Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick SMS om att min kyl fanns att hämta på vitvaruavdelningen. Gick omkring i 20 minuter och letade efter någon som jobbade där, utan resultat. Gick till slut till kassan och frågade, då skulle jag... Leggi di più
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Man stod och väntade , man visste inte vart man skulle vänta en person bara bakomdisken som sen blev irriterad på sina kollegor för att de inte var där. Hon va inte särskilt trevlig heller. Medans jag väntade på mina saker tog jag ett telefonsamtal för det tog så lång tid. Och då är de ingen som säger till när det är klart. Till slut frågar jag är det klart kan jag gå nu. Ja absolut säger de.. skum upplevelse överlag.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Bra service och bra kvalité på skyddsglaset jag köpte till min Samsungtelefon A17. Även monteringen var jag nöjd med. Återkommer.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Trevlig personal som hjälpte oss att välja rätt tv

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Bra säljare som tog sig tid för att diskutera olika möjligheter, samt ett bra pris.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Bra info om produkterna. Fick oss att ta en dyrare men bättre. Enligt kvittot heter den trevliga och skojiga tjejen Katarina. Var rädd om henne / Tobbe

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Trevlig personal stort utbud till bra priser. Litet missförstånd med hämtning och NÄR - 24 timmar...?? Vi behövde 3 dygn, för att hämta själva. 2 olika personer vid kundtjänst samtal.....Dålig kommunikation mellan dessa?

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fanns. Behövde tex free. Kunnig personal fixade direkt med ett mycket trevlig leende på läpparna. Total 10 poäng från start till mål.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Säljaren var sakkunnig, vänlig och tog hänsyn till kundens önskemål.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Första gången jag märkte att de ansträngde sig mer än andra affärer, var när jag stressad kom till dem precis vid stängning, hade glömt plånboken och var desperat för att köpa en examenspresent. De ansträngde sig maximalt och lyckades till slut rädda mig.
Nu provade jag deras generösa 60 dagars Öppet köp för medlemmar med ett köp via webben och retur i butik. Och det gick hur smidigt som helst.
Så om en vara hos dem inte ligger allför fel i pris i jämförelse med andra företag, så kommer jag fortsättningsvis bara handla hos dem.

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Fick hjälp snabbt av personalen och hittade de jag sökte efter även om produkten inte levde upp till mina förväntningar!

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Jag tycker att försäljare vill bara sälja och det är okej, men ingen förklaring om den varan som vi köpte kanske han trodde att man läser innan man köper. Vet inte men det gick smidigt att köpa.
Tack

Risposta di POWER.se - Eskilstuna
Trevligt bemötande i butik. Inget att klaga på kring själva köptillfället, men produkten. Kyl och frys levereras hem och vi följer instruktionerna. 3 tim innan kontakten sätts i, 24 tim påslagen innan mat läggs in. När det var dags att lägga i maten var temperaturen i kylen 13°. Först efter ytterligare ett dygn har den kommit ner i temperatur och vi håller tummarna för att det håller sig där. Känns dock osäkert och termometern kommer att få ligga kvar för säkerhets skull.