Power.no - Tiller Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075 Tiller, NO

Var på Power Tiller og handlet med Robin T. den 11/6-26. Veldig godt fornøyd med varekunnskap, service og opplysninger om tilbud og muligheter. En selger som vet å lytte til, tilpasse seg kunden,... Leggi di più

Jeg hadde bestemt meg for et produkt på forhånd. Men selger ga meg råd at jeg måtte vurdere annet produkt mot det jeg ville ha. Til slutt ga jeg hene rett at det var et bedre valg

Spurte om ipad 11 ang mypower dager fikk høre at det var 10% av 2 selgere etter den 3 selgern fikk høre at det var det ikke jeg mener at power skulle godt med på den og gitt kunden medhold.den 3 selge... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tiller

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8313 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!

Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!

14 luglio 2026

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en fin opplevelse hos POWER Tiller. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Bedre betjening ved clik og hent

Bedre betjening ved kassen clik og hent.Har kjøpt varen på net når jeg skulle hente varen ble jeg sagt å gå inn i butikken og hente varen selv

Hei Avdyl,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik klikk og hent skal fungere, og jeg forstår godt at dette var en skuffende måte å bli møtt på i butikken. 😊

Tilbakemeldingen din om betjeningen ved klikk og hent i Tiller er tatt videre internt, slik at butikken kan se nærmere på rutinene rundt utlevering og service i hentepunktet. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Jeg hadde bestemt meg for et produkt på…

Hei Inge,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode råd i butikken, og at det endte med et produktvalg du ble fornøyd med.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din fra POWER Tiller. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hei Jahn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Tiller.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

God service! Valgte Click & Collect. Varen klar for henting kjapt, hyggelig personale.

7 luglio 2026

Hei Ann-Mari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at Click & Collect gikk raskt og smidig, og at opplevelsen i Tiller-butikken var så god.

Hei Bolethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang, og at opplevelsen hos POWER Tiller var så god.

God service, hyggelige personalet

4 luglio 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelige ansatte hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

veldig god service. alltid hyggelig og komme der.

kjøper alt av det jeg trenger hos power.
alltid hyggelig og handle der.

3 luglio 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service og at det alltid er trivelig å handle hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du velger oss når du trenger noe, og håper vi får gleden av å hjelpe deg mange ganger fremover.

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse! Trivelige ansatte som alltid smiler og er hyggelige, kommer med gode råd, og har god kunnskap på alle avdelingene! Den solblide nordleningen i kassen er toppen av kransekaken på slutten av en allerede hyggelig handel, og gjør opplevelsen bare enda bedre! TOP NOTCH!

30 giugno 2026

Hi Kjempefornøyd,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Tiller ble så bra, og at både gode råd, kunnskap og den gode stemningen gjorde handelen ekstra fin.

Slike ord setter vi stor pris på, og det er spesielt hyggelig å høre at opplevelsen i kassen ble prikken over i-en. Dette skal virkelig tas med videre.

Hyggelig butikkmøte

Blide og fornøyde betjening bak disken. Flott service og hadde bestilte varen klar til henting. Hyggelig møte og kommer gjerne tilbake.

2 luglio 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et godt møte i butikken, fikk god service og at varen var klar til henting som forventet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du gjerne kommer tilbake.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Det er pga meget høflig og hjelpsom…

Det er pga meget høflig og hjelpsom kundebehandler som utførte en meget god service til en uvitende kunde.

2 luglio 2026

Hei Sten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så høflig og hjelpsom service, og at opplevelsen ble så god.

Robin Torvestre

Vil skryte av Robin Torvestre som ga meg kjempegod hjelp med PC. Informativ og positiv! Dette var så god kundeservice som andre butikker bare kan drømme om :-)

26 giugno 2026

Hei Robin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp med PC, og at opplevelsen var både informativ og positiv. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Fikk veldig god hjelp!

Likte hjelpen vi fikk

30 giugno 2026

Hei Guro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og hadde en god opplevelse hos POWER Tiller.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Alltid hyggelig och fornøyd ved handel…

Alltid hyggelig och fornøyd ved handel på Power!

22 giugno 2026

Hei Robert,

Tusen takk for de hyggelige ordene! Det er veldig kjekt å høre at du alltid er fornøyd når du handler hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Svært god kundeservice på support og…

Svært god kundeservice på support og lager på power tiller når thomson tv sluttet å virke bare noen timer før vm kampen mot Frankrike. Den blir tatt retur og jeg får penger tilbake. Ble kjøpt dyrere tv

28 giugno 2026

Hei Erling,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp fra både support og lager på POWER Tiller i en stressende situasjon.

Sånt setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at du fikk en god løsning da TV-en sluttet å virke rett før kampen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Imøtekommende personale

Imøtekommende personale. Vedkommende ga meg nok opplysninger til å beslutte å kjøpe. Kort ventetid i butikken…jeg handler generelt mye på Power

24 giugno 2026

Hei Magne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde imøtekommende hjelp, kort ventetid og god veiledning i butikken.

Ekstra hyggelig er det også å høre at du handler mye hos POWER. Vi setter stor pris på tilliten og på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at alt gikk greit, og at du hadde en trivelig opplevelse i butikken.

Hei Stein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk utrolig god service hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Null hjep fra support hus Power Tiller

Null hjep fra support hus Power Tiller, falske løfter, avdelingsleder vil ikke snakke med kunder heller, dårlig

17 giugno 2026

Hei RS,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Jeg beklager for den negative erfaringen du har hatt i møte med oss, butikken er informert om din tilbakemelding og sier de har vært i kontakt med deg. Jeg håper du føler de tok din sak seriøst og at dere fikk klarnet opp i det som skjedde.🧡

Skulle du ønske å endre på din omtale av oss så hadde vi satt stor pris på dette, men bare om du selv føler det er riktig.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God kundebehandling

God kundebehandling, ansatte har bra med kunnskap av produktet vi kjøpte

20 giugno 2026

Hei Salim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundebehandling, og at de ansatte hadde god kunnskap om produktet dere kjøpte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.