Bäst personal hjälpsamt 🥰 hade två olika handningar och skulle springa till jobbet hade ont om tiden dem löste jättesnabb med leede och varm hjärta. Man fick redan vid entré en varmt wälkomem ++++❤... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevligt och bra bemötande i butik när jag hämtade upp min på nätet beställda dammsugare. Butiksmedarbetaren tog sig verkligen tid att förklara och jämföra, även om det märktes att han var ny och kans... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra information och bemötande, dock hade vi behövt utrymme att titta lite själva innan köpet genomfördes med säljaren och en del erbjudanden kändes inte relevant tex att diskutera mobilabonnemang vid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag köpte det jag hade planerat, dock inte en enda krona billigare. Jag anser att eran reklam var en storm i ett vattenglas. Angående köupplevelsen, den var obefintlig. Vänligen men besviken. Lars
Dialoggatan 2, 141 75, Huddinge, Stockholm, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fick snabb hjälp av kompetent personal. Lyssnade vad mitt behov var , plockade snabbt upp den produkten som jag efterfrågade.
Kände mig trygg för att köpa produkten.

Jätte bra bemötande av Lauin och professionell hjälp 👌⭐️

Risposta di POWER.se - Heron City
Returnerade en percolator som slutat fungera inom garantitiden. Fick snabb och utmärkt hjälp att byta till en fungerande!

Risposta di POWER.se - Heron City
Jag beställde en TV via click&collect som jag skulle hämta upp i varuhuset.
När jag ska hämta ut TVn börjar säljaren att prata illa om den TVn jag beställt och försöker sälja på en LG istället även fast vi redan beställt i förväg och bara ska hämta ut den.
TVn som var beställd och bekräftad att hämta fanns tydligen inte när han gick in på lagret utan bara en likadan som redan hade någon kalibrering som jag fick betala extra för.
När han kommer ut från lagret med TVn så tappar han den dessutom i backen utan att nämna något om det.

Risposta di POWER.se - Heron City
Dåligt: svårt att distanskommunicera med butiken. Men annars OK.

Risposta di POWER.se - Heron City
vi beställde en datorväska på webben och fick ett sms att den var redo och hämta, vi kommer dit men väskan är inte framplockad och det visade sig att den ej fanns. Varför skickar ni sms när den varan ej finns. så j......a dåligt, nu har jag bränt 1.5 tim på detta

Risposta di POWER.se - Heron City
Lätt att få hjälp när jag ångrade inköpet. Fick bättre erbjudande

Risposta di POWER.se - Heron City
Bra säljare som hjälpte till att byta abonnemang.

Risposta di POWER.se - Heron City
Jag är nöjd med själva köpet, inget fel på det. Men upplevelsen vart så himla stressad, jag blev ljugen för. Jag ville köpa iPhone 17 PRO i ljusgrå, den fanns inte. Då ville jag ha den i mörkblå, den fanns inte bara i en annan butik långt bort, då försökte han tvinga på mig en orange men det sa jag att jag inte ville ha. Jag ville ha tillbehör till telefonen men det fick jag inte välja själv, fick skärmskydd och skal kastat till mig och fick inte chansen att säga till om något. Det visade sen sig också att den mörkblå telefonen fanns så jag vet inte varför han bad mig åka till en annan butik när den fanns. Även innan jag fick hjälp väntade jag i ca 20 minuter i kö när jag såg att han bara stod och pratade med en kollega, ingen var före oss i kön.

Risposta di POWER.se - Heron City
Det tog alldeles för lång tid för personalen. 40 min för att få service och dom plockar fram en dator är inte ok.

Risposta di POWER.se - Heron City
My husband and I visited Power to purchase a new mobile phone, and we were very pleased with the service we received from Lauin M. He was friendly, professional, and extremely helpful throughout the entire process.
He not only helped us to choose the right phone but also assisted us with all the paperwork and setup. He took the time to explain many important details, answered all our questions, and made sure we understood everything clearly. We truly appreciated his care, patience, and attention to detail. His willingness to help went above and beyond our expectations and made the entire experience easy and stress-free.
We truly appreciate his excellent customer service and would gladly recommend both Power and Lauin M. to anyone looking for professional advice and assistance when purchasing a mobile phone. Thank you for making our shopping experience such a positive one! ⭐⭐⭐⭐⭐