Kjempe flink selger, kunskapsrik. Hadde bestilt en billigere whirlpool maskin.Men overbeviste meg om Hisens maskin å dens fordeler. Den var 2000 kr dyrere men skjønte når jeg utførte førdte vask. Den... Leggi di più
God kundebehandling hos Power. Jeg kjøpte en ny PC-skjerm på nett, men fikk dessverre levert en skjerm der emballasjen var åpnet og produktet tydelig hadde vært brukt. Jeg tok kontakt med Power, og d... Leggi di più
Jeg er fornøyd med det som relaterer seg til handelen hos Power og produktet. Det som gjør at jeg ikke gir dere full score er overlevering og installering av oppvaskmaskinen. Det tekniske var ok, men... Leggi di più
Jeg måtte vente i en halv time på å bli ekspedert. Da jeg omsider fikk en kundebehandler, fikk jeg forsåvidt grei behandling. Men vaskemaskinen, som jeg kjøpte, skulle leveres og installeres i går ett... Leggi di più
Enebakkveien 300, 1188, Oslo, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Handler det meste av el artikler hos dere
Stort sett fornøyd, men siste besøk hvor jeg kjøpte Apad ble det litt vel lenge å få kontakt med ekspeditør ,

Risposta di Power.no - Skullerud
Kjøpte nylig AirPods Pro 3 hos Power Skullerud. Produktet er bra, men salgsopplevelsen trekker kraftig ned.
Selgeren presset hardt på at jeg måtte kjøpe ekstra forsikring dersom jeg skulle bruke dem ute i regn. Dette til tross for at AirPods Pro 3 har IP57-sertifisering.
Å fremstille vanlig bruk i regn som en betydelig risiko fremstår som fryktbasert mersalg. I tillegg har vi allerede god beskyttelse gjennom forbrukerkjøpsloven med reklamasjonsrett. Å selge inn ekstra forsikring på et slikt grunnlag oppleves unødvendig og lite tillitvekkende.
Forventer ærlig og balansert rådgivning – ikke press for å kjøpe tilleggstjenester. Regner med at selgerne er opplært til dette, men jeg er utrolig lei av denne typen mersalg, opplevde det samme i denne butikken for noen uker siden også.

Risposta di Power.no - Skullerud
Parken (esken)var veldig sliten og gått fra verande i håndtakene på side.

Risposta di Power.no - Skullerud
Ingen på vareutleveringen. Ansatt brukte veldig lang tid på å finne varen

Risposta di Power.no - Skullerud
Jeg fikk hjelp av en ansatt på power Skullerud til å bestile en høytaler stativ på nette som skulle hentes på Alabru. Jeg fikk sms at den er klar for å hentes, jeg kjorte fra Kolbotn til dtt, men da jeg kom ditt de sa at, de har ikke det som jeg bestilte. Jeg viser dem de sms jeg fikk fra power Alnabru men det hjelp ikke. Jeg ble lurt. Power har blitt min handle sted men nå jeg vil tenke før jeg kan handle vidre hos dere.

Risposta di Power.no - Skullerud
Jeg fikk hjelp av folk som visste hva de drev med. Det gir meg en trygghet.

Risposta di Power.no - Skullerud
Selger prøve å prakke på meg no sikkerhetsabonnement via Telenor, selv om jeg var der for å handle noe som ikke hadde noen ting med telefonabonnement å gjøre. Han hadde bare slått opp nummeret mitt helt uten videre. Da jeg sa nei til det, flere ganger, snakket han til meg som om jeg var dum som takket nei. Det var like før jeg bare gikk ut derfra. Jeg setter veldig lite pris på denne slags salgsstrategier, og jeg syns det er synd at det praktiseres på den måten. Det ødela hele kjøpsopplevelsen min, og jeg kommer ikke til å dra tilbake.

Risposta di Power.no - Skullerud
Rask tilbakemelding på «klikk og hent» bestilling. Hyggelig betjening i kassa

Risposta di Power.no - Skullerud
Jeg trodde det ville være enkelt å installere, men det var det ikke i det hele tatt. Jeg har bestilt fra Fixit Låsservice, de kom men de sa at de kan ikke. Fordi det var gammel modell 😭😭 Men hvis det er Yale Doorman Classic Home, kan de komme.
Og jeg kan ikke returnere den Fordi vi har brukt den.
Hvis jeg hadde vett jeg skulle kjøpe Yale😭😭😞😞
Jeg er ikke fornøyd.

Risposta di Power.no - Skullerud
Ble kjøpt en beredskapsradio av min mor på 80 år, men hun ble senere plutselig belastet for identitetstyveri abonnement som aldri er bestilt og ikke har noe med kjøpet å gjøre. Har klaget og Power har lovet tilbakebetaling,samt en begrunnelse på hvordan dette har skjedd, men beløpet er fortsatt ikke tilbakeført og heller ingen tilbakemelding.
Jeg har klaget to ganger per telefon og fått beskjed om at saken skal ryddes opp i, uten at noe har skjedd. Uakseptabel håndtering av en alvorlig sak.