Power.no - Skøyen Recensioni 67

TrustScore 4 su 5

4,1

Drammensveien 161, 0277 Oslo, NO

Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Leggi di più

Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butik... Leggi di più

Ekspeditøren gjorde en fin jobb med anbefalinger som ble satt pris på. Parkerings opplevelsen var noe helt annet! Hvorfor må man registrere seg for parkering? En time gratis holder.

1. Negozio di elettronica

• Drammensveien 161, 0277, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skøyen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Super service

Super service, som alltid.

23 maggio 2026

Hei Janne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt super service, som alltid. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Kundebehandler var usikker på hvorvidt…

Kundebehandler var usikker på hvorvidt tv hadde de tekn spes jeg trengte og tilkalte en kollega ✊

22 maggio 2026

Hei Inge,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at det ble hentet inn en kollega for å finne riktig svar på behovene dine. Det setter vi pris på.

Vi tar også med oss at du opplevde usikkerhet rundt de tekniske spesifikasjonene. Målet er alltid at du skal få trygg og presis veiledning.

God opplevelse

Hele prosessen fra bestilling til utlevering gikk bra.

20 maggio 2026

Hei Johnny,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at hele prosessen fra bestilling til utlevering gikk bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Great service 😊

21 maggio 2026

Hi Anna,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Skøyen.

Super service!!!

20 maggio 2026

Hi Paal,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk super service hos POWER Skøyen.

Everything is perfect

Everything is perfect - products, service and people

17 maggio 2026

Hi Shailendra,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produkter, service og opplevelsen hos oss.

Tusen takk❗️

Raskt hjelp, meget god produktkunnskap, og dyktig på å presentere løsninger.

15 maggio 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp, god produktkunnskap og gode forslag til løsninger. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Rask ekspedering

14 maggio 2026

Hei Roar,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det gikk raskt og smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Gladiåshoppe,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med medarbeiderne på Skøyen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Fin atmosfære i butikken

Fin atmosfære i butikken, godt utvalg til fornuftige priser, og veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte!

8 maggio 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god atmosfære i butikken, bra utvalg og hjelpsom service.

Meget rask og servicevennlig personal😀

Meget rask og servicevennlig personal😀

6 maggio 2026

Hei Birgitta,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og servicevennlig hjelp hos POWER Skøyen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Ønsket produkt, kjøp gjennomført raskt.

Inn, spørre etter ønsket produkt. De fant fram og leverte i kassen. Litt info om produktet i kassen. Betalt. Ferdig. Kjapt.

3 maggio 2026

Hei Tormod,

Takk for en fin tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at kjøpet gikk raskt og smidig, og at dere fikk hjelp med å finne frem til riktig produkt med en gang.

Vi setter også pris på at dere trekker frem den enkle og effektive handelen i butikk.

Gikk som smurt, vel….

Gikk som smurt? Vel, om det var tråe eller bakglatte ski kan man lure på….Kapasiteten og prioriteting av ressursene i kasse/click&Collect var alt for dårlig. En vente tid på nærmerr 30 min er alt for dårlig. Det skaper kunder som ikke kommer tilbake eller som vegrer seg for å anbefale Power. Dette må dere klare bedre!

30 aprile 2026

Hei Erik,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er positivt at du fikk hentet ordren, men det er tydelig at ventetiden preget besøket ditt.

Hvis du ønsker å gi mer konkret tilbakemelding om opplevelsen eller det du mener ble lovet, kan du kontakte kundeservice direkte, så kan de se nærmere på saken.

IKKE DRA HIT OM DU HAR DÅRLIG TID OG LAV TOLERANSE FOR FREKKHET

Jeg dro for å kjøpe en TV hos dere, erklærte tidlig at jeg hadde ganske dårlig tid og fikk snart nok hjelp av en ansatt som virket som at vedkommende blar i «48 Laws of Power» hver aften - tiltaler meg ved navn (creepy?), spør hva jeg jobber med (hvorfor er dette relevant?), hvilket fotballag jeg heier på og spør om andre helt uvesentlige ting som f. eks hvordan jeg trives i leiligheten min og om hvorfor jeg har dårlig tid.

