Power.no - Tromsø Jekta Recensioni

TrustScore 4 su 5

Karlsøyvegen 12,, 9015 Tromsø, NO

Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Leggi di più

Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved hjemkomst leste jeg bruksanvisnigen vor det sto at skulle få 1pk. støvsugerpose med på kjøpet. Returnerte til Power påskeaften å la fram min sak, men nei ble fo... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tromsø Jekta

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.319 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hyggelige og hjelpsomt personale

Hyggelige og hjelpsomt personale, både i kassa og på lageret.

25 agosto 2026

Hei Lise,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsomt personale, både i kassen og på lageret. Vi i Tromsø Jekta setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger er nettopp det som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Rask levering

Rask levering

20 agosto 2026

Hei Ingebjørg,

Takk for at du deler din opplevelse med oss! Det gleder oss å høre at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med din bestilling.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering, og vi håper du får glede av produktet ditt i lang tid fremover.

Flott betjening og fikk det vi ba om

Flott betjening og fikk det vi ba om

23 agosto 2026

Hei Jan-Tore,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk flott betjening og fikk det du ba om hos oss i Tromsø. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å gi vår beste innsats hver dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Kjøp av tørketrommel klikk og hent

Bestilte på klikk og hent med henting i Tromsø, fornøyd med kundebehandlerens service ved betaling.

19 agosto 2026

Hei Brit-Elin,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse med kjøp av tørketrommelen din via klikk og hent i Tromsø. Det er alltid deilig å få bekreftelse på at kundebehandleren vår ga deg den servicen du fortjener. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss og andre. Håper tørketrommelen din vil tjene deg godt i mange år fremover!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Bra service og snille ansatte

God service

20 agosto 2026

Hei Noah,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du opplevde bra service og møtte snille ansatte hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du får like gode opplevelser hos oss i fremtiden også.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Lite hjelp og få av personalet.

Lite hjelp og få av personalet.

19 agosto 2026

Hei Roy,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er alltid nyttig å høre hvordan det fungerer hos oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi en vurdering. Vi vil gjerne sikre at alle som besøker oss får god hjelp og veiledning, så dette er viktig for oss å ta med oss videre. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse neste gang du besøker POWER Tromsø Jekta, slik at vi kan vise deg den servicen vi streber etter å levere.

Veldig fornøyd med produktene

Veldig fornøyd med produktene

18 agosto 2026

Hei Musab,

Så utrolig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med produktene dine! Det er akkurat slik opplevelsen vi ønsker at du skal ha når du handler hos oss. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, det betyr mye.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Hvorfor gå opp i butikken for å betale…

Hvorfor gå opp i butikken for å betale å så måtte gå ned på hovedlageret? Kunne man ikke fått beskjed om å dra ditt med en gang å bare betale der?

Produktet var heller ikke særlig bra

15 agosto 2026

Hei Steve,

Hei Steve! 😊 Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er utvilsomt frustrerende å måtte gå opp i butikken for å betale for så å gå ned til hovedlageret for å hente produktet, når det ville vært mye enklere å få beskjed om å dra direkte til lageret og betale der. Vi forstår godt at dette føles som en unødvendig og forvirrende prosess.

Vi vil ta denne tilbakemeldingen videre internt for å se på hente- og betalingsrutinene ved vår avdeling på Jekta i Tromsø, slik at vi kan forbedre informasjonen som gis ved reservasjon og ordrehenting. 🤗

Når det gjelder produktet du ikke var fornøyd med, vil vi gjerne se nærmere på dette. Hvis du ønsker å reklamere på produktet, kan du ta med kvittering og produktet inn til butikken, så vil de hjelpe deg videre med reklamasjonen. 💬

Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang!

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Fant ikke den varen jeg hadde…

Fant ikke den varen jeg hadde bestilt,måtte ta en annen farge.

Hei Frank,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra at du likevel fant en løsning, selv om det ikke ble akkurat varen du hadde bestilt. Samtidig forstår vi at det trekker ned når riktig variant ikke var tilgjengelig som forventet.

