Allt är kanon bra både varan och personalen Super trevlig hjälpsam personal i butiken och även på kundtjänst som jag kontaktade när jag trodde något blivit fel men nej då allt var i sin ordning.
L'azienda ha risposto
Mycket trevlig och kunnig försäljare som på ett mycket bra sätt guidade mig till en bra Dator för mina behov. Vid kassan lämnade de båda anställda Kassan just framför ögonen på mig när jag kom. Efte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En bra & trevlig person som var nyanställd och med helt rätt attityd och sätt. Och jag hittade en bra väska. När det gällde tv - avdelningen, som jag tittade in i finns det en del att önska när det gä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det man kan begära fungerade - varor kom fram på disken. Två problem dock: bad att få använda min bonus och såg efteråt att den inte drogs. Sorgligt då jag gick till Power av den anledningen. Lång vän... Leggi di più
Ålgårdsvägen 11, 506 30, Borås, Västra Götaland, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vid köp av stor Tv blev vi pålurade ett abonnemang som vi nte hade någon nytta av eftersom vi redan hade ett abonnemang. Detta gick inte att ångra eller avboka eftersom de köptes över disk. Nu var Tv2 hyggliga när de fick höra historien så de sade själva upp avtalet. Tack Tv 2 för detta.

Risposta di POWER.se - Borås
Vi har fått maximal hjälp och tillmötesgående i butiken.
Vi är jättenöjda, både i Power Borås knalleland och i Power Bäckebol Göteborg.

Risposta di POWER.se - Borås
Bra hjälp av personalen vid köpet.
Tog tyvärr väldigt lång tid vid instalationen, men det löste sig efter några timmar, personalen var hela tiden positiv och killen som gjorde instalarionen var verkligen supwr bra.

Risposta di POWER.se - Borås
En trevlig och kunnig säljare som gav oss all den hjälp som vi behövde.

Risposta di POWER.se - Borås
Trevlig och kunnig personal som tog dig tid åt en

Risposta di POWER.se - Borås
Smidig att beställa och hämta med click an collect.
Jag fick bra erbjudande på hörlurarna som funkar jättebra

Risposta di POWER.se - Borås
Jag har inte fått mina varor som jag har
köpt än. När jag fått dem kan jag säga om jagar nöjd.

Risposta di POWER.se - Borås
Det stod 5st i kassan när jag kom in, ingen sa hej. Bad om hjälp på golvet sedan. 3st i support disken och hjälpte en annan kund när jag skulle betala i kassan 2m där ifrån men först efter 2 min fick jag hjälp.
Behövs det så många för en kund?

Risposta di POWER.se - Borås
Vårt senaste besök till Power Borås blev tyvärr en extremt dålig upplevelse.
Jag gjorde en reservation av en vara i god tid och fick bekräftelse på att varan skulle hämtas i Power Bäckebol först. När produkten inte fanns där (vilket jag fick veta först i butiken på grund av inventeringsfel) behövde vi istället betala för att hämta den i Borås. Väl på plats i Power Borås möttes vi av en väntetid på cirka 45 minuter, trots endast en kund före.
Det som dock är mest anmärkningsvärt, och orsaken till denna recensionen, är bemötandet. Efter en kort kommentar från min kollega till mig (i normalt tonläge), om att han inte vill handla här mer med dessa väntetider, svarade den anställde (”T.L”) med att höja rösten och skälla ut oss över detta. När vi svarade T.L och bad om att bara få högtalaren så vi kunde gå tyckte T.L detta var "respektlöst" och fortsatte skälla och leva. Han fortsatte att gapa tills han bestämde sig för att "makulera ordern" och bad oss att lämna. Under tiden T.L skällde kunde vi bara be om att få produkten utlämnad, för att inte riskera att trigga honom mer. Vi hade ju alltså redan betalt för produkten.
Resultatet blev ändå att vi fick gå iväg en bit och alltså vänta tills T.L lämnade, för att då be en annan av hans kollegor att lämna ut varan. Detta gick då snabbt och smidigt utan problem.
Som om detta inte vore nog visade det sig dessutom att produkten inte var kompatibel på det sätt som personalen i butiken hade uppgett och som jag efterfrågat.
Helhetsintrycket är att logistik, kundservice och kvalitetskontroll brister allvarligt. Det väcker frågor kring hur verksamheten leds och prioriteras när grundläggande delar fallerar på detta sätt. Upplevelsen gör naturligtvis att man blir än oroligare över att handla här med en så pass bristande organisation. Särskilt när det börjar ge uttryck i kundupplevelsen.
Gör om och gör rätt eller lägg ned, sådana här upplevelser har man varken tid eller energi för!