Power.no - Stryn Recensioni 11

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Perhus vei 15, 6783 Stryn, NO

Nok ein gang ble eg møtt av smilende ansatte og høfligheita deres. Blir som vanlig godt ivaretatt og god hjelp til det eg ønsker. Power stryn har fantastiske ansatte som virkelig veit hva service er �... Leggi di più

Veldig trivelig levering - og fort! Installerte og tok med seg avfallet. Anbefales.

GOD SERVICE! Den gode opplevelsen kommer av hyggelige folk bak disken med en sterk fagelig kompetanse.

Rask service, personen hadde god peiling på produktet, raskt og effektivt

1. Negozio di elettronica

• Perhus vei 15, 6783, Stryn, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Stryn

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Veldig trivelig levering

17 aprile 2026

Hei Monica,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at leveringen gikk så bra og at teamet vårt både installerte produktet og tok med seg avfallet. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre.

Hei Martin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere fikk den hjelpen dere trengte. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss.

GOD SERVICE!

GOD SERVICE!

20 marzo 2026

Hei Agathe,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår butikk i Stryn. Vi er stolte av teamet vårt og deres faglige kompetanse, og det er flott å vite at de hyggelige folkene bak disken gjorde inntrykk på deg.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Stryn⚡

Hyggelige og hjelpsomme selgere.

27 febbraio 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde selgerne våre som hyggelige og hjelpsomme. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi gleder oss til å se deg igjen i butikken!

Kjapp og god handel.

25 febbraio 2026

Hei Stian,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du hadde en kjapp og god handel hos oss i Stryn. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig enkelt og greit

Super enkelt å bestille og at jeg fikk meldingene fra Power.

28 febbraio 2026

Hei Anders,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at bestillingsprosessen var så enkel og grei for deg, og at du var fornøyd med meldingene du fikk underveis. Vi jobber hardt for å gjøre opplevelsen så smidig som mulig for våre kunder.

Det er alltid hyggelig å få slik positiv tilbakemelding fra fornøyde kunder som deg!

Rask service

Rask service, personen hadde god peiling på produktet, raskt og effektivt

18 febbraio 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde rask service og at vår medarbeider hadde god kunnskap om produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Fikk god hjelp av de ansatte

Fikk god hjelp av de ansatte
Ingen venting

12 febbraio 2026

Hei Sonja,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at de ansatte på Stryn ga deg god hjelp og at du ikke trengte å vente. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Stryn⚡

Nok ein gang ble eg møtt av smilende…

Nok ein gang ble eg møtt av smilende ansatte og høfligheita deres. Blir som vanlig godt ivaretatt og god hjelp til det eg ønsker. Power stryn har fantastiske ansatte som virkelig veit hva service er 😍 alltid hyggelig å besøke power stryn, noe eg vil fortsette med 😍 m.v.h Magnus Arne Glosvik

3 febbraio 2026

Hei Magnus,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen, Magnus Arne! Det varmer hjertet vårt å høre at du igjen ble møtt av smilende ansatte og god service hos oss. Vi er så glade for at teamet vårt på Stryn fortsetter å levere den servicen du fortjener, og at du føler deg godt ivaretatt hver gang du besøker oss. Det betyr alt for oss at du vil fortsette å komme tilbake!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Stryn⚡

Alltid hyggelig å handle på power…

Alltid hyggelig å handle på power stryn, god service alltid

24 gennaio 2026

Hei Ellen Diana,

Takk for den flotte rangeringen. ⭐ Og tusen takk for at du tar deg tiden, det setter jeg stor pris på. 😊

Håper du er fornøyd og har fått i havn det du var ute etter. Ønsker deg ei riktig fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Med vennlig hilsen
Veronica