Tilbakemeldingen din er verdifull, og vi setter pris på at du tok deg tid til å skrive den.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Han som hjalp oss hadde kunnskap og…

Han som hjalp oss hadde kunnskap og var hjelpsom.

4 agosto 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk kunnskapsrik og hjelpsom veiledning hos POWER Tromsø Jekta. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Hyggelig betjening!

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig betjening hos POWER Tromsø Jekta.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

Kunnskapsrik betjening

Kunnskapsrik betjening. Gode løsninger i min sak.

Hei Svein-Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kunnskapsrik betjening og fikk gode løsninger i saken din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Tromsø Jekta.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Vi kom for å se på vask og…

Vi kom for å se på vask og blandebatteri. Møtte på selger som var veldig kundevennlig og hjalp oss så godt han kunne. Spurte om anbefaling om tv og den servicen og forståelsen av vårt behov var fantastisk. Tusen takk til Emanuel (EMA304960)

9 agosto 2026

Hei Raymond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Tromsø Jekta ble så bra, og at dere fikk god hjelp både med vask, blandebatteri og anbefaling av TV.

Det er ekstra fint å høre at servicen opplevdes som både vennlig, forståelsesfull og nyttig. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kundevennlighet!

Jeg kom til kassen, spurte medarbeider etter stekepanner som var dagens tilbud! Fikk til svar: Gå til avdelingen der borte og hør om det er flere igjen. Jeg svarte: Kommer til deg for å få svar på det spørsmålet, du kan jo gå inn på PC-en for å sjekke det, så slipper jeg å gå så langt. (Jeg er 81 år) Medarbeideren ble nok litt flau, for etterpå gikk alt greit!

7 agosto 2026

Hei Aud,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er godt å høre at det ordnet seg til slutt, men møtet i kassen burde selvfølgelig vært mer hjelpsomt fra start, særlig når du kom med et enkelt spørsmål.

Vi setter pris på at du sier ifra om dette. Tilbakemeldingen din er viktig, og rutinene rundt serviceopplevelsen vil bli tatt med videre til vurdering.

Takk igjen for en ærlig og tydelig tilbakemelding.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Fordi jeg fikk god hjelp

Fordi jeg fikk god hjelp av en hyggelig ansatt.

6 agosto 2026

Hei Ingunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos POWER Tromsø Jekta, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Veldig hjelpsom ansatt med mye…

Veldig hjelpsom ansatt med mye kunnskap. Fin og hyggelig å prate med også!

6 agosto 2026

Hei Fredrick,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp, og at opplevelsen hos POWER Tromsø Jekta var både kunnskapsrik og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Klikk og hent

Klikk og hente, kjapt og gale. 😃

5 agosto 2026

Hei EVA,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at Klikk og hent gikk kjapt og greit hos POWER Tromsø Jekta. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Telefonkjøp

Kjøper en telefon som jeg ikke har sett på som mulig kjøp
Men god kundebehandler fikk jeg en telefon som ga meg mange penger spart ca 7000 kr og det var ett godt kjøp
Takk til dere ved telefondisken

3 agosto 2026

Hei Ove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp ved telefondisken, og at du endte opp med en telefon du ble fornøyd med. Ekstra kjekt er det selvfølgelig når det også føles som et godt kjøp.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡

Synes det er forkastelig å ta nesten…

Synes det er forkastelig å ta nesten like mye betalt for å legge på beskyttelse skjerm som den koster

31 luglio 2026

Hei Egil,

Takk for tilbakemeldingen. Jeg forstår godt at prisen kan oppleves høy når skjermbeskyttelsen nærmer seg kostnaden på selve produktet.

Fast Skin er en tjeneste der filmen tilpasses enheten og monteres profesjonelt i butikk, og prisene varierer etter type og styrke. For denne tjenesten ligger prisene mellom 400 kr og 600 kr.

Vi setter pris på at du sier ifra om hvordan dette oppleves, og innspillet ditt er viktig.

jeg fikk det jeg skulle ha fort å enkelt

jeg fikk det jeg skulle ha fort å enkelt

18 luglio 2026

Hei Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk det du skulle ha raskt og enkelt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tromsø Jekta⚡