POWER.se - Högsbo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Lona Knapes gata 1, 421 32 Västra Frölunda, Göteborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en artikel via er hemsida. Fick SMS att varan var packad o klar för avhämtning. Kommer till butiken. Får efter 10 minuter höra att varan ej är packad så kassapersonalen får själva leta up... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En väldigt initierad och trevlig tjej hjälpte till med det hon var bra på, när det övergick till andra områden kallade hon snabbt till sig en kollage som inte bara vara lika initierad utan även lika t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial.... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Högsbo

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.667 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kundbemötandet är svagt.

Kundbemötandet är svagt.

14 maggio 2026

Hej Davood,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att kundbemötandet inte levde upp till förväntningarna. Din feedback är viktig och uppskattas.

Om du vill får du gärna beskriva lite mer om vad som hände, så blir det tydligare vad som behöver förbättras.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och bra service

Trevlig personal och bra service. Tyvärr var det något fel på min dator jag köpt men fick snabb hjälp att reklamera!

12 maggio 2026

Hej FH,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal och bra service, och extra fint att du fick snabb hjälp med reklamationen av din dator.

Vi uppskattar verkligen omdömet och hoppas att du blir lika nöjd hela vägen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

In i butiken tog en titt över min axel…

In i butiken tog en titt över min axel och vipps stod det en gubbe där med ett leende på sina läppar och var redo att ta upp en beställning på en iPad och så var jag på utsidan ENKELT

13 maggio 2026

Hej Bernt,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att besöket i Högsbo kändes så enkelt och smidigt, och att du snabbt fick hjälp på plats.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

säljare ovetande

säljare ovetande, ointreserade. Problem att hitta produkten för säljaren skrivit fel nummer

10 maggio 2026

Hej Leif,

Tack för att du tar dig tid att skriva till oss.

Det är tråkigt att höra att besöket inte levde upp till förväntningarna. Att ett felaktigt artikelnummer försvårade hela processen är ett onödigt misstag från vår sida, och bristande engagemang från personalen gör det hela ännu sämre. Det är inte den upplevelse vi vill ge.

Vi tar din feedback på allvar och ser till att den når rätt håll internt. Vi hoppas att du ger oss en ny chans.

Valutata 5 stelle su 5

Hej hade köpt en klocka åkte hem och…

Hej hade köpt en klocka åkte hem och började installera den men det fungerade inte så jag åkte tillbaka och fick hjälp direkt och sade till personal att du räddade min dag hälsningar från en nöjd kund

Hej Carina,

Tack för att du tog dig tid att dela detta.

Det är verkligen fint att höra att du fick snabb hjälp i varuhuset och att allt löste sig direkt. Sådant uppskattas mycket, och det är extra roligt att läsa att besöket räddade din dag.

Tack för den fina återkopplingen.

Valutata 5 stelle su 5

Underbar ung kille som hjälpte

Det var en trevlig ung man som fav min 100kr rabatt på ett iPhone 17 PRO Max skal som egentligen inte hade någon rabatt jätte trevlig och snabbt. Tyvärr fick jag inte ett namn på den här personen men kommer definitivt att komma tillbaka

9 maggio 2026

Hej Eye,

Tack för den fina recensionen. Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och snabb hjälp i Högsbo.

Det uppskattas mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Extra kul att höra att besöket gjorde att du gärna kommer tillbaka.

Valutata 1 stelle su 5

Mycket lång väntetid vid supporten

Mycket lång väntetid vid supporten. Både kassa och support betjänades av endast 1 person.
Dock trevlig och hjälpsam när det äntligen blev vår tur.

Hej Rolf,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är glada att du upplevde personalen som trevlig och hjälpsam när du kom till front, men vi beklagar att du behövde vänta så länge.

Att väntetiden blir lång när två funktioner samtidigt bara står av en person är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi tar denna feedback som en viktig input för förbättring.

Bra bemötande

Bra bemötande

Hej GEORG,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Ivar,

Tack för den fina återkopplingen. Det är verkligen roligt att höra att allt gick väldigt smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trög varutlämning

Superbra svar, råd och hjälp via chatten. Tack Oskar fem klart lysande stjärnor! När jag en timme senare är i butiken bemöts jag vänligt men det tar tid att få ut varan jag redan förbokat och då är jag medlem så alla uppgifter finns och ny beställning läggs, jag betalar och åker till varuutlämning. Ingen öppnar, knackar, ringer utan svar. Till slut får jag åka tillbaka till butiken och meddela att ingen öppnar. Slutligen kommer dom med min nyinköpta ugn. Eftersom det knappt var några kunder i butiken men gott om personal är det svårt att förstå att det skall ta sån tid och att ingen tar emot i varuutlämning utan man blir lämnad utanför stängd port utan möjlighet till kontakt, sänker betyget trots gott bemötande. Hela idén med att gå via webben och chatten är ju att slippa lägga tid på plats.

