Power.no - Tromsø Jekta Recensioni 54

TrustScore 4 su 5

4,1

Karlsøyvegen 12,, 9015 Tromsø, NO

Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Leggi di più

Selger var absolutt hjelpsom og vennlig. Datasystemet ikke oppdatert. Systemet sa at dere var utsolgt for varen, selger gikk og sjekket varehyllen manuelt, og fant det jeg skulle ha! Ikke bra! Videre... Leggi di più

Skulle kjøpe skriver, men for lite informasjon på nett. Kunnskapsrik selger som kjente produktet. Han maste ikke om forsikring på en skriver. Et stort pluss. Jeg kjøpte skriveren.

1. Negozio di elettronica

• Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tromsø Jekta

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Rask service

31 gennaio 2026

Hei Paal,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde rask service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

God hjelp fine priser….poeng er…

God hjelp fine priser….poeng er fantastisk og spare…

8 aprile 2026

Hei Merete,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk og prisene våre. Vi er glade for at du opplever poengsystemet vårt som nyttig for å spare penger. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og teamet på Tromsø Jekta.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Rask og god reklamasjon på var

Meget bra servise.

10 aprile 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god reklamasjonsbehandling, og at du var fornøyd med servicen vår. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Ble sendt fra kassa

Ble sendt fra kassa, til hvitevarer,for å betale for en mix master!!!

10 aprile 2026

Hei Jøril,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi ser at du har hatt en opplevelse i butikken som ikke var helt optimal når du skulle betale for din kjøkkenmaskin. Det høres ut som det var litt forvirring rundt betalingsprosessen når du ble sendt mellom ulike avdelinger.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss, og vi vil gjerne sørge for at slike situasjoner håndteres bedre i fremtiden. Kundeopplevelsen er viktig for oss, og vi ønsker at handleturen skal være så smidig som mulig.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Jeg veldig fikk god hjelpe og hyggelig…

Jeg veldig fikk god hjelpe og hyggelig ansatte, god kunskaper. Handelie dær ofte.

8 aprile 2026

Hei Rebekka,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp og opplevde hyggelige ansatte med gode kunnskaper på Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du handler hos oss ofte og at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser.

Dyktige selgere!

Topp betjening som kan jobben sin!

7 aprile 2026

Hei Iris,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god service hos våre dyktige selgere på Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved…

Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved hjemkomst leste jeg bruksanvisnigen vor det sto at skulle få 1pk. støvsugerpose med på kjøpet. Returnerte til Power påskeaften å la fram min sak, men nei ble forklart at det er en kampanje fra Miele. Jeg er snart 80 år og ikke god på smarttelefon,fikk hjelp av betjeingen å registere meg og fant ikke tilbudet men kr303. skam!

2 aprile 2026

Hei tor nicolaysen,

Tusen takk for tilbakemeldingen din angående Miele støvsugeren M1 du kjøpte 1. april. Jeg forstår at det er frustrerende når du opplever at noe som skulle følge med produktet ikke var inkludert.

Når det gjelder støvsugerposer som skal følge med som en del av en kampanje fra Miele, kan dette være spesifikke tilbud som varierer. Siden du har opplevd forvirring rundt dette og ikke fikk den hjelpen du trengte i butikken, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

De kan se nærmere på din bestilling og avklare om det var en kampanje som skulle gjelde for ditt kjøp, og hjelpe deg med en løsning.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt. Samme pris på varen da di ikke kunne levere den som var på tilbud.

2 aprile 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde handelen som kjapp og enkel. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss på Tromsø Jekta, og det er hyggelig at du fikk samme pris på varen selv om den opprinnelige tilbudsvaren ikke var tilgjengelig.

Din positive opplevelse betyr mye for oss, og vi håper du blir fornøyd med kjøpet ditt!

Good service

1 aprile 2026

Hi ESTELA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen på Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kjapt og greit ekspedert

Kjapt og greit ekspedert. Det tok ikke lang tid før bestillingen kom. God hjelp i butikken😊.

30 marzo 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk rask og smidig ekspedisjon, og at teamet vårt i butikken kunne hjelpe deg godt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Skulle kjøpe skriver

31 marzo 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår butikk på Tromsø Jekta. Det gleder oss at selgeren vår kunne gi deg den kunnskapen du trengte om skriveren, og at du følte deg godt ivaretatt uten unødvendig press om tilleggsprodukter.

Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss, og håper du blir fornøyd med ditt nye kjøp!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Måtte opp til hvitevareavf før utlevering

Måtte opp til hvitevareavdelingen før man kunne få varene på lageret.
Unødvendig i 2026.

28 marzo 2026

Hei Knut,

Jeg setter veldig pris på at du tar deg tiden til å legge igjen en anmeldelse av oss.

At du måtte opp i hvitevareavdelingen i butikken før du skulle hente ut varen din kan jeg forstå at oppleves som unødvendig, spesielt hvis man kun ønsker å hente vare for så å dra igjen og jeg beklager ulempen dette har medført.

Dette er blitt sendt videre til butikk, slik at de kan se videre på saken og sine rutiner.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hyggelig og serviceminded ansatt

Hjelpsom og hyggelig ansatt

20 marzo 2026

Hei kirsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med våre ansatte i Tromsø Jekta.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Hadde en fin opplevelse og betjeningen…

Hadde en fin opplevelse og betjeningen var hjelpsom og hyggelig

19 marzo 2026

Hei Beate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss på Tromsø Jekta, og at teamet vårt kunne gi deg hjelpsom og hyggelig betjening. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Hei Evelyn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening på Tromsø Jekta. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

veldig veldig hyggelig personal

En veldig veldig hyggelig personal

10 marzo 2026

Hei Roy,

Så hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss på Tromsø Jekta! Det er alltid gøy når personalet vårt får skryt for god service. Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din!

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

God opplevelse å hyggelig betjening

God opplevelse å hyggelig betjening

5 marzo 2026

Hei Agnar,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du hadde en god opplevelse med hyggelig betjening hos oss på Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Den service jeg fikk av selger FRODE på…

Den service jeg fikk av selger FRODE på JEKTA TROMSØ var bare superbra. En hyggelig handel av ny IPad.

24 febbraio 2026

Hei Asrunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god service ved kjøp av din nye iPad. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

rimeleg bra

28 febbraio 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes det var rimelig bra. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God kundeservice

God kundeservice og hjelp 🙂

27 febbraio 2026

Hei Svein Ove Albrigtsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice og fikk den hjelpen du trengte. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.