POWER.se - Borås Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ålgårdsvägen 11, 506 30 Borås, Västra Götaland, SE

Valutata 5 stelle su 5

Allt är kanon bra både varan och personalen Super trevlig hjälpsam personal i butiken och även på kundtjänst som jag kontaktade när jag trodde något blivit fel men nej då allt var i sin ordning.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig försäljare som på ett mycket bra sätt guidade mig till en bra Dator för mina behov. Vid kassan lämnade de båda anställda Kassan just framför ögonen på mig när jag kom. Efte... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

En bra & trevlig person som var nyanställd och med helt rätt attityd och sätt. Och jag hittade en bra väska. När det gällde tv - avdelningen, som jag tittade in i finns det en del att önska när det gä... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Ålgårdsvägen 11, 506 30, Borås, Västra Götaland, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Borås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.624 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid

10 luglio 2026

Hej Sasha,

Tack Sasha för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är verkligen frustrerande när leveransen tar längre tid än väntat, och det är inte den upplevelse vi vill ge 😊

Vi har tagit din feedback vidare internt till varuhuset i Borås så att de kan se över både leveransflödet och uppföljningen kring sådana här ärenden 💬

Din återkoppling är värdefull för att förbättra våra rutiner framåt, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en bättre upplevelse nästa gång 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren var väldigt bra och lyssnade…

Säljaren var väldigt bra och lyssnade på vad jag sa!

11 luglio 2026

Hej Sebastian,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du kände dig lyssnad på.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Helena,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du tycker att POWER Borås är en bra butik att handla i.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Borås⚡

Valutata 5 stelle su 5

Fick jättebra hjälp för mitt inköp av…

Fick jättebra hjälp för mitt inköp av tangentbord fungerar jättebra

9 luglio 2026

Hej Raija,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp med ditt köp och att tangentbordet fungerar jättebra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Borås⚡

Valutata 4 stelle su 5

Har inte hämtat tvn ännu.Hemmafixarna…

Har inte hämtat tvn ännu.Hemmafixarna har lite ringt och bokat tid ännu.

Hej Bo!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi ser att det verkar som att din TV finns redo för upphämtning, så du är varmt välkommen in när det passar dig. Vi hoppas att allt går smidigt när du hämtar den och att du snart får njuta av din nya TV där hemma.

Vi förstår att det kan vara lite spännande att vänta på att allt ska bli klart, särskilt när man ser fram emot att få börja använda sin nya produkt. Förhoppningsvis blir resten av processen enkel och smidig.

När TV väl är på plats hoppas vi att den lever upp till dina förväntningar och att den får vara med om många härliga filmkvällar och favoritprogram framöver.

Tack igen för att du delade med dig av din upplevelse. Vi uppskattar din feedback och hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp!🌸

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal

Hej Victor,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Borås som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande.Kunskapsnivån var inte så…

Bra bemötande.Kunskapsnivån var inte så hög.

Hej Christer,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att höra att bemötandet var bra, även om upplevelsen inte var helt övertygande när det gäller kunskapsnivån.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Bra service

Hej Seraphine,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service hos POWER Borås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Kunnig personal

Kunnig personal, bra service.

Hej Stefan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde kunnig personal och bra service i Borås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Hej Kim,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande från personalen i Borås.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra och kunnig personal,kunde…

Mycket bra och kunnig personal,kunde sin sak,jag fick svar på mina frågor angående produkten jag köpte.Mycket nöjd.

Hej Stefan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp och tydliga svar på dina frågor i Borås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och extra kul att du är mycket nöjd med ditt köp.

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt bemötandePersonalen var behjälplig när jag inte…

Personalen var behjälplig när jag inte hittade produkten.

5 luglio 2026

Hej Eva-Britt,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att personalen kunde hjälpa dig att hitta rätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Borås.

Valutata 1 stelle su 5

Hade reserverat produkten men fanns…

Hade reserverat produkten men fanns inte när jag skulle hämta den.

