Power.no - Tiller Recensioni 85

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075 Tiller, NO

Flotte produkter - litt ung og umoden selger som hadde som KPI å pushe klargjøring tv'n jeg kjøpte, kabler og forsikring på toppen av det ene produktet jeg forespurte! TV må selges alltid ferdig klarg... Leggi di più

Likte behandlingen i butikken. AI skrevet bruksanvisning? Kjøleskapet må ikke stå i mørkt rom står det der. Hadde ikke betalt for utpakking, men på kjøpskvitteringen står det at man ikke skal signere... Leggi di più

Blid hyggelig hjelpsom betjening,og ikke minst hurtig hjelp slipper og gå rundt og lete og spekulere Ingen i deres bransje i Trondheim har slik seviceTakk ogTakk.

Meget god service! Var i kontakt med 2 svært løsningsorienterte ansatte. De samarbeidet godt for å finne en god løsning for å dekke mitt behov og jeg fikk hjelp til akkurat det jeg trengte.

1. Negozio di elettronica

• Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tiller

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Vi fikk hjelp med en gang

Vi fikk hjelp med en gang

19 maggio 2026

Hei Tordis,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at dere fikk hjelp med en gang. Det setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at besøket hos POWER Tiller ga en god opplevelse.

Hei Efrem,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at POWER er favorittbutikken din.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Alltid fornøyd når jeg oppsøker dere.

Alltid fornøyd når jeg oppsøker dere.
Blide og hjelpsomme ansatte, både med kjøp og retur.

16 maggio 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsene hos POWER Tiller har vært så gode, både ved kjøp og retur. Blide og hjelpsomme ansatte er akkurat det vi ønsker å levere hver dag.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Blid hyggelig hjelpsom betjening,og…

9 maggio 2026

Hei May,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask, hyggelig og hjelpsom service hos POWER Tiller. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi tar det med oss videre.

Raskt og enkel handel

Raskt og enkel handel

4 maggio 2026

Hei Andre,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at handelen var rask og enkel. Det setter vi stor pris på.

Support veldig flinke

Support veldig flinke

5 maggio 2026

Hei Mary,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde supporten som veldig flinke. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening, fikk god hjelp til å velge riktig produkt.

11 aprile 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig produkt, og at opplevelsen i Tiller var så bra.

Veldig innformativt

Hei Harald,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var informativ.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

fikk meget god hjelp

fikk meget god hjelp

1 maggio 2026

Hei Rune,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god hjelp i butikken.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Meget flinke fagfolk som jobber i…

Meget flinke fagfolk som jobber i butikken. Kundevennlig og serviceorientert

29 aprile 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i butikken var kundevennlig og serviceorientert. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hei Am,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp ved kjøp av TV.

Hei FINN,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde ryddig og god kundebehandling.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Fikk den hjelpa jeg trengte og svar på…

Fikk den hjelpa jeg trengte og svar på spørsmålene.

28 aprile 2026

Hei kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte og gode svar på spørsmålene dine.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Vanskelig ekspeditør som bare vil selge mer…

Vanskelig ekspeditør som bare vil selge på ekstra og dyrere. Kom for å kjøpe ett produkt annonsert til 3299,- men prøver gang på gang å selge samme type produkt til 6499,- og oppover. Mener også at returrett skal fjernes fordi jeg har IKEA kjøkken... Hvilket kjøkken jeg har hjemme skal ikke ha noe å gjøre med returrett på hvitevarer. Han som jobbet på varelageret derimot var meget hyggelig og behjelpelig.

25 aprile 2026

Heisann Jens,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Vi beklager at du opplevde møtet med vår ekspeditør som ubehagelig. Hos oss skal alle kunder føle seg velkomne og ivaretatt, uavhett av budsjett eller hva slags kjøkken de har hjemme.
Det er viktig for oss å presisere at våre returrettigheter gjelder likt for alle kunder, uavhengig av hvilke produkter du har hjemme fra før. Og vil vi komme til å ta opp dette videre internt slik at alle våre ansatte sitter med samme informasjon, slik at du som kunde kan være trygg i din handel hos oss.

Samtidig er vi glade for å høre at vår kollega på varelageret ga deg en god opplevelse!
Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, og vil bruke den til å bli bedre. Hvis du ønsker å ta dette videre, er du hjertelig velkommen til å komme innom oss for å slå av en prat! 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God og informativ hjelp i butikken

Hei Ivan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og informativ hjelp i butikken.

Flink ansatt!

24 aprile 2026

Hei INGEBORG,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Tiller var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tiller⚡

Æ vart tvunget til å bli med på spar…

Æ vart tvunget til å bli med på spar pnger vær gang æ kjøpe noe fra dere . Æ sa nei men damen på power Tiller ordnet det like vell . Så viste dt seg att det eg kjøpte var feil å skulle få refundert dette med penger tilbake på Konto . Men da fikk æ en ny opplevelse Selgeren som skulle ordne med Retur av pengene begynte å mase om Telia Gavekort på 500 kr . Æ sa ni æ skal ha de pengene æ skulle ha til bake å ferdig med det . Men han fortsatte å mase 5-6 ganger om Telia . Så nu er æ forbandet å setter ikke mine foter innom en Power butikk . IKKE POWR TILLER . Så dette er det siste dere ser denne mannen hos dere .

Hei Kjell,

Takk for at du deler din opplevelse med oss, din tilbakemelding er viktig for at vi skal kunne bli bedre!

Forstår godt frustrasjonen du har følt når det først har blitt feil produkt og man må gjennom en refunderingsprosess, for så at man føler at man blir "mast på" av den ansatte man er i kontakt med angående noe som føles urelevant. Jeg beklager veldig for denne hendelsen og butikken er blitt informert om saken, slik at vi kan se på våre rutiner og hvordan vi forholder oss til eventuelle tilbuder og alternative løsninger.

Skjønner at etter en slik hendelse, så frister det lite til gjentagelse, men jeg håper allikevel at vi ser deg i fremtiden - uansett er du alltid velkommen hos oss!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Kjapt

Kjapt, glimrende pristilbud!

22 aprile 2026

Hei Mads,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at det gikk kjapt og at pristilbudet traff godt!

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at du var fornøyd med både servicen og betjeningen på Tiller. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp av kundebehandleren vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