4 maggio 2026

Hej Jessica,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att hjälpen via chatten uppskattades så mycket.

Samtidigt förstår jag att upplevelsen i varuutlämningen drog ner helheten när det tog så lång tid trots att allt redan var förberett.

Det ska vara smidigare än så att hämta en redan förbokat produkt, särskilt när tanken är att spara tid genom att ordna det i förväg.

Tack också för att du beskriver både det som fungerade bra och det som inte gjorde det. Den typen av återkoppling är värdefull.

Valutata 1 stelle su 5

Idag besökte Power i Högsbo för att …

Idag besökte Power i Högsbo för att leta efter wifi skärmdelnings tv, försäljare försvann snabbt efter han visat en produkt på plats, jag gick rund , hittade en tv jag ville köpa, men han fanns inte på plats, väntade en stund, och gav upp. Jobbet som försäljare är ointressant ?

9 maggio 2026
Non scritta su invito

Hej Alice,

Tack för din recension.

Det är verkligen synd att besöket slutade på det sättet. Du tog dig tid att titta runt och hittade faktiskt en produkt du ville köpa och ändå gick du hem tomhänt. Det borde aldrig behöva hända och vi beklagar att vår personal inte fanns där när du behövde dem.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans.

Köpte en iPhon

Köpte en iPhon. Bra bemötande och hjälp! Trevlig personal!

Hej Susann,

Tack för den fina recensionen!

Vad roligt att höra att köpet av iPhone blev en bra upplevelse och att du fick ett trevligt bemötande och god hjälp i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 4 stelle su 5

Allt gick jättebra fram till jag skulle…

Allt gick jättebra fram till jag skulle betala!
De tog 10 minuter! Innan kassa personal kom!
Och jag va tvåa!
Kunder la ifråns sig produkter och gick för att de tog för lång tid.

Hej Joakim,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att allt gick bra fram till betalningen. Samtidigt förstår vi att väntan i kassan drog ner upplevelsen, särskilt när kön ändå var så kort.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lyfta detta. Den typen av återkoppling är viktig och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Snabbt o bra

Snabbt o bra

7 maggio 2026

Hej Kn,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att allt gick snabbt och bra. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bokade upphämtning i butik

Bokade upphämtning i butik, gick snabbt och bra.
Vid avhämtning hade man svårt att hitta beställningen.

Hej Jerry,

Tack för att du delade din upplevelse.

Det är glädjande att bokningen för upphämtning i butik gick snabbt och smidigt.

Samtidigt är det inte så det ska fungera vid avhämtning om beställningen är svår att hitta i butiken.

För upphämtning räcker det normalt att visa något av följande:
- ditt namn
- ditt telefonnummer
- ditt ordernummer

Vid hämtning behöver man också ha giltig legitimation med sig.

Om du vill får du gärna berätta lite mer om vad som hände vid utlämningen, till exempel om du hade fått sms om att ordern var redo för upphämtning innan du kom till butiken. Då kan jag hjälpa dig vidare med mer konkreta råd.

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig kille som lämnade TVn på…

Trevlig kille som lämnade TVn på baksidan av affären.

3 maggio 2026

Hej Vera,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att leveransen upplevdes så trevlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Besvikelse i butiken

Tycker om ordning och reda i butiken. Har tänkt köpa hörlurar till telefon. Säljaren var totalt ointresserad för mina frågor, haft dålig kunskap och kunde inte ge mig råd gällande min fråga trots att det var hans område. Jag var besviken av att han inte var engagerad i sitt arbete så att jag ville vända och gå därifrån utan att handla. Anställ engagerade människor som gillar att jobba och ta reda på

3 maggio 2026

Hej Harisa,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att besöket inte levde upp till förväntningarna, särskilt när du ville få tydliga råd inför ett köp. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både bemötandet och behovet av bättre kunskap och engagemang i butiken.

Din feedback är viktig och den här typen av synpunkter hjälper oss att förstå vad som behöver bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick mycket bra hjälp av personalen

Vi fick mycket bra hjälp av personalen. Det var lätt att hitta i butiken och allt var uppmärkt tydligt. Mycket bra priser! Vi kommer tillbaka när vi ska köpa något vi behöver från ert sortiment.

4 maggio 2026

Hej Heidie,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att ni fick så bra hjälp i butiken, att det var lätt att hitta och att priserna kändes bra.

Det uppskattas verkligen, och vi hoppas att nästa besök blir minst lika bra.

Bra hjälp i butiken

Bra hjälp i butiken

2 maggio 2026

Hej Katarina,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken. Sådan feedback uppskattas mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più