Fikk god gjennomgang av produktet jeg kjøpte. Stort sett er service i butikkene mye bedre enn når du prøver Kundeservice på telefon, det har det alltid vært hos dere. Utfordring for de som har det ans... Leggi di più
Imøtekommende service og hyggelig personale. Må bare legge til ....Kom fra en konkurent , som ikke leverte det jeg hadde betalt for fra første dag! Den måtte på verksted/ tekniker......Så klart jeg... Leggi di più
Kjøpte tv på messen. Bestilte premium kalibrering. Selgeren sa at han gir beskjed til butikken med en gang så jeg kunne hente tv-n dagen etter. Da jeg kom til butikken dagen etter for og hente tv-n va... Leggi di più
Ble sendt av kona til Power Billingstad for å kjøpe en Point mikser. Jeg kjøpte en, men det var selvfølgelig feil, kona skulle ha den med bolle og stativ. Til bake på Power etter 20 min for å bytte, t... Leggi di più
Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Supporten for klargjøring og anmelding av ny kjøpt PC gikk super rask og bra. Men salgspersonalet, ved kjøp dagen før, manglet kunnskap og gjorde noe feil ved kjøp av supportavtale. Bra med tilbud og pante-ordning.

Risposta di Power.no - Slependen
Var 2 hyggelige flinke ungdommer som hjalp meg med tlf kjøp. Likte også han som satt opp min nye mobil.jeg fikk ekstrahjelp av ham. Det var noen smågreier helt på slutten der men han ga seg ikke. Han fortjener skryt.

Risposta di Power.no - Slependen
Dårlig sørvis, umotiverte personal, uprofesjonelt betjening. Det var svart skuffende å være kunde på den butikken. Det var min verste opplevelse på lenge. Dessverre!!!

Point 5-Series POTL5A813 vaskemaskin
Jeg kjøpte en Point-vaskemaskin (i dag 30 mai 2026,men oppdaget etterpå at den har en bulk/skade.
Først vil jeg gjerne takke dere for oppfølgingen og for at dere tok saken på alvor.
Ja, jeg har fått hjelp og mottatt et prisavslag på 500 kroner på vaskemaskinen. Likevel ønsker jeg å være ærlig og si at jeg ikke er fornøyd med denne løsningen.
Jeg hadde forventet et større avslag, fordi dersom jeg hadde valgt å returnere vaskemaskinen, ville dere sannsynligvis ha solgt den videre i outlet-avdelingen med minst 20–30 % rabatt. Jeg er enig i at skaden ikke er svært omfattende, men uansett kan maskinen ikke selges som en helt ny vare.
Jeg valgte å kjøpe en ny vaskemaskin nettopp for å få et produkt i god stand, uten skader eller mangler, og betalte full pris for dette. Dessverre mottok jeg en vaskemaskin som er bulkete og skadet.
Derfor mener jeg at kompensasjonen burde stå i bedre forhold til produktets faktiske tilstand ved levering.

Risposta di Power.no - Slependen
Dere har så vennlige, tålmodige og kunnskapsrike hjelpere på service. Og nøyaktige. Det er en glede å handle hos dere!

Risposta di Power.no - Slependen
Bra kampanjetilbud, og flink ung mann med kunnskap om produktene. Men noe stressende adferd, var mest opptatt av å bli ferdig med ekspederingen så han kunne fortsette praten med ei berte som kom på besøk i butikken:-)

Risposta di Power.no - Slependen
Fantastisk selger som ytret service og kunnskap i verdensklasse. Skjelden opplevelse. Meget bra !

Risposta di Power.no - Slependen
Fikk raskt hjelp, og ble anbefalt en Google TV boks, som var ypperlig for mitt formål, som var tilgang til Altibox.

Risposta di Power.no - Slependen
Rask levering fra sentrallager på klikk & hent, men det tar unødvendig mye tid i kassen pga. lange ordrenummer på SMS som skal tastes inn, hva med QR kode på «min side»? Hadde også kjøpt klikk og hent siste dag på salget, slik at prisen måtte korrigeres manuelt ved betaling. Noe som krevde 2 ansatte denne gangen.

Risposta di Power.no - Slependen
Levert iht avtale. Meget god service ved henting. Fantastisk produkt.

Risposta di Power.no - Slependen
Leverte 6 mnd gammel TV til reparasjon og ventet 5 uker på konklusjon om at den ikke kunne repareres og måtte krediteres. Lang tid å være uten TV og unødvendig å vente på en åpenbar konklusjon.