Power.no - Tromsø Jekta Recensioni

TrustScore 4 su 5

Karlsøyvegen 12,, 9015 Tromsø, NO

Power Tromsø, og ansatt i kassen var jo helt på bærtur. Kunne ikke hjelpe meg med å finne riktig lader til produktet. Svært lite serviceinnstilt, og dessuten ikke hyggelig i det hele tatt.

Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte! Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før... Leggi di più

Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Leggi di più

Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved hjemkomst leste jeg bruksanvisnigen vor det sto at skulle få 1pk. støvsugerpose med på kjøpet. Returnerte til Power påskeaften å la fram min sak, men nei ble fo... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tromsø Jekta

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8538 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fornøyd

Kjapt, trygt og enkelt med klikk&hent

13 luglio 2026

Hei VERONIKA,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at klikk og hent opplevdes som kjapt, trygt og enkelt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Power Tromsø

13 luglio 2026

Hei Karoline,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er leit å høre at besøket hos POWER Tromsø ikke svarte til forventningene, særlig når du trengte hjelp til å finne riktig lader.

Vi setter pris på at du sier ifra. Tilbakemeldinger som dette er viktige og blir tatt med videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø⚡

Hyggelig personale og god service

11 luglio 2026

Hei Helene,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hyggelig personale og god service hos POWER Tromsø Jekta.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice! Fikk bytta en vare som jeg ikke var fornøyd med. Enkelt og greit!

11 luglio 2026

Hei Stefan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, og at varebyttet gikk enkelt og greit.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Flåtte priser men mangler kablene for…

Flåtte priser men mangler kablene for strøm til begge tvene og fjernkontroll til den ene teven…..

4 luglio 2026

Hei kim,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at prisene falt i smak, selv om det selvfølgelig er kjedelig at strømkabler og fjernkontroll manglet.

For små varer eller varer med manglende deler er den raskeste løsningen å ta produktet med til en POWER-butikk, så vil de hjelpe deg med å finne en løsning der.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Raskt levering men en god del…

Raskt levering men en god del forsinkelse kjøpt dato 13.06.26. Levering 29.06.26. Pga Power sin lagerstatus/ sistemfeil.

26 giugno 2026

Hei KORNEL,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at leveringen gikk raskt til slutt, selv om ventetiden i forkant ble lengre enn forventet.

Vi beklager at forsinkelsen påvirket opplevelsen din. Tilbakemeldingen din er verdifull, og den tar vi med oss videre.

God service og hjelpsom

God service og hjelpsom

26 giugno 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hjelpsom hjelp hos POWER Tromsø Jekta.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Utidig pågående selger som vil selge…

Utidig pågående selger som vil selge telefonabonnement.

16 giugno 2026

Hei P.E.B.

Takk for at du gir oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Forstår at det er frustrerende å bli tilbudt noe du føler du ikke trenger, og jeg beklager at selger her opplevdes som pågående og utidig. Vi tar med oss din tilbakemelding videre og vil arbeide med dette internt for å gå over hvordan vi forholder oss til mersalg og kundevennlighet.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Hi Jonny,

Thank you for the great review and for sharing your experience.

It is wonderful to see such positive feedback, and we truly appreciate you taking the time to leave it.

We hope you continue to enjoy your purchase and that we can welcome you again in the future.

Rask og god veiledning slik at jeg fant…

Rask og god veiledning slik at jeg fant ut hvilket produkt jeg skulle velge

19 giugno 2026

Hei WENCHE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god veiledning, og at det gjorde det enklere å velge riktig produkt.

Dårlig kommunikasjon og service

Bestilte Klikk og hent. Fikk beskjed om at varen kunne hentes. Møtte opp og fikk beskjed om at de ikke hadde varen likevel. Fikk beskjed om at de kunne bestille, og at leveringstiden var 2 uker. Fikk beskjed om at de skulle ta kontakt når varen var kommet. Var innom etter 2 uker. Ingen vare. Deretter hørte vi ingenting. Etter 5-6 uker var vi innom igjen. Da var varen kommet, men ingen beskjed var blitt sendt. Dårlig kundeservice og kommunikasjon virker å være det man får når man handler på Power. At varen har mye lengre leveringstid enn avtalt har skjedd de to siste gangene jeg har handlet der, så nå er jeg ferdig med Power. Blir nok Elkjøp neste gang.