Tiden flyr og selger bare forsvinner uten å informere om hvorfor, men jeg vil gjerne ha TV-en og blir ventende. TV-en skulle være tilgjengelig på lokasjon, men det viser seg at den «var dessverre ikke det allikevel», så det blir lansert som et alternativ at jeg plukker den opp på avdeling Rud. Avdeling Rud svarer ikke i telefonen (sikkert fordi de ikke orker å prate med selgeren min), så da utgår det også og jeg drar fra avdelingen altfor sen til en avtale (annonsert til selger i det jeg kom inn i butikken!) og med intet annet å vise for tiden og pengene mine enn en hentekvittering til «neste uke en gang» og en lydplanke.

Frekkheten topper seg når jeg høflig takker nei til strømavtale - jeg har som sagt dårlig tid og er heller ikke interessert - mens selger forteller meg at jeg blir «lurt trill rundt» av min nåværende leverandør og insisterer på at jeg går glipp av en alle tiders deal med Power sin partner, Elektra.

Skjønner at mersalg er viktig, men det får da være grenser - dette var på grensa til sjikane. Og ikke minst - en enormt frustrerende opplevelse. Håper ikke jeg blir plaget i like stor grad når jeg plukker opp TV-en «i neste uke en gang». Og håper samtidig at det er siste gang noensinne at jeg trenger å sette fot i Power sin Skøyen-filial.

Til kunder: ikke dra hit om du ikke har en hel dag å avse til meningsløs chit-chat, småfrekke kommenterer og irriterende åpenbart mersalg. Til Power: vennligst revurder selgeropplæringen deres.

Hei Oscar,

Takk for at du legger igjen en omtale av oss, vi setter stor pris på all tilbakemelding!

Det du beskriver – upassende personlige spørsmål, manglende respekt for din tid, pushete mersalg og påstander om at du blir «lurt» av din strømleverandør – er ikke akseptabel kundebehandling.

God service handler om å hjelpe kunden med det de trenger, ikke å gjøre dem ukomfortable eller ignorere tydelige signaler om tidspress. At TV-en ikke var tilgjengelig som lovet, og at du måtte vente uten informasjon, gjør opplevelsen enda mer frustrerende.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Dette handler om grunnleggende respekt for kunden, og det er noe vi vil ta opp internt.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God kundeopplevelse - sømløst

Sømløst og lettvint

Hei Kjell-Hugo,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at opplevelsen var sømløs og lettvint. Det setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Fikk god hjelp med et vanskelig problem

Hei ERIK,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med et vanskelig problem.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service

25 aprile 2026

Hei Ole,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Skøyen.

Angrerett som kunne kostet 2750,kr

Jeg oppdaget etter kjøpet av mobil og tilbehør at jeg kunne finne det samme produktet billigere et annet sted. Derfor dro jeg til butikken for å forsøke å kansellere kjøpet.

Selv om jeg ennå ikke hadde mottatt mobilen, og Telia-abonnementet først skulle aktiveres om en uke, fikk jeg ikke mulighet til verken å kansellere eller bytte produktet. Jeg fikk beskjed om at dersom jeg kansellerte kjøpet, måtte jeg betale tilbake rabattene jeg hadde fått, noe som utgjorde over 2750 kroner.
Det skulle vært mulig å angre på både abonnementet og mobilen uten å koste noe ei uke før aktivering av abonnementet og før mobilen er mottatt.
Dette opplevdes som urimelig og lite kundevennlig.

22 aprile 2026

Hei Shataw,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Det er leit å høre at du har hatt så mye problemer med ditt kjøp av mobiltelefon og abonnement hos oss, jeg forstår at det er en frustrerende situasjon å befinne seg i. Jeg ville anbefalt deg å komme innom oss på nytt, slik at vi kan se nærmere på saken din for å finne ut av om vi kan komme frem til en alternativ løsning, vis gjerne frem omtalen din!

Utenom dette beklager jeg for ulempen dette har medført deg, og jeg ønsker å tilby deg en kompensasjon for dette, mer info vil komme på en egen epost.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Veldig hjelpsomme ansatte

Veldig hjelpsomme ansatte. Fornøyd med alt.

18 aprile 2026

Hei Maziar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde de ansatte som hjelpsomme og at du er fornøyd med alt.

Imøtekommende betjening

Imøtekommende betjening

16 aprile 2026

Hei John,

Tusen takk for din positive tilbakemelding om vår butikk på Skøyen! Det er fantastisk å høre at du opplevde imøtekommende betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Det betyr mye for oss at våre medarbeidere på Skøyen klarte å gi deg en god kundeopplevelse. Vi jobber kontinuerlig for å levere den beste servicen til våre kunder.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen⚡