5 luglio 2026

Hej Camilla!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse, även när allt inte gick precis som planerat. Det är såklart tråkigt när en reserverad produkt inte finns på plats vid hämtningstillfället. Vi förstår att det blir en besvikelse när man har planerat sitt besök och förväntar sig att allt ska vara redo.

Reservationer ska göra det enklare att få tag på det man är ute efter, så vi tar till oss att det här inte blev den smidigaste upplevelsen. Samtidigt är vi glada att du valde att handla hos oss och att du tog dig tiden att ge oss feedback. Sådana här omdömen hjälper oss att se vad vi kan fortsätta förbättra!

Vi hoppas att du ändå fick hjälp att hitta en bra lösning och att nästa besök hos oss känns betydligt bättre. Tack igen för att du hörde av dig!

Valutata 5 stelle su 5

Försäljaren var kunnig i varan jag…

Försäljaren var kunnig i varan jag köpte och förklarade skillnaden på billiga varianten och en dyrare, tog verkligen sin tid med mig som kund,är mycket nöjd

30 giugno 2026

Hej Stefanie,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig hjälp och att du kände att rätt tid lades på att förklara skillnaderna mellan alternativen. Sådant gör stor skillnad, och extra kul att du är mycket nöjd med besöket.

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick köpa ugn o spis till bra pris…

Jag fick köpa ugn o spis till bra pris men nu har det gått sex dagar ingen har hört av sig till mig. Jag betalar för transport o inmonterad mittnummer 0700442547.

Hej Börje!

Vi ser att du har gjort ett riktigt bra köp på ugn och spis till ett fint pris, kul att det blev en bra affär för dig! Vi förstår samtidigt att det inte känns helt optimalt när det går flera dagar utan någon återkoppling kring leverans och installation. Särskilt när du har valt en lösning där både transport och inmontering ingår, då vill man gärna veta vad som händer.

I vissa fall kan det ta lite extra tid att synka bokningar mellan lager och leverans, men du ska absolut inte behöva känna dig osäker under tiden.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt och kolla upp exakt status på din order. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@power.se så kopplar vi in våra leveransspecialister direkt.

Valutata 5 stelle su 5

Fett nice service och jag fick precis…

Fett nice service och jag fick precis vad jag ville ha med garanti ifall jag skulle klanta mig med min senaste Samsung Buds Pro 4 lurar.

Hej Ari,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och hittade precis det du var ute efter.

Härligt också att du känner dig trygg med ditt köp och garantin.

Bra försäljare

Hej Lennart,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att du uppskattade hjälpen i Borås.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med ditt köp och att vi får välkomna dig igen.

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service. Stog först i kön i ca 5-6 min och där går personal in och ut hela tiden men ingen som ville att jag betala. Tillslut kommer där någon och hon vart inte så pigg på livet.

29 giugno 2026

Hej Marcus,

Tack för att du berättar om din upplevelse. Vi beklagar att du fick vänta i kassan och att bemötandet inte kändes välkomnande.

Så ska det självklart inte vara hos oss, och vi ser allvarligt på det du beskriver. Vi tar med oss din feedback för att säkerställa bättre service framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Bra service. Kunnig personal. Väldigt nöjd.

Bra personal. Trevligt bemötande.
Kunnig personal.
Väldigt nöjd.

25 giugno 2026

Hej Cecilia,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen, bemötandet och den kunniga personalen i Borås. Sådant uppskattas verkligen.

Personalen missade min bonus

Det man kan begära fungerade - varor kom fram på disken. Två problem dock: bad att få använda min bonus och såg efteråt att den inte drogs. Sorgligt då jag gick till Power av den anledningen. Lång väntan drar också ner betyget

23 giugno 2026

Hej Hasse,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det är bra att varorna kom fram till disken som de skulle, men det är tråkigt att bonusen inte drogs och att väntetiden drog ner helhetsintrycket.

Vi uppskattar att du lyfter båda delarna. Din återkoppling är värdefull för POWER Borås.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Borås⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più