Support tok seg tid til å installere og overføre innholdet og Apper fra min gamle telefon til den nye. Jeg var veldig forkjølet og i dårlig form og fikk nok ikke med meg alle forklaringene. Den ansa... Leggi di più
Virker som det kun var én person som virkelig var på jobb, og hun jobba som bare rakkeren, mens hennes kolleger sto med hendene i lomma og ikke skjønte at de måtte bidra. Fikk ekte vondt av henne! Det... Leggi di più
Det er alltid noen ansatte som ønsker meg velkommen når jeg kommer inn i butikken. De gir råd og er hjelpsomme. Alt fungerer godt hos Power. Det er alltid hyggelig og jeg kommer garantert tilba... Leggi di più
Vitaminveien 6, 0485, Oslo, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
God service, gikk rett på det jeg skulle ha. Demonstrerte produktet på forståelig måte, opplyste om garanti mm.

Risposta di Power.no - Storo
Svært kompetente og tålmodige hjelpere i support-Storo, rask problemløsning-

Risposta di Power.no - Storo
Alt fungerer godt hos Power.
Det er alltid hyggelig og jeg kommer garantert tilbake. Stå på med deres gode service.

Risposta di Power.no - Storo
Jeg fikk veldig god hjelp av Andreas til å kjøpe nytt kjøl/ frys skap. Han var utrolig hjelpsom, dyktig og hyggelig! Dette var en utrolig god opplevelse etter at jeg først hadde kontaktet Elkjøp Ullevål og hadde fått lite informasjon og hjelp. Jeg hadde med en venninne da jeg kom tilbake for å effektuere handelen. Vi ble også da møtt av en svært hjelpsom Andreas og fikk bare bekreftet at her var det hyggelig å handle, takket være en dyktig medarbeider som POWER er tjent med!

Risposta di Power.no - Storo
I’m vey satisfied all the things which is I brought. And I also who was guy his name is Mr Tarik he is very nice person he help me a lots

Risposta di Power.no - Storo
Flott service, og imøtekommende og kjekk butikkmedarbeider. Kom med gode råd og forslag . Vi ble også veldig fornøyd med kjøpet og valg av varene .

Risposta di Power.no - Storo
Dette produktet blir levert tilbake. Manglet flere deler som gjorde at det ikke var mulig på bruke produktet.

Risposta di Power.no - Storo
Tok flere måneder for en reparasjon av ørepropper, ingen kontakt i mellomtiden til tross for at jeg spurte kundeservice opp til flere ganger. Fikk beskjed om at det skulle ta 1-2 uker og 2-3 måneder senere får jeg kun en melding og ingen beklagelse for tiden det har tatt eller noen form for kompansasjon. Veldig frustrerende.
Men jeg vil si at personen jeg snakket med da jeg leverte produktet inn var hyggelig, eneste grunnen for 2 stjerner og ikke 1.

Risposta di Power.no - Storo
Fikk avtalt en ny Siemens stekeovn så eg er fornøyd at det løste seg.

Risposta di Power.no - Storo
De var typ 7 ansatte som hang ved kassa, og 3 stk som stod ved klokke-avdelinga. En hjalp en kunde, mens de to andre bare stod ved å fulgte med. Gikk tilbake til kassa og spurte om hjelp der men fikk beskjed om å gå til klokke-avdelinga. Det føltes vondt å legge igjen penger der. Gikk på Elkjøp for å kjøpe den der, men de hadde uheldigvis ikke fargen jeg ville ha.

Risposta di Power.no - Storo
Bestilte en oppvask maskin som skulle leveres til en tid. Så går tiden bare ut og måkontakter dem i butikken siden ingen andre kan gjøre jobben. Personen i butikken er hyggelig og hjelpende og sender mail og sier han skal følge opp. Men får bare dagen etter en melding om at vi må sette opp ny leveranse tid. Varen blir levert etter hvert. Skulle få noe for at det ble så mye rot, 1 døgn på å svare på messenger melding er ekstremt. Ingen har giddet å kontakte oss igjen som de sa de skulle gjøre. Nå har det gått flere dager siden vi kontaktet. Ekstremt dårlig service

Risposta di Power.no - Storo
Bra nettside for bestilling, raskt og enkelt henting av mobilen

Risposta di Power.no - Storo
Jeg fikk god hjelp og raskt bortsett fra parkeringsbot 😀