och ordning är fel, det skapar irritation.

Din input är värdefull för att skärpa serviceflödet. Vi lovar förbättring!

Valutata 4 stelle su 5

Informationen lite mera om tvättmaskin…

Informationen lite mera om tvättmaskin annas var det bra Men det tog också långt tid att vänta innan det var färdigt till kassan Han kunde prata lite tydligare om det han skrev och om tvättmaskin och programerna på tvättmaskinen .

28 aprile 2026

Hej Anneli,

Tack för omdömet.

Det är fint att höra att upplevelsen i stort var bra.

Samtidigt ska informationen om tvättmaskinen, programmen och det som skrevs vara tydligare, och väntetiden vid kassan ska gärna vara smidigare.

Den återkopplingen är värdefull och tas med vidare.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più