Power.no - Skullerud Recensioni

TrustScore 4 su 5

Enebakkveien 300, 1188 Oslo, NO

Kjempe flink selger, kunskapsrik. Hadde bestilt en billigere whirlpool maskin.Men overbeviste meg om Hisens maskin å dens fordeler. Den var 2000 kr dyrere men skjønte når jeg utførte førdte vask. Den... Leggi di più

God kundebehandling hos Power. Jeg kjøpte en ny PC-skjerm på nett, men fikk dessverre levert en skjerm der emballasjen var åpnet og produktet tydelig hadde vært brukt. Jeg tok kontakt med Power, og d... Leggi di più

Jeg er fornøyd med det som relaterer seg til handelen hos Power og produktet. Det som gjør at jeg ikke gir dere full score er overlevering og installering av oppvaskmaskinen. Det tekniske var ok, men... Leggi di più

Jeg måtte vente i en halv time på å bli ekspedert. Da jeg omsider fikk en kundebehandler, fikk jeg forsåvidt grei behandling. Men vaskemaskinen, som jeg kjøpte, skulle leveres og installeres i går ett... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Enebakkveien 300, 1188, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skullerud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8502 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Handler det meste av el artikler hos…

Handler det meste av el artikler hos dere
Stort sett fornøyd, men siste besøk hvor jeg kjøpte Apad ble det litt vel lenge å få kontakt med ekspeditør ,

3 marzo 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du handler hos oss! Det er flott å høre at du stort sett er fornøyd med vårt utvalg av elektriske artikler.

Vi beklager at du opplevde lang ventetid for å få kontakt med en ekspeditør under ditt siste besøk. Vi forstår at dette kan være frustrerende, og vi setter stor pris på at du deler denne opplevelsen med oss.

Din tilbakemelding er verdifull for oss og hjelper oss med å forbedre servicen vår. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at alle kunder får rask og god service.

Takk for at du fortsetter å handle hos oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skullerud⚡

Kjøpte nylig AirPods Pro 3 hos Power…

Kjøpte nylig AirPods Pro 3 hos Power Skullerud. Produktet er bra, men salgsopplevelsen trekker kraftig ned.

Selgeren presset hardt på at jeg måtte kjøpe ekstra forsikring dersom jeg skulle bruke dem ute i regn. Dette til tross for at AirPods Pro 3 har IP57-sertifisering.

Å fremstille vanlig bruk i regn som en betydelig risiko fremstår som fryktbasert mersalg. I tillegg har vi allerede god beskyttelse gjennom forbrukerkjøpsloven med reklamasjonsrett. Å selge inn ekstra forsikring på et slikt grunnlag oppleves unødvendig og lite tillitvekkende.

Forventer ærlig og balansert rådgivning – ikke press for å kjøpe tilleggstjenester. Regner med at selgerne er opplært til dette, men jeg er utrolig lei av denne typen mersalg, opplevde det samme i denne butikken for noen uker siden også.

27 febbraio 2026

Hei Paal,

Tusen takk for en veldig grundig og saklig tilbakemelding.
Vil starte med å beklage at dette er inntrykket du sitter igjen med etter handel hos oss.
Det er ikke slik vi ønsker at noen skal føle det i møte med oss – uansett produkt eller tilleggstjeneste 👍

Ekstra forsikring skal alltid presenteres som et frivillig og tydelig valg, ikke som noe du “må ha” ved helt normal bruk.
Slik du beskriver det, forstår jeg godt at dette oppleves som feil fremgangmetode og det er ikke i tråd med hvordan vi ønsker å jobbe.
Vi kommer til å ta denne tilbakemeldingen videre internt som et konkret eksempel i opplæring og oppfølging av selgere, nettopp for å sikre mer ærlig, balansert og trygg rådgivning 😊

Takk igjen for at du sier ifra – det gir oss en reell mulighet til å bli bedre. Håper vi kan gi deg en langt bedre totalopplevelse neste gang du handler hos oss. 🧡

Hei Erland

Så gøy at du tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Tusen takk for det. Jeg håper du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Velkommen tilbake til oss er du. Ha en fin dag. ✨

Rask og effektiv behandling

Rask og effektiv behandling, seru

18 febbraio 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og effektiv behandling hos oss på Skullerud. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

God service

God service

13 febbraio 2026

Hei Rune,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skullerud⚡

Parken (esken)var veldig sliten og…

Parken (esken)var veldig sliten og gått fra verande i håndtakene på side.

8 febbraio 2026

Hei Sherzad,

Tusen takk for tilbakemeldingen din om ordren din. Vi beklager at esken var sliten og at håndtakene var skadet når du mottok den. Dette er ikke den standarden vi ønsker å levere til våre kunder.

Siden du nevner spesifikke skader på emballasjen og håndtakene, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

lettvint og effektivt

5 febbraio 2026

Hei Rune,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde handelen som lettvint og effektiv. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Ingen på vareutleveringen

Ingen på vareutleveringen. Ansatt brukte veldig lang tid på å finne varen

31 gennaio 2026

Hei Eirik,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du opplevde lang ventetid ved vareutlevering. Dette er ikke den servicen vi ønsker å levere, og vi forstår at det er frustrerende å måtte vente.
Vi vil følge opp internt for å sikre bedre bemanning og mer effektiv håndtering ved vareutleveringene 👍️
Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

POWER

Jeg fikk hjelp av en ansatt på power…

Jeg fikk hjelp av en ansatt på power Skullerud til å bestile en høytaler stativ på nette som skulle hentes på Alabru. Jeg fikk sms at den er klar for å hentes, jeg kjorte fra Kolbotn til dtt, men da jeg kom ditt de sa at, de har ikke det som jeg bestilte. Jeg viser dem de sms jeg fikk fra power Alnabru men det hjelp ikke. Jeg ble lurt. Power har blitt min handle sted men nå jeg vil tenke før jeg kan handle vidre hos dere.

