Power Tromsø, og ansatt i kassen var jo helt på bærtur. Kunne ikke hjelpe meg med å finne riktig lader til produktet. Svært lite serviceinnstilt, og dessuten ikke hyggelig i det hele tatt.
Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte! Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før... Leggi di più
Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Leggi di più
Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved hjemkomst leste jeg bruksanvisnigen vor det sto at skulle få 1pk. støvsugerpose med på kjøpet. Returnerte til Power påskeaften å la fram min sak, men nei ble fo... Leggi di più
Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Veldig god kundeservice! Fikk bytta en vare som jeg ikke var fornøyd med. Enkelt og greit!

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Flåtte priser men mangler kablene for strøm til begge tvene og fjernkontroll til den ene teven…..

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Raskt levering men en god del forsinkelse kjøpt dato 13.06.26. Levering 29.06.26. Pga Power sin lagerstatus/ sistemfeil.

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Utidig pågående selger som vil selge telefonabonnement.

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Rask og god veiledning slik at jeg fant ut hvilket produkt jeg skulle velge

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Bestilte Klikk og hent. Fikk beskjed om at varen kunne hentes. Møtte opp og fikk beskjed om at de ikke hadde varen likevel. Fikk beskjed om at de kunne bestille, og at leveringstiden var 2 uker. Fikk beskjed om at de skulle ta kontakt når varen var kommet. Var innom etter 2 uker. Ingen vare. Deretter hørte vi ingenting. Etter 5-6 uker var vi innom igjen. Da var varen kommet, men ingen beskjed var blitt sendt. Dårlig kundeservice og kommunikasjon virker å være det man får når man handler på Power. At varen har mye lengre leveringstid enn avtalt har skjedd de to siste gangene jeg har handlet der, så nå er jeg ferdig med Power. Blir nok Elkjøp neste gang.

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte!
Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før jeg fikk snakke med en av de ansatte. De hadde solgt vekk alle uåpnede powerbanks, så de kunne bare gi meg en av utstillingsmodellene. Originalt i pakken kommer det en USB-C ladekabel, som jeg ikke fikk. Jeg måtte selv dobbeltsjekke på nettsiden, da jeg stusset over at jeg kun fikk selve powerbanken. Jeg måtte derfor gå tilbake for å få en off-brand usb-usbC ladekabel. Synes dette var en veldig kjedelig opplevelse.

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Det var noe lang ventetid før man ble betjent,mang ventet og kun en poweransatt ved betjeningsskranken. Da vi omsider ble betjent var den ok. Venter fremdeles på mobiltelefonen jeg bestilte 9.juni, ingen beskjed fra dere hittil
Mvh
Per-Magne Solvoll

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Fordi jeg er veldig fornøyd.
Vart en veldig hyggelig konsultasjon med butikkmedarbeider han vart veldig nøye, han vart flink å hyggelig og han har veldig god kompetanse!

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Lite personal, måtte stå lenge å vente før det kom betjening
God service da hjelpen endelig kom.🥰

Risposta di Power.no - Tromsø Jekta
Veldig god kundeservice og kompetent medarbeider:)