POWER.se - Helsingborg Väla Recensioni 2899

TrustScore 4 su 5

4,2

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Första försäljaren (rödhårig kille) jag frågade om hjälp ville inte hjälpa mig. Sa att han var upptagen fast att hans kunder stog en bit bort och diskuterade med varann. Gick till en annan försäljare... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Rätt Switch till rätt pengar M.a.o. 4-stjärnor får Butiken, Ni saknade en 8-portars router 5-stjärnor får biträdeskillen: Han var riktigt imponerande på alerten och kunnig, men så ville... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos POWER i Väla. Personalen var hjälpsam, trevlig och tog sig tid att svara på mina frågor. Servicen kändes professionell och jag fick bra hjälp att hitta det jag b... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Jag rekommenderar power hbg

Jag nöjd bra service

4 giugno 2026

Hej Mohamad,

Tack för de fina orden och för att du rekommenderar POWER i Helsingborg Väla.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Dom var trevlig och kunnig

Dom var trevlig och kunnig

6 giugno 2026

Hej RICKARD,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni upplevde hjälpen som både trevlig och kunnig.

Valutata 3 stelle su 5

Det var bra förutom att bromsen inte…

Det var bra förutom att bromsen inte funka när jag fick hem den den bara ligger imon och skrapar

Hej Milton,

Tack för att du delar med dig.

Det låter bra att mycket fungerade som det skulle, men en broms som ligger emot och skrapar när produkten kommer hem är förstås inte som den ska vara.

Du kan lämna in produkten i valfritt POWER varuhus om det gäller en mindre artikel. Ta gärna med kvitto eller köpbevis så går hanteringen smidigare.

Om det saknas något eller om produkten är felaktig vid leverans är det också bra att kontrollera hela förpackningen noggrant och spara emballaget.

Om du vill får du gärna beskriva vilken produkt det gäller och om det är en mindre eller större artikel, så kan jag vägleda dig vidare med rätt nästa steg.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal

4 giugno 2026

Hej Christer,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som bra och kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra service och information om…

Fick bra service och information om produkten.

Hej Peter,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och tydlig information om produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig personal

1 giugno 2026

Hej Jana,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att bemötandet uppskattades.

Service

Service, personal och produkt

2 giugno 2026

Hej Anna,

Tack för att du tog dig tid att dela detta.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen, personalen och produkten i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och tar den med oss vidare.

Valutata 4 stelle su 5

Fint bemötande från säljarna på…

Fint bemötande från säljarna på avdelningen. Lyssnade in mina behov, ärliga.

31 maggio 2026

Hej Carina,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett fint bemötande och att hjälpen upplevdes som lyhörd och ärlig. Sådant uppskattas verkligen.

Det var underbart personalen

Det var underbart personalen aldrig träffat tack så jättemycket

Hej Salle,

Tack snälla för de fina orden!

Det gläder oss verkligen att höra att upplevelsen i Helsingborg Väla var så bra och att bemötandet gjorde ett så starkt intryck.

Sådant här uppskattas mycket. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Skulle hämta en ny telefon. Som var betald och klar

Skulle hämta en telefon som var beställd! Skickas från kassan till ” mobilhörnan” där var två säljare på plats och kön var lång…väntetiden var ca 40 minuter… å när vi väl kom fram så fick vi telefonen MEN sen skulle vi tillbaka till kassan. Å där var kön åter jättelång! Men lyckades via säljaren ” smita” förbi denna kö! Något irriterad kan jag säga!

2 giugno 2026

Hej Ameli,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att din upphämtning blev så omständig och tidskrävande.

Det ska självklart vara en smidig process att hämta en beställd vara, och vi förstår att det känns frustrerande när man behöver köa i flera steg. Vi tar med oss din feedback för att se över hur vi kan förbättra flödet i butik.

Valutata 3 stelle su 5

Både bra och dålig upplevelse

En säljare som gav bra, konkreta råd och lät som om han visste vad han pratar om. Vi hade lätt att välja och var jätte nöjda - tills vi kom till kassan. Då ska säljaren där försöka sälja in deras försäkring, som vi redan tackat nej till. Men han var så påflugen och tyckte vi gjorde ett dumt beslut som väljer bort försäkring. Men vänta nu, är tvättmaskinen bra eller inte!? Vi trodde vi precis hade valt en rätt dyr kvalitets maskin.. men här står du och säger att "en försäkring är ett måste"? Nä.. där tog vår glädje tyvärr...

Hej Sadina,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen fint att höra att ni fick bra och tydliga råd i början och att valet kändes enkelt.

Samtidigt förstår jag att upplevelsen vid kassan drog ner helhetsintrycket. Det ska kännas tryggt och tydligt hela vägen, särskilt när ni redan hade fattat ert beslut.

Vi uppskattar verkligen att ni lyfter både det som fungerade bra och det som påverkade upplevelsen negativt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra service

Bra service. Levererade över förväntan!