16 giugno 2026

Hei Karoline,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det du beskriver er absolutt ikke godt nok av oss, at varen ikke var tilgjengelig og måtte bestilles oss for så at du ikke fikk noen oppdatert informasjon om at den hadde ankommet og at det tok opptil flere uker før du fikk utlevert varen er ikke slik det skal være hos oss og jeg beklager veldig for dette.😥

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon for ulempen dette har medført deg. Mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Fikk kun utstillingsmodell

Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte!

Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før jeg fikk snakke med en av de ansatte. De hadde solgt vekk alle uåpnede powerbanks, så de kunne bare gi meg en av utstillingsmodellene. Originalt i pakken kommer det en USB-C ladekabel, som jeg ikke fikk. Jeg måtte selv dobbeltsjekke på nettsiden, da jeg stusset over at jeg kun fikk selve powerbanken. Jeg måtte derfor gå tilbake for å få en off-brand usb-usbC ladekabel. Synes dette var en veldig kjedelig opplevelse.

18 giugno 2026

Hei Phil,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss en omtale, det setter vi stor pris på.

Jeg er så glad for å se at butikken har tatt kontakt med deg og ordnet opp i saken din, jeg forstår godt at du opprinnelig var frustrert over det som skjedde, men jeg håper du nå føler deg bedre ivaretatt av butikken 🤗

Tusen takk for at du har endret din omtale, vi skal gjøre vårt beste for å fortjene disse stjernene også i fremtiden!

Ønsker deg en fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake er du alltid hos oss 🧡

POWER

Det var noe lang ventetid før man ble…

Det var noe lang ventetid før man ble betjent,mang ventet og kun en poweransatt ved betjeningsskranken. Da vi omsider ble betjent var den ok. Venter fremdeles på mobiltelefonen jeg bestilte 9.juni, ingen beskjed fra dere hittil
Mvh
Per-Magne Solvoll

9 giugno 2026

Hei Per-Magne,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik vi ønsker at et besøk hos oss skal oppleves, og vi beklager ventetiden du møtte i butikken.

Det er bra å høre at hjelpen var ok da du først ble betjent. Samtidig forstår vi godt at det er frustrerende å fortsatt vente på mobiltelefonen uten oppdatering etter bestillingen 9 juni 2026.

Du kan sjekke status på bestillingen i MyPOWER under «Ordre og kvitteringer», eller via lenken i ordrebekreftelsen hvis du har den tilgjengelig. Det kan også være lurt å se i søppelpost og kontrollere at kontaktinformasjonen din er oppdatert, siden oppdateringer om forsinkelser sendes på e-post og SMS.

Takk igjen for ærlig tilbakemelding. Vi setter pris på at du sier ifra.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tromsø Jekta⚡

Fordi jeg er veldig fornøyd.

Fordi jeg er veldig fornøyd.
Vart en veldig hyggelig konsultasjon med butikkmedarbeider han vart veldig nøye, han vart flink å hyggelig og han har veldig god kompetanse!

13 giugno 2026

Hei Attila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Tromsø Jekta, og at du fikk grundig, hyggelig og kompetent hjelp i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen.

Hei kirsti,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med betjeningen hos POWER Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Lite personal

Lite personal, måtte stå lenge å vente før det kom betjening
God service da hjelpen endelig kom.🥰

10 giugno 2026

Hei Ann-Britt,

Takk for at du velger å gi oss din tilbakemelding.

Jeg beklager for at det tok tid før de ansatte var tilstede der du var og du ble ventende, her vil jeg nok tro at de var opptatt med utpakking av varer og lignende som gjorde at de dessverre ikke var like oppmerksomme som de burde ha vært.

Men jeg er glad for at hjelpen og servicen du fikk til slutt var god og at du er fornøyd med den!🧡

Ønsker deg en fin dag videre.✨

POWER

Veldig god kundeservice og kompetent…

Veldig god kundeservice og kompetent medarbeider:)

10 giugno 2026

Hei Hege,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med god service og en kompetent medarbeider hos POWER Tromsø Jekta.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tromsø Jekta⚡

Super butikk og supre ansatte fortsett…

Super butikk og supre ansatte fortsett med det

3 giugno 2026

Hei Odd-Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken og de ansatte ga deg en så god opplevelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi tar det gjerne med videre.

Great fast service

7 giugno 2026

Hi Consumer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

hyggelig betjening

Som alltid hyggelig betjening og enkel handel.

6 giugno 2026

Hei Trond,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hyggelig betjening og en enkel handel hos POWER Tromsø Jekta. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.