29 gennaio 2026

Hei Patric,

Tusen takk for tilbakemeldingen, og vi beklager enormt for denne dårlige opplevelsen.
Det er leit at du først fikk hjelp med å bestilling, men at produktet ikke var tilgjengelig alikevel etter du dro dit.
Det er ikke slikt vi ønsker at skal skje 😔

Jeg kan gjerne se nærmere på dette med deg om du ønsker å sende meg en mail på review@power.no.
Legg da gjerne med din kontaktinfo, ordre/kvittering og original anmeldelse herfra.

Ønsker deg uansett en fin dag! 😊

POWER

Jeg fikk hjelp av folk som visste hva…

Jeg fikk hjelp av folk som visste hva de drev med. Det gir meg en trygghet.

29 gennaio 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk hjelp av kompetente medarbeidere som ga deg trygghet under handelen. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse, og det betyr mye for oss at du følte deg godt ivaretatt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skullerud⚡

Selger var nedlatende og ufin.

Selger prøve å prakke på meg no sikkerhetsabonnement via Telenor, selv om jeg var der for å handle noe som ikke hadde noen ting med telefonabonnement å gjøre. Han hadde bare slått opp nummeret mitt helt uten videre. Da jeg sa nei til det, flere ganger, snakket han til meg som om jeg var dum som takket nei. Det var like før jeg bare gikk ut derfra. Jeg setter veldig lite pris på denne slags salgsstrategier, og jeg syns det er synd at det praktiseres på den måten. Det ødela hele kjøpsopplevelsen min, og jeg kommer ikke til å dra tilbake.

26 gennaio 2026

Hei Susanne,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss her 😊

Slik du beskriver det, er dette en salgsform vi ikke ønsker. Det er ikke greit at nummeret ditt slås opp uten videre, at du blir presset på et sikkerhetsabonnement du ikke er interessert i.
Vi skal alltid respektere kundens avgjørelse.

Vi beklager at dette ødela hele kjøpsopplevelsen din, og vil jobbe for å bli bedre! 😊

Hyggelig betjening

Rask tilbakemelding på «klikk og hent» bestilling. Hyggelig betjening i kassa

24 gennaio 2026

Hei Anne-Marit,

Jeg er så takknemlige for din positive anmeldelse! Din støtte betyr mye for oss, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. 🤗

Ha en super dag. 😄

Meget bra kundeservice

Synes de ansatte er blide og imøtekommende.

22 gennaio 2026

Hei Dag,

Så morsomt at du tar deg tid til å legge igjen din vurdering. Tusen takk for det. 😄

Jeg håper du er godt fornøyd etter ditt besøk hos oss og jeg ønsker deg velkommen tilbake. ✨

POWER

Jeg trodde det ville være enkelt å…

Jeg trodde det ville være enkelt å installere, men det var det ikke i det hele tatt. Jeg har bestilt fra Fixit Låsservice, de kom men de sa at de kan ikke. Fordi det var gammel modell 😭😭 Men hvis det er Yale Doorman Classic Home, kan de komme.
Og jeg kan ikke returnere den Fordi vi har brukt den.
Hvis jeg hadde vett jeg skulle kjøpe Yale😭😭😞😞
Jeg er ikke fornøyd.

12 gennaio 2026

Hei Janko.

Takk for din tilbakemelding.
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med produkt kjøpt hos oss og at den var vanskeligere å montere enn du trodde.
Jeg vil gjerne informere deg om at vi har 60 dager åpent kjøp på disse produktene, og kan returneres i god og samme stand som når du kjøpte den, selv om den er prøvd.
Gjerne ta med produktet til lokal POWER butikk, så kan vi se nærmere på om vi kan ta den i retur i standen den er i.

Ønsker deg en fin dag! 🤩

POWER

Blir eldre lurt? Ble belastet for abonnement som aldri var bestilt

Ble kjøpt en beredskapsradio av min mor på 80 år, men hun ble senere plutselig belastet for identitetstyveri abonnement som aldri er bestilt og ikke har noe med kjøpet å gjøre. Har klaget og Power har lovet tilbakebetaling,samt en begrunnelse på hvordan dette har skjedd, men beløpet er fortsatt ikke tilbakeført og heller ingen tilbakemelding.
Jeg har klaget to ganger per telefon og fått beskjed om at saken skal ryddes opp i, uten at noe har skjedd. Uakseptabel håndtering av en alvorlig sak.

29 novembre 2025

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding og at du sier ifra 😊

Det du beskriver, med at moren din blir belastet for et identitetstyveri-abonnement hun aldri har bestilt, er helt uakseptabelt.

Vi beklager dette på det sterkeste.
Gjerne send meg en mail på review@power.no, så kan jeg se nærmere på det.
Legg da gjerne med din kontaktinfo og original anmeldese herfra i mailen.

Ønsker deg en fin dag! 😊