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen överträffade förväntningarna och att upplevelsen blev så bra.

Väldigt dålig upplevelse

Väldigt dålig upplevelse, väldigt otrevlig personal förutom killen i kassan, såg hur en anställd va otrevlig mot en annan kund som behövde hjälp, aldrig varit med om något sämre!!!

30 maggio 2026

Hej Isabella,

Vi ber hemskt mycket om ursäkt för den upplevelse ni beskriver. Det är beklagligt att höra att personalen inte agerade professionellt, varken mot er eller mot andra kunder i butiken. Så här ska det naturligtvis inte gå till hos oss på POWER.

Vi vill tacka för att ni lyfter detta så att vi kan hantera situationen internt och arbeta för att förbättra vårt bemötande. Att lämna en av våra butiker med en dålig känsla är det sista vi vill, och vi kommer att använda er feedback för att säkerställa en positiv förändring framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Fick snabb och bra hjälp

Fick snabb och bra hjälp. Trevlig personal.

29 maggio 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp och ett trevligt bemötande i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

En bra upplevelse

De var mycket trevliga och var tydliga. personal och service 10/10

29 maggio 2026

Hej Kenan,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet kändes tydligt och trevligt. Det uppskattas verkligen.

Rätt Switch till rätt pengar & kunnig personal

Rätt Switch till rätt pengar

M.a.o.
4-stjärnor får Butiken,
Ni saknade en 8-portars router

5-stjärnor får biträdeskillen:
Han var riktigt imponerande på alerten och kunnig, men så ville han också bli butiksansvarig för butiken på Marknadsvägen vid Ödåkra-Väla!

1 giugno 2026

Hej Bernt,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du hittade rätt switch till rätt pris och att du fick så bra hjälp i varuhuset. Det uppskattas också att du lyfter den kunniga och engagerade servicen.

Tack även för din kommentar om sortimentet. Det är värdefull återkoppling.

Helt OK köp upplevelse

Helt OK köp upplevelse. Visste vad jag skulle ha. Fick bra hjälp i kassan.

28 maggio 2026

Hej Mikael,

Tack för omdömet.

Vad fint att höra att köpupplevelsen fungerade bra och att du fick bra hjälp i kassan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Valutata 2 stelle su 5

Kort i tonen!

30 maggio 2026

Hej Tomas,

Det är tråkigt att höra att bemötandet inte var på den nivå vi eftersträvar. Vi ber om ursäkt för att vi upplevdes som korta i tonen och tackar för att du gör oss uppmärksamma på detta.

Vi strävar efter att ständigt förbättra vårt kundmöte och hoppas att vi får chansen att ge dig en betydligt positivare upplevelse nästa gång vi ses.

Valutata 1 stelle su 5

Då det var mer personal än kunder när…

Då det var mer personal än kunder när jag kom in och ingen valde att fråga om jag behövde hjälp eller ens säga hej så hämtade jag upp det jag behövde och betalade min vara och lämnade. Skall dock ge kassan beröm för bra bemötande. Blir nog att hitta någon annan stans att handla om man vill ha lite service.

26 maggio 2026

Hej Niklas,

Stort tack för ert omdöme. Vi beklagar verkligen att ni fick sköta er själv vid ert senaste besök och att ni inte blev bemött av personalen på golvet. Det är tråkigt att höra att vi inte levde upp till våra servicekrav denna gång.

Vi vill dock tacka för berömmet till vår personal i kassan, det tar vi tacksamt emot och för vidare. Vi tar er kritik på största allvar och kommer att använda den för att förbättra våra rutiner i butiken så att vi kan erbjuda en mer välkomnande miljö framöver.

Kommer in i butiken

Kommer in i butiken, på flera ställen stod säljare i klungor. INGEN hälsar. INGEN frågar om vi vill ha hjälp eller liknande.
Tar vad jag ska ha och går till kassan. Kassörskan frågade om jag fått hjälp av en säljare. Vilket jag inte fick.
Sa till kassörskan att jag inte ens blivit hälsad på i butiken. Då svarar hon att ”oh dom är så upptagna.”
Jaha, med att prata med varandra sa jag?
”Ja, dom pratar mycket ”

ALLTSÅ…..

28 maggio 2026

Risposta di POWER.se - Helsingborg Väla

Stort tack för att ni uppmärksammar oss på bristerna under ert besök hos oss. Vi beklagar verkligen att ni varken blev hälsad på eller fick den hjälp ni behövde, och att vår personal fokuserade mer på varandra än på att ge service. Det är inte den servicenivå vi vill förknippas med.

Vi tar er feedback vidare direkt till butiksansvarig för att se till att våra rutiner kring kundbemötande efterlevs av hela teamet. Vi hoppas att vi får chansen att ge er ett betydligt bättre välkomnande nästa gång ni väljer att besöka oss.

Felix på POWER! ⚡️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più